Beschermingsmiddelen COVID-19

COVID-19

Update: Coronavirus – COVID-19 (1 juni 2020)

Gelukkig worden steeds meer beperkende coronamaatregelen opgeheven en kunnen we weer vaker de weg op. Dan is het belangrijk om goed te zorgen voor uw auto, die de afgelopen tijd misschien wel te lang heeft stilgestaan.

De werkplaatsen van AUTO PALACE zijn voor u geopend. De brancheorganisatie voor autobedrijven, de BOVAG, riep al op om onderhoud, reparatie, bandenwissel of apk voor uw (bedrijfs-)auto en/of camper niet uit te stellen, maar juist nu te doen. Want doe dat juist nu, dan kunt u veilig en groen op weg.

Wij zijn ook online (WhatsApp en Facebook Messenger) en telefonisch bereikbaar! >>Klik hier voor telefoonnummers, e-mailadressen en online werkplaatsplanner van onze vestigingen.

Meer informatie en/of advies over onderhoud, APK, aircoreiniging, bandenwissel,  zomercheck en schadeherstel of over onze beschikbare voorraad nieuwe en gebruikte (bedrijfs-)auto’s? Neem gerust contact met ons op.

Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

COVID-19 Kuchscherm voor werkplaatsreceptie

Onze vestigingen blijven voor u geopend!

Zowel u als onze Service Adviseurs worden beschermd door ‘kuch’ schermen als u uw (bedrijfs-)auto of camper komt brengen voor onder andere onderhoud, (schade-)reparatie, bandenwissel en/of APK. Dit alles om uw bezoek aan onze werkplaatsen zonder enige gezondheidsrisico’s mogelijk te houden.