Nieuwe Citroën SUV C5 Aircross

Een uiterst comfortabele en flexibele SUV met een uniek karakter!

DESIGN

EEN EXPRESSIEF EN GEDURFD DESIGN

De 4,50 meter lange SUV C5 Aircross onderscheidt zich door een sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen. Hij heeft typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde, een hoge motorkap, vloeiende vormen die worden geaccentueerd met karakteristieke designelementen zoals de Airbumps® met kleuraccenten, grote wielen met een diameter van 720 mm, een bodemvrijheid van 230 mm, bescherming op de dorpels en de wielkasten en in twee kleuren uitgevoerde gestileerde dakrelingen.

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is uit te rusten met een panoramisch schuif-/kanteldak. Het zijaanzicht onderscheidt zich door een optisch zwevend dak dankzij het rondom aansluitende glasoppervlak, geaccentueerd met een verchroomde “C” rond de portierruiten om de binnenruimte te benadrukken. Ook de brede en verticale, gedrongen achterzijde suggereert een grote binnenruimte en bagageruimte (580 tot 720 liter). De in reliëf uitgevoerde achterlichten zijn voorzien van vier ovale 3D LED-modules.

EEN INTERIEUR DAT DE INZITTENDEN GEBORGENHEID EN VOLOP COMFORT BIEDT

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross heeft een ruim en chic interieur. Het interieur biedt de inzittenden veel bewegingsvrijheid, zonder dat de functionaliteit uit het oog wordt verloren. Het dashboard heeft een robuuste uitstraling en is horizontaal opgebouwd, met een zacht bekleed paneel dat zich over de gehele breedte uitstrekt.

De bestuurder beschikt over een digitaal 12,3 inch TFT-scherm, waarop alle gekozen rij-informatie in zijn directe gezichtsveld wordt weergegeven.

Ook de brede en hoge middenconsole, de comfortabele stoelen met hoge zitpositie (voor een onbelemmerd zicht op de weg) en de kleuren en materialen dragen bij aan het gevoel van geborgenheid en raffinement in het interieur.

Citroën C5 Aircross_interireur

6 CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN

OM DE AUTO HET VERLENGSTUK VAN UW DIGITALE WERELD TE MAKEN

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross biedt zijn passagiers intuïtief te gebruiken en hoogwaardige technologieën waarmee ze van de auto het verlengstuk van hun digitale wereld kunnen maken: een 8 inch touchscreen met capacitief scherm voor de configuratie van de auto en de bediening van het multimediasysteem, de telefoon, de airconditioning en het navigatiesysteem, maar ook: de Mirror Screen-functie, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box met noodoproep en pechhulpverlening, een draadloze smartphonelader en de ConnectedCAM Citroën™.

MOTOREN

KRACHTIGE EN EFFICIËNTE MOTOREN

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross biedt keuze uit een aantal efficiënte en krachtige motoren, in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de acht-traps automatische transmissie EAT8:
– 2 uitvoeringen met benzinemotor: PureTech 130 S&S en PureTech 180 S&S EAT8
– 3 uitvoeringen met dieselmotor: BlueHDi 130 S&S, BlueHDi 130 S&S EAT8 en BlueHDi 180 S&S EAT8.

De EAT8 (Efficient Automatic Transmission) is een acht-traps automatische transmissie van de nieuwste generatie met Shift and Park by Wire-bediening, die garant staat voor lage verbruikscijfers en veel rijplezier:
– Tot wel 7% lager brandstofverbruik ten opzichte van automatische transmissie EAT6, dankzij de 2 extra versnellingen
– Meer souplesse doordat bij het schakelen het motortoerental minder ver terugvalt, dankzij de 2 extra versnellingen

Nieuwe SUV Citroën C5 AIRCROSS

30 KLEURCOMBINATIES VOOR DE CARROSSERIE EN 5 INTERIEURAMBIANCES

De nieuwe SUV C5 Aircross biedt vele personalisatiemogelijkheden. Voor het exterieur zijn er 30 combinaties mogelijk met een keuze uit 7 carrosseriekleuren (Natural White, Perla Nera Black, Platinium Grey, Cumulus Grey, Volcano Orange, Tijuca Blue, Pearl White) en 3 Color Packs (Silver, White en Red), waarbij de carrosseriekleuren kunnen worden gecombineerd met een dak in de kleur Noir Perla Nera.

