Vacature BBL Verkoopadviseur Peugeot (M/V) Dronten

Auto Palace Dronten is per direct opzoek naar een enthousiaste en gedreven BBL Verkoopadviseur (M/V). Ben jij de ambitieuze Verkoopadviseur waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder en solliciteer!

Waar?

Auto Palace is al bijna 70 jaar een toonaangevende dealer in automotive land. Als familiebedrijf hebben wij de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd en staan bij onze klanten dan ook bekend als klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar. Wij hebben vestigingen in Zwolle (3x), Dronten, Emmen, Harderwijk, Hoogeveen, IJsselmuiden/Kampen, Meppel (2x), Raalte, Ommen, Almere, Steenwijk, Emmeloord, Apeldoorn, Zutphen, Deventer en Beilen. Wij zijn merkdealer van Peugeot, Citroën & DS, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, JEEP en Mitsubishi.

Functie-inhoud
Vanuit onze vestiging in Dronten werk je met het merk Peugeot. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s en Peugeot bedrijfsauto’s. Je inventariseert en signaleert koopmotieven en zet deze om in een koopovereenkomst. Je bent een moderne verkoper die gewend is om telefonisch te acquireren en internet/e-mail leads op te volgen. Eveneens adviseer en offreer je op het gebied van leasing en financiering. Je zorgt ervoor dat klanten vriendelijk ontvangen worden en ga je samen met je collega’s aan de slag om van Auto Palace Dronten een nog grotere succes te maken.

Functie-eisen

  • Je volgt de Mbo-opleiding Verkoopadviseur;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je hebt een representatief voorkomen, doorzettingsvermogen en je bent leergierig;
  • Je bent woonachtig in de regio Dronten.

 

Overige informatie

  • Wij bieden voor deze functie een passend salaris en dito arbeidsvoorwaarden volgens CAO;
  • Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met André Montfrooy tel. 06- 50252871.

Enthousiast?

Ben je enthousiast? Dan zien wij graag je motivatiebrief en cv tegemoet die je kunt sturen naar het e-mailadres peno@autopalace.nl