Hyundai homepage

Nieuwe Hyundai Tucson: liefde op het eerste gezicht

Soms heb je van die auto’s waar je eindeloos naar kunt blijven kijken, waaraan je steeds weer iets nieuws ontdekt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. De gloednieuwe, vierde generatie Tucson is zo’n auto. Kijk maar naar de foto’s. Wij geven je de belangrijkste highlights.

Hybride en plug-in hybride

De nieuwe Tucson biedt het meest uitgebreide geëlektrificeerde motorengamma in zijn klasse, waaronder een hybride- en een plug-in hybride-aandrijflijn. Ook levert Hyundai een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. Dit is een 1,6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor met 110 kW (150 pk) vermogen en voorwielaandrijving met een Intelligent Manual Transmission met zes versnellingen (6iMT).

Voor meer informatie? Bezoek of contact onze Hyundai-vestigingen!

Hyundai IONIQ_Private Lease € 399 per maand

Private Lease Hyundai IONIQ nu vanaf € 399 per maand

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 300 kilometer* ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een nog grotere, volledig elektrische actieradius van maar liefst 311 kilometer* op een volle batterij. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur** op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als hem hebt aangesloten op een snellaadstation (DC-gelijkstroom)**.

En met Auto Palace Private Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 399 per maand. Dit is inclusief verrekening van de EV subsidie van € 2.000,-!

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Onze Hyundai Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Hyundai KONA EV vanaf € 434,- per maand

Hyundai KONA EV

Ben je op zoek naar een volledig elektrische auto (EV) met een actieradius tot 484 km (WLTP)? Kies de rijk uitgeruste Hyundai Kona Fashion of de meest complete Kona Premium Zakelijke rijders profiteren van 8% bijtelling! De Hyundai Kona is uit voorraad leverbaar vanaf € 434,- per maand!

Nieuwe Hyundai i10

Nieuwe Hyundai i10

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i10 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. De i10 rijd je al vanaf € 13.295. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

50/50 deal
Je kunt ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease vanaf € 229 per maand
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i10 vanaf € 229 per maand (op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease vanaf  € 199 per maand
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i10 lease je zakelijk al vanaf € 199 per maand (op basis bvan 60 maanden / 10.000 km per jaar).

€ 4.000, subsidie bij aanschaf elektrische Hyundai

Wil jij als particulier een elektrische auto aanschaffen of privé leasen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt nu subsidie aanvragen voor een volledig elektrische Hyundai zoals de KONA Electric (vanafprijs € 36.795,-) en de IONIQ Electric (€ 36.995,-). De subsidie bedraagt € 4.000,- voor een nieuw model en € 2.000,- voor een gebruikt of een reeds geregistreerde elektrisch model.

Emissievrij autorijden moet voor veel meer mensen aantrekkelijk worden, vindt de overheid. Zakelijk rijders profiteren al van een gunstige fiscale bijtelling wanneer ze kiezen voor een volledig elektrische auto. Met de subsidie op elektrische auto’s wil het kabinet elektrisch autorijden voor nóg meer mensen – dus ook privérijders – bereikbaar maken. Daarvoor heeft de overheid een flink bedrag beschikbaar gesteld. Aan de subsidiepot zit wel een maximum. Particulieren die in aanmerking willen komen voor de overheidskorting dienen daarom op tijd hun subsidieaanvraag in te dienen.

Wereldpremière nieuwe Tucson

Revolutionair! Zo wordt het nieuwe uiterlijk van de Hyundai Tucson gekenmerkt. De nieuwe Tucson is groter en breder dan zijn voorganger. De ‘verborgen’ LED-verlichting gaat naadloos over in de grille en is een lust voor het oog. Zestien jaar na de lancering van de allereerste Tucson presenteert Hyundai de nieuwe, vierde generatie van deze iconische SUV. De nieuwe Tucson is ontworpen volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness.

hyundai zwolle homepage auto palace hyundai

Auto Palace Hyundai

De nieuwe Hyundai i10 is compact van buiten en groots van binnen. Met zijn dynamische ontwerp, vooruitstrevende veiligheidssysteem en geraffineerde connectiviteit is hij in alle opzichten gegroeid. Go Big!
De nieuwe Hyundai i10 trekt de aandacht vanaf de eerste blik. Stap in en ontdek zijn opvallende styling én ruimte.
Welke ambities liggen voor u binnen handbereik met de nieuwe Hyundai i10?