Citroën Bedrijfswagens

Direct beschikbare Citroën Bedrijfswagens!

Auto Palace biedt op maat gemaakte oplossingen voor al haar zakelijke klanten, een nauwe relatie staat hierbij voorop!

Bezoek onze showroom

Bezoek 1 van de Broekhuis-vestigingen bij u in de buurt. 

Citroën Voorraad

(Bedrijfs- en Personenwagens: Nieuw en gebruikt)

Service bill

Offerte aanvragen

(Bedrijfs- en Personenwagens)

Citroën ë-Jumpy

De nieuwe Citroën ë-Jumper biedt alle kwaliteiten van de versies met een verbrandingsmotor inclusief de voordelen van een elektromotor, een actieradius tot 340 km en de mogelijkheid om de batterij in 1 uur tot 80% op te laden (d.m.v. een snellader). Deze elektrische versie, ‘Inspirëd by Pro’, zal de prestaties van de Citroën Jumper versterken. Citroën heeft als doel om het gehele gamma tegen 2025 te elektrificeren. In 2021 zullen alle lichte bedrijfswagens worden uitgebreid met een 100% elektrische versie. In een tijd van toenemende verstedelijking vormt de toegang tot stadscentra en hun nul-emissiezones een grote uitdaging voor zakelijke gebruikers.

De nieuwe Citroën ë-Jumpy

Citroën continueert het elektrische offensief met de nieuwe en volledig elektrische ë-Jumper. De derde volledig elektrische bedrijfswagen en zesde elektrische model van Citroën in 2020, na de Ami, C5 Aircross SUV Hybrid, nieuwe ë-C4, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer. In 2021 zijn alle bedrijfswagens van Citroën leverbaar met volledig elektrische aandrijving: na de ë-Jumpy en ë-Jumper volgt de ë-Berlingo.

De nieuwe ë-Jumper volledig naar wens te configureren:

  • Twee batterijpakketten met actieradius van maximaal 340 km (WLTP)
  • Reizen in ë-comfort vanwege het soepele rijden en de stilte
  • Vier lengte- en drie hoogtevarianten
  • Laadvermogen tot 1.890 kg (het laadvermogen kan in Nederland afwijken, Citroën geeft later de definitieve laadvermogens vrij)
  • Laadvolume tot 17 m3
  • Vier GVW (max. toelaatbaar gewicht) varianten
  • Tot negen nuttige technologieën die het dagelijkse leven van zakelijke gebruikers vergemakkelijken

Citroën Bedrijfsauto's 100% Electric

Image

ë-Jumper

Rijklaar vanaf
€57.990,-

Onze Citroën Bedrijfswagens voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Al ruim 100 jaar een trouwe partner voor de hardwerkende ondernemer, die soms wel érg vroeg op moet staan ? Met de nieuwe Citroën ë-Jumpy - 100% ëlectric vertrek je voortaan fluisterstil naar de eerste klus. Nu verkrijgbaar in 3 formaten: XS, M en XL ⬆️

Al ruim 100 jaar een trouwe partner voor de hardwerkende ondernemer, die soms wel érg vroeg op moet staan ? Met de nieuwe Citroën ë-Jumpy - 100% ëlectric vertrek je voortaan fluisterstil naar de eerste klus. Nu verkrijgbaar in 3 formaten: XS, M en XL ⬆️ Ontdek het hier: