Ons Citroën Nieuws

Nieuwe Citroën C5 AIRCROSS SUV

Citroën onthult de Nieuwe SUV C5 Aircross. Een echte SUV met grote wielen, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakter, stijlkenmerken en vele personalisatiemogelijkheden. Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is in zijn segment onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte (580 tot 720 liter, afhankelijk van hoe ver de stoelen naar voren zijn geschoven).

Vandaag op 15 februari 2018 wordt de derde generatie Berlingo onthuld, een vervolg op het succesverhaal van het originele, simpele en functionele model dat altijd is blijven vernieuwen en synoniem werd voor ‘praktisch denken’. Design en comfort zijn aangepast aan de tijd en het geestige karakter en de praktische inborst versterkt.

De jury van Autobest heeft de resultaten bekendgemaakt: de nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross is verkozen tot “Best Buy Car of Europe”, oftewel de beste nieuwe auto die je in 2018 kunt kopen.

Citroën C3

Nu is het de beurt aan de Citroën C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden!

DE NIEUWE CITROEN C4 CACTUS

Citroën onthult de Nieuwe C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van het merk. De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.

citroen c3 feel edition

CITROËN C3 FEEL EDITION
Kies nu voor de rijk uitgeruste Citroën C3 Feel edition.
Deze speciale uitvoering is o.a. uitgerust met:

•16“ stalen wielen met wieldop ‘Steel & Style 3D’;
•Two Tone dak ‘Noir Onyx’ of ‘Blanc Opale’;
En nog veel meer!

Citroën Spacetourer

Ontdek Citroën Spacetourer Rip Curl Concept! Citroën en Rip Curl zetten nogmaals hun samenwerking voort en onthullen het ultieme in mobiliteit, het symbool voor grenzeloos plezier.
De SpaceTourer Business M is er al rijklaar vanaf € 49.729,- incl. btw!

Citroen C3 aircross actie

Nu is het de beurt aan de Citroën C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden! Deze compactere SUV komt in het najaar van 2017 op de Europese markt.