Fiat homepage

GOOD Deals bij Fiat

Good start, Good Deals!

We zitten al volop in het najaar en onze Fiat-voorraadmodellen zijn klaar om je naar elke bestemming te brengen. Uiteraard in stijl en in alle veiligheid. Ontdek de buitengewone voordelen op onze nieuwe Fiat voorraadmodellen:

  • Fiat 500 Hybrid private lease vanaf € 209 / maand
  • Fiat Panda Hybrid vanaf € 12.240 en private lease vanaf € 239 / maand
  • Fiat 500X vanaf € 21.990 en private lease vanaf € 380 / maand
  • Fiat Tipo vanaf € 22.580 en private lease vanaf € 382 / maand

Private lease op basis van 60 maanden en 7.500 km per jaar.

 

Onze Fiat Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Electricying Experience van de nieuwe Fiat 500e ‘La Prima’

De 500 "La Prima" is de eerste volledig elektrische auto van de FCA Groep. De derde generatie van de Fiat 500 is geheel nieuw: hij biedt meer ruimte, de nieuwste e-technologie en een nieuwe stijl, maar is nog steeds een ‘Cinquecento’. Het is de eerste urban auto die autonoom rijden volgens niveau 2 mogelijk maakt, en de eerste FCA-auto die is uitgerust met het nieuwe revolutionaire UConnect 5-infotainmentsysteem. Actieradius: tot 320 km in de WLTP-cyclus, met de 85 kW-snellader die standaard bij de auto wordt geleverd.

Nieuwe Fiat 500 La Prima

NIEUWE Fiat 500

De nieuwe 500 "la Prima" zal de eerste stadsauto zijn die beschikt over autonoom rijden technologie van Level 2. Hij zal autonoom kunnen optrekken, remmen, binnen de rijbaan blijven, verkeersborden lezen en voorstellen de snelheid hierop aan te passen. Zijn ‘ogen’ zullen ook wijd openstaan voor voetgangers en fietsers, dankzij de 360° “Drone View”. Tevens zal de 500 "la Prima" breder en langer zijn. Een strak en puur design, minder knoppen en basislijnen in het interieur. Het zal de mooiste 500 ooit zijn. Met het splinternieuwe, geavanceerde 10"-infotainmentsysteem zal het natuurlijke verlengstuk van uw smartphone worden, dankzij de ultrasnelle Bluetooth-koppeling, het draadloze laaddock en de draadloze integratie van Apple CarPlay. Ontdek alle voordelen waar u recht op heeft en bereken hoeveel u kunt besparen door over te schakelen op een elektrische auto zoals de nieuwe 500 "la Prima".

De nieuwe Fiat 500 'la Prima' cabrio kan worden besteld in drie verschillende laktinten (Ocean Green, Celestial Blue en Mineral Grey) geïnspireerd op de natuur. Kies je favoriete kleur en uitrusting en bestel jouw perfecte Fiat 500 'la Prima' bij Auto Palace.

Fiat 500e Sneak preview

Auto Palace Fiat

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Emmen, Hoogeveen, Almere en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.