Ons Alfa Romeo Nieuws

Alfa Romeo Stelvio SUV

Alfa Romeo verovert al generaties lang de harten van de echte autoliefhebbers. Het merk staat symbool voor pure passie en ongekend rijplezier in combinatie met constante technische vernieuwing. Ook de Alfa Romeo Stelvio, de imponerende nieuwkomer, komt zichtbaar uit een rijke designtraditie. De stijlelementen van het merk zijn harmonieus geïntegreerd met de stoere, stevige proporties van een SUV. De Stelvio biedt rijgenot en prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Kom langs voor een ongeëvenaarde rijervaring met de Stelvio. U bent van harte welkom in onze showroom en voor een proefrit!

Alfa Romeo Mito

Ervaar nu de compacte hatchback van Alfa Romeo. De Mito is vernieuwd. Liefhebbers zien direct de geëvolueerde grille en het verfijnde interieur. De uiterlijke veranderingen benadrukken het sportieve karakter van de Mito. Hij biedt dan ook ongekend rijplezier. Het karakter komt tot uiting in de krachtige motoren, zoals de 1.4 turbo met 140pk (103kW) en de zeer zuinige 1.3 JTDm dieselmotor met een gemiddeld verbruik van 3,4 liter per 100 km. Er is al een Alfa Romeo Mito vanaf € 17.945,-!

Alfa Romeo Giulia Veloce

De Giulia Veloce staat voor een van de beste rijervaringen ooit. Het interieur is gecreëerd om de chauffeur te omgeven en om hem/haar de sportiviteit van Alfa Romeo te laten beleven. Veloce is het eerste model van Giulia met het Q4 AWD-systeem. U least de Giulia Veloce via Alfa Romeo Financial Services al vanaf € 679,- per maand!

Alfa Romeo Giulietta

De vernieuwde Alfa Romeo Giulietta met een tijdelijke vanafprijs van € 24.950,-!
Het sportieve karakter van de vernieuwde Giulietta vormt samen met zijn tijdloze elegantie de basis voor het ultieme rijplezier zoals alleen een Alfa Romeo dat kan bieden.

Alfa Romeo Stelvio

Bereid u voor op de eerste compromisloze SUV! De Stelvio, de eerste SUV van Alfa Romeo, staat bij ons in de showroom van AUTO PALACE Zwolle-Marslanden en AUTO PALACE Almere.

Alfa Romeo Giulia

Italiaans design heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe Giulia. Met als resultaat een tijdloze, elegante en sportieve sedan.
De Giulia is leverbaar vanaf € 41.030,- en verkrijgbaar in vier uitvoeringen. Via Alfa Romeo Financial Services least u al een Giulia vanaf € 575,- per maand.
Laat uw emoties prikkelen en maak direct een proefrit in de 2.0 benzine motor 200 pk (147kW) met 8-traps automaat.

Alfa Romeo 4C

Speciaal voor de echte liefhebber hebben wij nu de Alfa Romeo 4c. Een stijlvolle Italiaanse sportwagen voor Alfa begrippen. De Alfa Romeo staat nu bij ons in de showroom! Van €91.500,- voor €73.450,-!!