DS7 Crossback

EEN CHARISMATISCH DESIGN

De DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

KIES VOOR DE PERFECTIE VAN DS

MET “ONLY YOU”

Het dankzij u en voor u gecreëerde programma Only You biedt u uitgebreid pakket van exclusieve services op maat. Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring.

U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur kunt u bij DS terecht met al uw vragen en verzoeken met betrekking tot uw DS.

Gratis vanaf een vaste aansluiting. Mobiel tarief afhankelijk van de provider.

DS Only You

Met het ONLY YOU-programma plaveit DS Automobiles de weg met een klantbeleving die onderscheidend, geavanceerd en avantgardistisch is. ONLY YOU draait om de volgende drie onderscheidende principes:

– DS is altijd beschikbaar voor haar klanten. Klanten van DS Automobiles hebben de keuze om naar DS toe te gaan of te vragen of DS naar hen toe komt.
– DS garandeert klantmobiliteit
– Voor DS is iedere klant uniek en verdient de klant het om zich speciaal te voelen. Klantloyaliteit wordt beloond en privileges worden verleend aan toegewijde klanten.

24 uurs proefrit DS7
Gratis Taxatie

Auto Palace Citroën & DS

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door samenvoeging met EmerparkAuto

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de  Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.

De doelstelling van aandeelhouders Lex Reijnen en Thimas van Zantwijk is om lange termijn continuïteit en verdere groei te genereren door de groep als geheel van de mix aan specialismen te laten profiteren. Hiermee staat er een commercieel slagvaardige organisatie die, door middel van het efficiënt inzetten van noodzakelijke innovaties en uitbreiding van de mobiliteitsservices, de kansen die de veranderingen in de automotive sector bieden zal gaan verzilveren.

Naast de dealervestigingen heeft Auto Palace ook een eigen multi-merk occasioncenter en een divisie zakelijke markt. EmerparkAuto is in 1991 ontstaan door de overname van Bert Dyjers Automobielen in Zwolle door eigenaar Thimas van Zantwijk, waarna een gedegen groei is ingezet door uitbreiding in representatieve Citroën- en DS dealervestigingen. Naast deze vestigingen brengt EmerparkAuto tevens haar aandeel in het Zwolse C&S Schadeservice in.

Lex ReijnenThimas van zantwijk

De aftermovie van de introductie van de NIEUWE DS 7 Crossback die in december plaats vond in ons DS Salon in Zwolle. Binnenkort is deze unieke SUV te zien in onze showroom.

Voor meer informatie over deze nieuwe SUV met zijn elegante en charismatische uitstraling kunt u contact opnemen met Roy Hanekamp of Bart Hoekstra 088 – 003 50 40