DS homepage

DS 3 Crossback Privale Lease € 399

DS 3 Crossback Exclusive Deals

Onze DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Tijdens de Exclusieve Deals t/m 31 december geniet u van exclusiviteit tegen een scherpe prijs. Geen concessies, wel Private Lease vanaf € 399 per maand op basis van 36 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar.

E-TENSE: Elektrisch en hybride volgens DS

Stel je de wereld van morgen eens voor: E-TENSE brengt onze mobiliteitsoplossing tot leven en concentreert zich op het rijplezier van de bestuurder en een reeks van diensten op maat. Ontdek onze verbazingwekkende nieuwe modellen: de 100% elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de plug-in hybrides DS 7 CROSSBACK E-TENSE 225 of DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300.

DS 3 Crossback E-Tense

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

De nieuwe SUV - 100% elektrisch, 8% bijtelling. Prijs v.a. € 43.290 of Prijs v.a. € 549/maand! Vanaf € 106 bijtelling p/m!

 • 100% elektrisch
 • Maak een proefrit en ontvang een wijnpakket cadeau
 • Unieke beleving in onze exclusieve DS Salon

ACTIERADIUS: Meer dan 300 km (WLTP)
OPLADEN: 30 minuten om 80% te laden
VERMOGEN
100kW/136pk

Profiteer dit jaar nog van het lage bijtellingstarief van slechts 8% en stap al vanaf € 106 bijtelling per maand in uw gloednieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE!

DS 7 Crossback E-Tense

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Met zijn elektromotoren geniet u van een totaal vermogen van 300 pk met vierwielaandrijving. In de volledig elektrische modus kan DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 58 km afleggen (WLTP), voldoende actieradius voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE Plug-in hybrid

Prijs v.a. € 49.990 of Prijs v.a. € 699/maand

DS 7 CROSSBACK E-TENSE is standaard uitgerust met:

 • Tot 55 km volledig elektrisch rijden, dankzij een 13,2 kWh accu
 • Ontspannen rijden met de efficiënte en krachtige  benzine motor
 • Comfortabel rijden dankzij het adaptieve onderstel, ‘DS Active Scan Suspension’
 • Altijd de snelste route met het Connected 3D-navigatiesysteem
 • Minder geluiden van buitenaf in het interieur met de geluiddempende gelaagde zijramen (dubbelglas)
 • Efficiënt laden, dankzij de 7,4kW lader een volle accu in 1 uur en 45 minuten

DS 7 CROSSBACK E-TENSE is o.a. ook leverbaar met:

 • 4x4 met een elektrisch bereik van 58 km
 • Onder alle weersomstandigheden het beste zicht met ‘DS Active LED Vision’ koplampen
 • Semi autonoom rijden met ‘DS Connected Pilot’
 • 's Nachts het beste zicht met ‘DS Night Vision’

DS 9 E-TENSE

De DS9 is een absolute blikvanger. Ivo Groen, Hoofd Design bij DS Automobiles, legt je uit wat de overeenkomst is tussen onze nieuwste sedan en een jacht..

Prijs v.a. € 57.890

 

ICONISCH
Exterieurdesign: een juweel van raffinement
DS 9 E-TENSE, het toonbeeld van Frans vakmanschap, is vanaf nu te bestellen bij Auto Palace DS. Onze nieuwe sedan, die vanaf de introductie leverbaar is met de hybride-aandrijflijn E-TENSE, is gecreëerd om u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement te bieden.

Een modern en geraffineerd profiel
DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details zoals de met het "Clous de Paris"-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap, de DS Cornets (positieverlichting) en de verzonken portierhandgrepen geven de auto een onderscheidend uiterlijk.

Onze DS Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

DS 3 Crossback E-Tense

€ 4.000 subsidie nieuwe elektrische auto's

Met deze nieuwe subsidie wil de overheid elektrisch rijden, specifiek voor particuliere klanten, ook aantrekkelijker te maken. Koop- of leaseovereenkomsten met een datum op of na 4 juni 2020 komen in aanmerking voor subsidie. De subsidie kunt u online aanvragen vanaf 1 juli 2020.

De subsidie gaat in 2020 gelden voor maximaal 2.500 nieuwe elektrische auto’s die vanaf 1 juli 2020 kunnen worden aangevraagd door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract onder de subsidieregeling. De subsidie bedraagt € 4.000,- op een nieuwe elektrische personenauto en € 2.000,- op een gebruikte elektrische personenauto met een fiscale/catalogus waarde tussen de € 12.000,- en € 45.000,-.

U kunt de subsidie aanvragen vanaf 1 Juli via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

E-TENSE: Elektrisch en hybride volgens DS

Zwolle DS

Auto Palace DS

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.