Ons Fiat Professional Nieuws

Fiat Ducato Camper onderhoud

Binnenkort ligt de weg weer aan uw voeten, rijzen de bergen op aan de horizon en gaat u de vrijheid vol goede moed tegemoet. Zorg ervoor dat het belangrijkste deel van uw camper, het onderstel, er ook klaar voor is. Plan tijdig een onderhoudsbeurt in bij onze camperspecialisten, zodat u ieder avontuur onbezorgd aan kan gaan. En als u vóór 31 mei voor onderhoud komt, ontvangt u een handige en opvouwbare lamp op zonne-energie cadeau. Mooi voor in de camper. Of erbuiten. Maak dus snel een afspraak.

Gemaakt voor de stad. Veelzijdig, wendbaar en een laag brandstofgebruik.
De cabine is door een vast tussenschot van de laadruimte gescheiden. Dit tussenschot is standaard voorzien van een ruit, maar kan als optie ook in een geheel dichte uitvoering worden geleverd.

De nieuwe Doblò Cargo kan op bestelling worden uitgerust met driepersoons cabine. Dankzij de nieuwe multifunctionele stoelen kan de ruimte in de cabine nog efficiënter worden gebruikt. Er is een geheel neerklapbare bijrijdersstoel leverbaar die de mogelijkheid biedt om pakketten in de cabine te vervoeren.

Fiat Fullback

Kent u de nieuwe Fiat Fullback al? De Fiat Fullback is als een van de eerste pick-ups ter wereld uitgerust met een aluminium motor. Hierdoor kan hij zijn hoge prestatieniveau koppelen aan een laag eigen gewicht, wat zich bijvoorbeeld vertaalt in een trekcapaciteit van 3100 kilo.

De nieuwe Fiat Talento is binnen, scherp geprijsd vanaf € 18.250,- excl. BTW en BPM. Compact en wendbaar, onovertroffen in laadvermogen: met zijn veelzijdige karakter, royale binnenmaten en ontelbare aanpassingsmogelijkheden is de nieuwe Fiat Talento de ideale compagnon voor professionals die dagelijks aan de slag moeten in de stad of op de snelweg.