Ons Fiat Nieuws

Fiat 500 YOUNG

De Fiat 500 is een icoon van wereldformaat dat verleidt vanwege zijn stijl, feilloze fashiongevoel en toepassing van de nieuwste technieken. Hij is nu bereikbaarder dan ooit in een speciale editie: de Fiat 500 Young. Kies je voor de zekerheid van een vast bedrag per maand met Private Lease of voor de zeer voordelige vanafprijs? Je bepaalt zelf hoe je het liefst wil instappen. Je rijdt de Fiat 500 Young al vanaf € 14.445 of met Private Lease vanaf € 219 per maand. Je krijgt nu 5 jaar garantie op een nieuwe Fiat, onafhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt!

Nieuwe Fiat 500X

De SUV van de toekomst! Beleef de innovaties van morgen, vandaag. De nieuwe Fiat 500X is met zijn design helemaal thuis in de toekomst. De Opening Edition is standaard voorzien van vooruitstrevende technologie zoals Apple CarPlay, Lane Assist, Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed Assist, nieuwe turbomotoren en led-koplampen. De nieuwe Fiat 500X is nu ook verkrijgbaar met automaat. Bovendien krijg je nu 5 jaar garantie op een nieuwe Fiat. Ben jij klaar voor de toekomst? Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!

Fiat 500 Collezione

De Fiat 500 Collezione is gemaakt voor de spotlights: vormen en kleuren vermengen zich tot een geraffineerde combinatie van stijl en karakter waarmee hij overal de aandacht opeist. Vanaf €18.645,-!

Fiat panda City Cross

Een beproefde aanpak in nieuwe stijl: de Panda City Cross is klaar voor alle uitdagingen. In de stad, maar ook ver daarbuiten. De Panda City Cross oogt niet alleen wendbaar, hij is het ook! Dat kán handig zijn in de verkeersjungle van de grote stad. Vanaf € 17.995,-!

FIAT 500 ANNIVERSARIO

De speciale Fiat 500 Anniversario is charmant, sexy en helemaal sixties door de historische Fiat-emblemen, chromen details, 16-inch vintage lichtmetalen velgen en de retro-kleuren Arancio Sicilia en Verde Riviera. Elk detail is een stilistisch meesterwerk van Italiaans design. Ontdek ook het in carrosseriekleur uitgevoerd dashboard, de exclusieve vloermatten met geborduurd Anniversario-logo en de nieuwe bekledingsstoffen geïnspireerd op de jaren van La Dolce Vita. De Fiat Anniversario is verkrijgbaar vanaf € 19.905,-!

Fiat 500 mirror special

Fiat 500 MIRROR Private Lease vanaf € 239,- per maand! Onbezorgd rijden in de complete Fiat 500 Mirror voor een vast bedrag per maand, exclusief brandstof. Informeer bij AUTO PALACE. (Private Lease op basis van 60 maanden en 7.500 km/j).

Jaarlijks organiseert FCA Netherlands B.V. de Top Technician competitie voor technici van Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep. Winnaars is Erwin Wolting van Auto Palace in Emmen!

De nieuwe Fiat 124 Spider, een legendarische naam uit de speelse jaren 60. Een naam die klinkt als zomer, snelheid en plezier. Die Fiat 124 Spider is terug. Een auto van nu met de spirit van toen. Dat betekent onbegrensd en zorgeloos rijplezier. In een lichtvoetige auto met een Italiaanse ziel.