Ons DS Nieuws

Proefrit DS 3

Ontdek het icoon van styling en vooruitstrevende technologie tijdens een exclusieve proefrit op zaterdag 13 april 2019. De proefrit wordt begeleid door een instructeur van Prodrive, die alle ins en outs van de nieuwe DS 3 Crossback zal uitleggen. Het programma bestaat uit ontvangst bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waarna u 45 minuten lang kunt genieten van de proefrit. Meld u zich snel aan!

DS 3 Crossback exclusie Voorpremiere

Ontdek het icoon van styling en van vooruitstrevende technologie als eerste tijdens de exclusieve voorpremière op vrijdag 5 april om 20.00 uur, en zaterdag 6 april, tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij nodigen u uit voor deze unieke mogelijkheid waarbij DS 3 CROSSBACK slechts 2 dagen te bewonderen is voor de officiële launch. Dé kans om de elegante en charismatische uitstraling van deze bijzondere SUV zelf te ervaren! Meld u aan voor deze exclusieve voorpremière!

24 uurs proefrit DS7

Beleef DS 7 CROSSBACK bij Auto Palace DS Salon tijdens een 24-uurs proefrit en ontdek wat wij verstaan onder “art de vivre”. Boek bij deze uw proefrit online, of neem contact op met Bart Hoekstra onze DS Expert. Hij is telefonisch te bereiken 088 – 003 5043 of een mail naar: hoekstra@autopalace.nl

DS 7 CROSSBACK

De nieuwe DS 7 CROSSBACK met zijn charismatische design staat binnenkort in onze showroom bij ons DS Salon in Zwolle. Komt u ook een kijkje nemen?

DS 3 performance Line

De DS 3 Performance biedt met een motorvermogen van 208 pk, een koppel van 300 Nm en een Torsen®-differentieel met beperkte slip een verbluffende wegligging en ultiem rijplezier.