De personalisatiemogelijkheden gaan verder in het interieur met 5 ambiances die spelen met licht, warmte en verfijning: naast de standaardambiance zijn dit de ambiances Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey en Hype Brown.

Citroën C5 Aircross_veersysteem

Veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is uitgerust met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™, een innovatie van Citroën die voortkomt uit de expertise van het merk op het gebied van ondersteltechnologie en de ervaringen in de autosport. Dit veersysteem zorgt ervoor dat hobbels in de weg beter worden verwerkt zonder dat de auto nadeint. Dankzij dit systeem kan de wielophanging vrijer bewegen, waardoor een “vliegend tapijt-effect” ontstaat waarbij de auto over het wegdek lijkt te zweven.

Citroën C5 Aircross_seats

Advanced Comfort Seats

De royale en perfect zittende stoelen van Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross zitten als een fauteuil en geven de inzittenden de indruk zich in een rijdende woonkamer te bevinden. Deze stoelen bieden een zachte zit en een optimale steun dankzij het schuimmateriaal met een dikte van 15 mm. De voorstoelen zijn gevuld met schuimmateriaal met een hoge dichtheid, zodat ze bij een lange rit niet inzakken. Bovendien zijn ze in hoogte verstelbaar, voorzien van in hoogte en hoek verstelbare hoofdsteunen en beschikken ze over een multipoint-massagefunctie.

Citroën C5 Aircross_flexibele SUV

De meest flexibele SUV van zijn segment

Met zijn drie individuele en verschuifbare achterstoelen met verstelbare rugleuning is Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross de meest flexibele SUV van zijn segment. Deze stoelen hebben dezelfde breedte, zijn verschuifbaar om de ruimte voor de passagiers of de bagageruimte te vergroten, hebben een in 5 standen verstelbare rugleuning en zijn wegklapbaar zodat in combinatie met de in twee hoogtes verstelbare vloer van de bagageruimte een vlakke laadvloer kan worden gecreëerd. Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross beschikt bovendien over talloze opbergmogelijkheden, waaronder de middenarmsteun die een grote gekoelde opbergruimte bevat.

De meest flexibele SUV van zijn segment Met zijn drie individuele en verschuifbare achterstoelen met verstelbare rugleuning is Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross de meest flexibele SUV van zijn segment. Deze stoelen hebben dezelfde breedte, zijn verschuifbaar om de ruimte voor de passagiers of de bagageruimte te vergroten, hebben een in 5 standen verstelbare rugleuning en zijn wegklapbaar zodat in combinatie met de in twee hoogtes verstelbare vloer van de bagageruimte een vlakke laadvloer kan worden gecreëerd. Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross beschikt bovendien over talloze opbergmogelijkheden, waaronder de middenarmsteun die een grote gekoelde opbergruimte bevat.

Voor extra veiligheid

Deze technologieën vormen een eerste stap naar autonoom rijden: Active Safety Brake, Post-collision Safety Brake, actieve dodehoekbewaking, Active Lane Departure Warning System, adaptieve cruise control met Stop & Go-functie, Collision Risk Alert, Coffee Break Alert, Driver Attention Alert, uitgebreide verkeersbordherkenning, Highway Driver Assist, grootlichtassistent.

Citroën C5 Aircross_comfort

Voor extra comfort

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is voorzien van een scala aan comfortverhogende technologieën: Keyless entry and start, elektrische parkeerrem, Park Assist, achteruitrijcamera met Top Rear Vision, Vision 360.

Citroën C5 Aircross_rijgemak

Voor extra rijgemak

Deze technologieën maken het rijden extra gemakkelijk, ongeacht de omstandigheden: Grip Control met Hill Descent Assist (systeem dat op intelligente wijze de tractie verbetert op elk type ondergrond), Hill Start Assist, statische bochtverlichting, Trailer Stability Control.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe SUV Citroën C5 Aircross? We vertellen u graag meer over de auto, klik op een van de buttons rechts om in contact te komen met een van onze onze Citroën vestigingen.

Citroën SUV C5 Aircross_motoren

Interesse?

Heeft u interesse in de nieuwe Citroën SUV C5 AIRCROSS? Vraag dan hier een proefrit en/of offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.
Gratis Taxatie