Citroën homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken. De Nieuwe Citroën C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen.

Onze Citroën Voorraad

Citroën Ontdek en Comfort op C3 en C5 Aircross SUV

Citroën; Ontdek met Comfort

Het is zover, zomervakantie! Dit jaar maakt u misschien geen verre vliegreis maar gaat u op ontdekkingstocht met de auto.
Ontdek het met comfort! Deze maand geniet u namelijk van extra veel voordeel op de voorraadmodellen van de comfortabele C3 Aircross SUV en C5 Aircross SUV. Private lease vanaf € 299 p.m.* op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar, of profiteer van maar liefst € 2.500 voorraadvoordeel! Zo gaat u extra voordelig op reis in uw comfortabele SUV van Citroën.

*Citroën Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde vanaf Private Lease-prijs is gebaseerd op de C3 Aircross PureTech 110 S&S Feel edition en een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.citroen.nl/ voor alle voorwaarden.

Nieuwe Citroën ë-C4 100% ëlectric en nieuwe C4 onthulling

Rijke historie van compacte auto’s

Sinds 1928 hebben 10 generaties Citroën berlines elkaar opgevolgd met de verkoop van 12,5 miljoen exemplaren. In 2020 zet Citroën zijn elektrisch offensief voort met de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100 % Ëlectric en de Nieuwe Citroën C4: waardige opvolgers in de lijn van gedurfde Citroën berlines.

Start van de verkoop van de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100 % Ëlectric en de Nieuwe Citroën C4 is in de tweede helft van 2020.

Team AUTO PALACE Apeldoorn - Citroën

Auto Palace Citroën

Uitbreiding AUTO PALACE Groep met het merk Citroën door overname van de activiteiten van Automobielbedrijf Coolen

Per 1 juni 2018 neemt Auto Palace Zwolle BV de Citroën-activiteiten in Apeldoorn en Deventer van Automobielbedrijf Coolen B.V. over. De Citroën-activiteiten van de vestiging Deventer zullen in de bestaande vestiging van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 worden geïntegreerd. De Citroën-activiteiten in Apeldoorn zullen vanuit de bestaande Citroën-vestiging aan de Laan van de Dierenriem 38 worden gecontinueerd.