Alfa Romeo homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Alfa Romeo Like it Drive it

Like it? Drive it!

Geniet tot 31 augustus van waanzinnige deals op alle Alfa Romeo voorraadmodellen, en rijd direct weg in een nieuwe Alfa Romeo!

  • Alfa Romeo Stelvio vanaf € 885* p/m operational lease
  • Alfa Romeo Giulia vanaf € 637* p/m operational lease
  • Alfa Romeo Giulietta vanaf € 29.416,-

*60 mnd/10.000 km

Alfa Romeo Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Showroom Alfa Romeo _ Zwolle Marslanden

Auto Palace Alfa Romeo

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo, Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen, Harderwijk en nu ook in Almere, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Alfa Romeo Giulia & Stelvio

Kies de rijstijl die het beste bij je past. Het Alfa™ DNA-systeem biedt de mogelijkheid om de rijdynamiek af te stemmen op de rij-omstandigheden of je persoonlijke voorkeur: de rijmodus schakelaar op de middenconsole biedt daarvoor keuze uit drie verschillende rijmodus: Dynamic, Neutral en Advanced Efficiency. Nu nog meer rijplezier.