Citroën Service overzicht

Citroën WinterCheck

WinterCheck

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden met de gratis Citroën Wintercheck! Een uitgebreide controle op 29 punten die belangrijk zijn om veilig de weg op te kunnen blijven gaan deze winter. Bent u in het bezit van een MyCitroën card, dan worden belangrijke vloeistoffen bijgevuld tijdens de Wintercheck.

Tijdens de Wintercheck controleren wij ook uw bandenprofiel en ruitenwissers. Veilig rijden begint namelijk met voldoende grip en goed zicht op de weg. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunt u rekenen op een scherpe offerte. Nu met 10% korting op nieuwe ruitenwisserbladen PLUS een Citroën antivorstscherm cadeau!

HANDIGE ACCESSOIRES
Het aanbod Citroën winteraccessoires biedt comfort, bescherming en gemak. Tijdelijk met 15% korting op kofferbakmatten, dakdragers, dakkoffers en sneeuwkettingen. Kom langs voor advies, de koffie staat klaar.

GOED VOORBEREID OP WEG
Wintersport geboekt? Ga goed voorbereid op weg naar uw favoriete wintersport bestemming! Kom op tijd langs voor de gratis Wintercheck en activeer Citroën Connected Services*. Deze innovatieve diensten zorgen dat u onderweg op de hoogte blijft van de actuele verkeersinformatie, weersverwachting en gevarenzones.

Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2021
*Deze services zijn afhankelijk van het model en de uitvoering.

Bij Auto Palace helpen wij u niet alleen met het vinden van de juiste auto, wij zorgen er ook voor dat hij in goede conditie blijft. Want goed onderhoud is een erg belangrijk, maar vaak vergeten aspect, van een auto. Onze vakbekwame monteurs staan voor u klaar voor onder andere een onderhoudsbeurt, het wisselen van winter- naar zomerbanden, aircoreiniging en/of schadeherstel. Maak online uw afspraak en wij zien u graag terug in onze werkplaatsen!