Private Lease Hyundai i10 225
Private Lease Mitsubishi ASX 379
Private Lease Mitsubishi Outlander PHEV 549

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Mitsubishi PHEV

Mitsubishi stimuleert zoveel mogelijk elektrisch rijden met de Outlander PHEV. Maak daarom nu extra aantrekkelijk kennis met alle voordelen van elektrisch rijden, dankzij de Electric & More Deal: bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV krijgt u naar keuze een laadpas waarmee u tot eind 2019 gratis uw Mitsubishi kunt opladen bij publieke laadpalen in Nederland óf een gratis laadpaal op eigen grond! Onze Mitsubishi-vestigingen!

Mitsubishi Private Lease

Dankzij one stop private lease rijdt u met een gerust gevoel. U heeft één adres voor onderhoud, reparaties en vervanging van banden: uw vertrouwde dealer AUTO PALACE. De contractvoorwaarden zijn eenvoudig en helder, conform het Keurmerk Private Lease. En ook als u wilt stoppen, weet u de kosten. Maar waarom zou u willen stoppen met zorgeloos genieten van uw nieuwe Mitsubishi? Onze Mitsubishi-vestigingen!

Ontdek de SUV's van Mitsubishi

De SUV’s van Mitsubishi bieden een oase van rust, comfort en verfijning. Neem nou de ASX, Eclipse Cross of de Outlander; de hoge instap, royale beenruimte en luxe voorzieningen bezorgen alle inzittenden extra rijplezier, elke rit opnieuw. De vierwielaangedreven SUV’s maken gebruik van Mitsubishi’s beproefde Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC), dat een optimale wegligging in bochten biedt en zorgt voor maximale tractie onder alle omstandigheden. Onze Mitsubishi-vestigingen!

Mitsubishi PHEV

Mitsubishi stimuleert zoveel mogelijk elektrisch rijden met de Outlander PHEV. Maak daarom nu extra aantrekkelijk kennis met alle voordelen van elektrisch rijden, dankzij de Electric & More Deal: bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV krijgt u naar keuze een laadpas waarmee u tot eind 2019 gratis uw Mitsubishi kunt opladen bij publieke laadpalen in Nederland óf een gratis laadpaal op eigen grond!

Onlangs heeft Auto Palace het Mitsubishi dealerschap van Frans Borgmeijer in Zwolle overgenomen.  Wij bedanken de familie Borgmeijer voor het Mitsubishi dealerschap en het gestelde vertrouwen in Auto Palace. We zijn trots om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Verandert er veel voor u als klant? Nee, maar toch willen we de overname niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan.

Eclipse Cross in onze showroom en staat klaar voor een uitgebreide proefrit. Wilt u ook verrast worden door onze nieuwe visie op autorijden? Een dynamisch nieuw voertuig met een passie voor de toekomst! De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupé-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupé door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. Nu met € 1.500,- Inruilbonus!

Gratis Taxatie

Auto Palace MITSUBISHI

Op 15 december 2017 is het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen.Met deze overdracht versterken wij onze positie als Mitsubishi-dealer. Voor AUTO PALACE betekent deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.

Vanaf 1 juli 2017 is nu ook vestiging AUTO PALACE Emmen officieel Mitsubishi dealer en Erkend reparateur geworden!

In mei 2016 heeft Auto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Mitsubishi-, Hyundai- én Fiat-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Mitsubishi, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo én Jeep. De gehele Flevopolder is met onze vestiging in Almere voor de merken Mitsubishi, Fiat en Hyundai en afgedekt.

Logo Mitsubishi

Ontdek de SUV’s van Mitsubishi Motors. Ga naar onze voorraad voor de ASX, Eclipse Cross en de Outlander PHEV!