Service Adviseur

 

Ben jij een Service Adviseur die beschikt over een frisse kijk op optimale dienstverlening en kun je uitstekende service verlenen aan klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse vestigingen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Service Adviseur (M/V).

Functie-inhoud

Jij bent de spil binnen onze organisatie en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor een correcte ontvangst en brengt deskundig advies uit omtrent onderhoud en reparatie. We vinden het belangrijk dat je duidelijke afspraken met de klant maakt over de werkzaamheden, kosten en de tijdsduur. Je draagt als schakel tussen de klant en de werkplaats bij aan het succes van de werkplaats.

Functie-eisen

– Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie;

– Je beschikt over minimaal een Mbo-opleiding;

– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

– Je bent communicatief en commercieel sterk;

– Je hebt een resultaat gerichte instelling en werk je accuraat;

– Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Overige informatie

– Wij bieden voor deze verantwoordelijke, zelfstandige en uitdagende functie uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf;

– De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 12 maanden met de mogelijkheid van verlenging;

– Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Wim Brink (Aftersales Manager), tel. 088-003 5003;

– Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure of over de vacature, kun je bellen met Danny de Boer (HR Functionaris), tel. 088-0035008. Hij beantwoordt graag al je vragen!

Solliciteren?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met een gemotiveerd en gezellig team werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv die je per mail kunt sturen naar PenO@autopalace