COVID-19 Mondkapjes

AUTO PALACE is COVID-19 proof

Update: Coronavirus – COVID-19 (13 oktober 2020)

Wij volgen de nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid! Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Koopavond
Voorlopig hebben wij GEEN Koopavonden!

Mondkapjes
De overheid heeft een dringend advies afgegeven op mondkapjes in openbare publieke ruimtes. Auto Palace gaat geen mondkapjesplicht invoeren. Wel stellen wij op onze vestigingen mondkapjes beschikbaar. U heeft als klant de keuze om bij de entree een mondkapje te dragen.

Wel verplicht dragen van een mondkapje!
Een mondkapje is wel verplicht in het geval dat een van onze medewerkers samen met u gaat rijden. Dus moet er voor de werkplaats een proefrit worden gemaakt of wordt u naar huis gebracht, dan is het verplicht dat zowel onze medewerker als u een mondkapje draagt!

Online bereikbaar
Wij zijn ook online (WhatsApp en Facebook Messenger) en telefonisch bereikbaar! >>Klik hier voor telefoonnummers, e-mailadressen en online werkplaatsplanner van onze vestigingen.

Meer informatie en/of advies over onderhoud, APK, aircoreiniging, bandenwissel,  zomercheck en schadeherstel of over onze beschikbare voorraad nieuwe en gebruikte (bedrijfs-)auto’s? Neem gerust contact met ons op.

Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

COVID-19 Kuchscherm voor werkplaatsreceptie

Onze vestigingen blijven voor u geopend!

Zowel u als onze Service Adviseurs worden beschermd door ‘kuch’ schermen als u uw (bedrijfs-)auto of camper komt brengen voor onder andere onderhoud, (schade-)reparatie, bandenwissel en/of APK. Dit alles om uw bezoek aan onze werkplaatsen zonder enige gezondheidsrisico’s mogelijk te houden.