Ons DS Nieuws

DS3 Crosbback_E Tense_01

Onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken. Met DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde silhouet en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning. De nieuwe DS 3 CROSSBACK staat in de showroom van ons DS Salon aan de Marconistraat 17 in Zwolle.

24 uurs proefrit DS7

Beleef DS 7 CROSSBACK bij Auto Palace DS Salon tijdens een 24-uurs proefrit en ontdek wat wij verstaan onder “art de vivre”. Boek bij deze uw proefrit online, of neem contact op met Bart Hoekstra onze DS Expert. Hij is telefonisch te bereiken 088 – 003 5043 of een mail naar: hoekstra@autopalace.nl

DS 7 CROSSBACK

De nieuwe DS 7 CROSSBACK met zijn charismatische design staat binnenkort in onze showroom bij ons DS Salon in Zwolle. Komt u ook een kijkje nemen?

DS 3 performance Line

De DS 3 Performance biedt met een motorvermogen van 208 pk, een koppel van 300 Nm en een Torsen®-differentieel met beperkte slip een verbluffende wegligging en ultiem rijplezier.