Actie PaasShow 2e Paasdag OPEN

Pak de auto én de fiets! Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto ontvangt u een Waardebon tot € 1.000,- die u kunt gebruiken voor aanschaf van een nieuwe fiets bij Scholten FietsgoedGa naar onze ACTIE-voorraad voor de beste DEALS >>      2E PAASDAG GEOPEND!

H-a-H Voorjaarsactiekrant Auto Palace

ACTIE krant van AUTO PALACE. Klik hier >>

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

DS3 Crosbback_E Tense._Reserveer NU

Reserveer uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Kies voor DS Automobiles en de SUV DS3 E-Tense. Voor meer info neem contact op met Roy Hanekamp of Lex de Vries onze DS Experts. Zij zijn telefonisch te bereiken 088 – 003 5040 of een mail naar: l.vries@autopalace.nl of hanekamp@autopalace.nl

DS7 Crossback

Beleef DS 7 CROSSBACK bij Auto Palace DS Salon tijdens een 24-uurs proefrit en ontdek wat wij verstaan onder “art de vivre”. Boek bij deze uw proefrit online, of neem contact op met Roy Hanekamp onze DS Expert. Hij is telefonisch te bereiken 088 – 003 5041 of een mail naar: hanekamp@autopalace.nl

Proefrit DS 3

Ontdek het icoon van styling en vooruitstrevende technologie tijdens een exclusieve proefrit op zaterdag 13 april 2019. De proefrit wordt begeleid door een instructeur van Prodrive, die alle ins en outs van de nieuwe DS 3 Crossback zal uitleggen. Het programma bestaat uit ontvangst bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waarna u 45 minuten lang kunt genieten van de proefrit. Meld u zich snel aan!

DS 3 Crossback exclusie Voorpremiere

Ontdek het icoon van styling en van vooruitstrevende technologie als eerste tijdens de exclusieve voorpremière op vrijdag 5 april om 20.00 uur, en zaterdag 6 april, tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij nodigen u uit voor deze unieke mogelijkheid waarbij DS 3 CROSSBACK slechts 2 dagen te bewonderen is voor de officiële launch. Dé kans om de elegante en charismatische uitstraling van deze bijzondere SUV zelf te ervaren! Meld u aan voor deze exclusieve voorpremière!

KIES VOOR DE PERFECTIE VAN DS

MET “ONLY YOU”

Het dankzij u en voor u gecreëerde programma Only You biedt u uitgebreid pakket van exclusieve services op maat. Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring.

U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur kunt u bij DS terecht met al uw vragen en verzoeken met betrekking tot uw DS.

Gratis vanaf een vaste aansluiting. Mobiel tarief afhankelijk van de provider.

DS Only You

Met het ONLY YOU-programma plaveit DS Automobiles de weg met een klantbeleving die onderscheidend, geavanceerd en avantgardistisch is. ONLY YOU draait om de volgende drie onderscheidende principes:

– DS is altijd beschikbaar voor haar klanten. Klanten van DS Automobiles hebben de keuze om naar DS toe te gaan of te vragen of DS naar hen toe komt.
– DS garandeert klantmobiliteit
– Voor DS is iedere klant uniek en verdient de klant het om zich speciaal te voelen. Klantloyaliteit wordt beloond en privileges worden verleend aan toegewijde klanten.

DS7 Crossback
Gratis Taxatie

Auto Palace Citroën & DS

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door samenvoeging met EmerparkAuto

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de  Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.

De doelstelling van aandeelhouders Lex Reijnen en Thimas van Zantwijk is om lange termijn continuïteit en verdere groei te genereren door de groep als geheel van de mix aan specialismen te laten profiteren. Hiermee staat er een commercieel slagvaardige organisatie die, door middel van het efficiënt inzetten van noodzakelijke innovaties en uitbreiding van de mobiliteitsservices, de kansen die de veranderingen in de automotive sector bieden zal gaan verzilveren.

Naast de dealervestigingen heeft Auto Palace ook een eigen multi-merk occasioncenter en een divisie zakelijke markt. EmerparkAuto is in 1991 ontstaan door de overname van Bert Dyjers Automobielen in Zwolle door eigenaar Thimas van Zantwijk, waarna een gedegen groei is ingezet door uitbreiding in representatieve Citroën- en DS dealervestigingen. Naast deze vestigingen brengt EmerparkAuto tevens haar aandeel in het Zwolse C&S Schadeservice in.

Lex ReijnenThimas van zantwijk

De aftermovie van de introductie van de NIEUWE DS 7 Crossback die in december plaats vond in ons DS Salon in Zwolle. Binnenkort is deze unieke SUV te zien in onze showroom.

Voor meer informatie over deze nieuwe SUV met zijn elegante en charismatische uitstraling kunt u contact opnemen met Roy Hanekamp of Lex de Vries 088 – 003 50 40