Fiat Professional Voorraad Deals

Fiat Professional

Heeft u een nieuwe bedrijfswagen nodig?

Profiteer t/m 30 juni van de VOORRAAD D€ALS!

Tijdens deze actieperiode profiteert u van:
0% RENTE BIJ FINANCIERING*
- EXTRA VEEL VOORDEEL DANKZIJ DE RIJK UITGERUSTE ACTIEMODELLEN
- RIJDEN BINNEN 10 DAGEN

Mocht u reeds een offerte hebben, neem deze dan mee zodat u zeker weet dat u de juiste VOORRAAD D€AL te pakken heeft. 

BETAAL GEEN RENTE BIJ FINANCIERING
U betaalt tijdens de voorraad deals actieperiode, GEEN RENTE als u financiert*. We houden het graag simpel, dus de 0% financiering is van toepassing op alle modellen en alle versies. Zowel uit voorraad als nieuw te bestellen.

EXTRA VEEL VOORDEEL DANKZIJ DE RIJK UITGERUSTE ACTIEMODELLEN
Fiat Professional presenteert de Pro Editions van de Doblò, Talento en Ducato. Met hun rijke standaarduitrusting zijn ze nog comfortabeler en stijlvoller. Bovendien zijn de Pro Editions zeer scherp geprijsd. Zo krijgt u een complete bedrijfswagen voor een voordelige prijs.
-Fiat Doblò Pro Edition v.a. € 11.885,-, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, stuurwielbediening, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer.

-Fiat Talento Pro Edition v.a. € 17.035,-, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trekhaak, volwaardig reservewiel en nog veel meer.

-Fiat Ducato Luxury Pro Edition v.a. € 18.325,-, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, achteruitrijcamera, bumpers in carrosseriekleur, LED dagrijverlichting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN
Kiest u voor een van onze voorraadmodellen, dan rijdt u al binnen 10 DAGEN weg! Onze voorraad is zeer divers. Want naast de Pro Edition actiemodellen hebben we ook de bijtellingsvriendelijke Fiat Talento Business Pro en de nieuwe Fiat Ducato met 9-TRAPS AUTOMAAT beschikbaar. Uw ideale bedrijfswagen is waarschijnlijk al op u aan het wachten.

Bekijk onze actuele Fiat Bedrijfswagenvoorraad of neem direct contact op met een van onze Fiat Professional Accountmanagers!

Disclaimer: De Fiat voorraad deals zijn geldig van 15 t/m 30 juni 2020. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 15 tot en met 30 juni via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.

Gerko Grolleman Manager Zakelijke Markt

Gerko Grolleman

Gerrit Tigelaar - Accountmanager Zakelijke Markt

Gerrit Tigelaar

Accountmanager Zakelijke Markt Fiat Professional
06 - 33 08 80 92
tigelaar@autopalace.nl

Kees Stam Accountmanager Zakelijke Market Fiat Professional

Kees Stam

Accountmanager Zakelijke Markt Fiat Professional
06 - 19 40 46 42
k.stam@autopalace.nl

Fiat Professional

De nieuwe Fiat Ducato

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze accountmanagers van Fiat Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

VOORRAAD D€ALS