Mitsubishi PHEV

Mitsubishi stimuleert zoveel mogelijk elektrisch rijden met de Outlander PHEV. Maak daarom nu extra aantrekkelijk kennis met alle voordelen van elektrisch rijden, dankzij de Electric & More Deal: bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV krijgt u naar keuze een laadpas waarmee u tot eind 2019 gratis uw Mitsubishi kunt opladen bij publieke laadpalen in Nederland óf een gratis laadpaal op eigen grond! Onze Mitsubishi-vestigingen!

Mitsubishi Private Lease

Dankzij one stop private lease rijdt u met een gerust gevoel. U heeft één adres voor onderhoud, reparaties en vervanging van banden: uw vertrouwde dealer AUTO PALACE. De contractvoorwaarden zijn eenvoudig en helder, conform het Keurmerk Private Lease. En ook als u wilt stoppen, weet u de kosten. Maar waarom zou u willen stoppen met zorgeloos genieten van uw nieuwe Mitsubishi? Onze Mitsubishi-vestigingen!

Ontdek de SUV's van Mitsubishi

De SUV’s van Mitsubishi bieden een oase van rust, comfort en verfijning. Neem nou de ASX, Eclipse Cross of de Outlander; de hoge instap, royale beenruimte en luxe voorzieningen bezorgen alle inzittenden extra rijplezier, elke rit opnieuw. De vierwielaangedreven SUV’s maken gebruik van Mitsubishi’s beproefde Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC), dat een optimale wegligging in bochten biedt en zorgt voor maximale tractie onder alle omstandigheden. Onze Mitsubishi-vestigingen!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Gratis Taxatie

Auto Palace MITSUBISHI

Op 15 december 2017 is het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen.Met deze overdracht versterken wij onze positie als Mitsubishi-dealer. Voor AUTO PALACE betekent deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.

Vanaf 1 juli 2017 is nu ook vestiging AUTO PALACE Emmen officieel Mitsubishi dealer en Erkend reparateur geworden!

In mei 2016 heeft Auto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Mitsubishi-, Hyundai- én Fiat-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Mitsubishi, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo én Jeep. De gehele Flevopolder is met onze vestiging in Almere voor de merken Mitsubishi, Fiat en Hyundai en afgedekt.

Logo Mitsubishi

Ontdek de SUV’s van Mitsubishi Motors. Ga naar onze voorraad voor de ASX, Eclipse Cross en de Outlander PHEV!