Veilige Deal dagen Aanmelden

Koopt u bij ons een nieuwe auto of een occasion* aan, dan hoeft u niet ongerust te zijn of u ergens anders een betere deal kunt doen. Tot en met 30 september hebben wij namelijk de VEILIGE DEAL Dagenhoge kortingen en Netto Deals op onze voorraadauto’s en direct rijden! Nergens doet u een betere deal, dat geeft een veilig gevoel. Plus een GRATIS compleet verzorgd Slipcursus-arrangement ter waarde van € 199,-!

Ga naar de ACTIES met hoge KORTINGEN op onze voorraadauto’s! Direct rijden!

*  vanaf € 7.500,-

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Space Star Private lease € 189 per maand
Private Lease Mitsubishi ASX 379
Private Lease Mitsubishi Outlander PHEV 549

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Mitsubishi Private Lease

Dankzij one stop private lease rijdt u met een gerust gevoel. U heeft één adres voor onderhoud, reparaties en vervanging van banden: uw vertrouwde dealer AUTO PALACE. De contractvoorwaarden zijn eenvoudig en helder, conform het Keurmerk Private Lease. En ook als u wilt stoppen, weet u de kosten. Maar waarom zou u willen stoppen met zorgeloos genieten van uw nieuwe Mitsubishi? Onze Mitsubishi-vestigingen!

vSpace Star Private lease € 189 p er maand

Private lease vanaf € 189,- per maand! De Mitsubishi Space Star heeft een verfijnde styling, levert soepele rijprestaties en biedt standaard 5 deuren en 5 zitplaatsen. Wanneer je kiest voor Private Lease dan rijd je voor een vast en laag bedrag per maand, inclusief alle autokosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Ontdek de SUV's van Mitsubishi

Ontdek onze modellen! Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd slaagt. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus een inruilbonus die kan oplopen tot € 4.000,-! Bij Mitsubishi hebben we ook altijd een SUV die bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar.

Onlangs heeft Auto Palace het Mitsubishi dealerschap van Frans Borgmeijer in Zwolle overgenomen.  Wij bedanken de familie Borgmeijer voor het Mitsubishi dealerschap en het gestelde vertrouwen in Auto Palace. We zijn trots om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Verandert er veel voor u als klant? Nee, maar toch willen we de overname niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan.

Eclipse Cross in onze showroom en staat klaar voor een uitgebreide proefrit. Wilt u ook verrast worden door onze nieuwe visie op autorijden? Een dynamisch nieuw voertuig met een passie voor de toekomst! De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupé-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupé door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. Nu met € 1.500,- Inruilbonus!

Gratis Taxatie

Auto Palace MITSUBISHI

Op 15 december 2017 is het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen.Met deze overdracht versterken wij onze positie als Mitsubishi-dealer. Voor AUTO PALACE betekent deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.

Vanaf 1 juli 2017 is nu ook vestiging AUTO PALACE Emmen officieel Mitsubishi dealer en Erkend reparateur geworden!

In mei 2016 heeft Auto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Mitsubishi-, Hyundai- én Fiat-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Mitsubishi, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo én Jeep. De gehele Flevopolder is met onze vestiging in Almere voor de merken Mitsubishi, Fiat en Hyundai en afgedekt.

Logo Mitsubishi

Ontdek de SUV’s van Mitsubishi Motors. Ga naar onze voorraad voor de ASX, Eclipse Cross en de Outlander PHEV!