Tijdelijk een gratis iPhone X t.w.v. €1.160,-
bij aankoop van een nieuwe Hyundai Kona

Dit is het moment om voor de Hyundai KONA te kiezen. Want bij dit gedurfde model krijg je nu een iPhone X ter waarde van maar liefst €1.160,-. Helemaal gratis.

Technologie
Deze nieuwe SUV biedt de connectiviteit die je verwacht en technische innovaties die je leven makkelijker maken, zoals een head-up display, navigatie en Apple CarPlay. Zet de muziek lekker hard. Het premium sound system van KRELL klinkt namelijk fantastisch. Als klap op de vuurpijl krijg je nu bij aanschaf van een KONA een iPhone X t.w.v. € 1.160 cadeau. Je rijdt al in een Hyundai KONA vanaf €22.295.

Vraag een offerte of proefrit aan en maak kans op een extra iPhone X
En als je denkt dat je dag niet meer stuk kan: het kan nog mooier worden, want bij het aanvragen van een offerte of proefrit voor de Hyundai KONA maak je nu ook nog eens kans op een iPhone X. Vraag dus snel aan!

Actie geldig met datum koopovereenkomst vanaf 12-02-2018 t/m 31-03-2018 met een uiterste kentekenregistratiedatum van 31-05-2018. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Eén iPhone per verkochte auto. De iPhone X wordt afgeleverd bij de aflevering van de auto. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties. De iPhone is niet inwisselbaar voor geld of korting. De waarde van de iPhone X is gebaseerd op de prijs van www.apple.com/nl. De winnaars die een iPhone X hebben gewonnen met het aanvragen van een offerte of proefrit krijgen bericht na afloop van de actie. https://www.hyundai.nl/acties/kona

Heeft u interesse in een Hyundai Kona?

Interesse?

Heeft u interesse in een voorraadmodel Hyundai? Vraag hier een proefrit en/of offerte aan of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Persoonsgegevens
Adres
Extra informatie
Gratis Taxatie