Nieuwe Mitsubishi ASX

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Space Star Private lease € 189 per maand
Private Lease Mitsubishi ASX 379
Private Lease Mitsubishi Outlander PHEV 549

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Private Lease Mitsubishi

Geniet van je nieuwe Mitsubishi met Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Mitsubishi rijden, voor een vast bedrag per maand? Met alle autokosten gedekt, behalve de brandstof?

Met Private Lease stel je je nieuwe auto helemaal zelf samen. Je kiest voor een looptijd variërend van 24 tot 60 maanden en voor het jaarkilometrage dat bij je past. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten van je nieuwe Mitsubishi, die je aan het einde van de overeengekomen leaseperiode weer inlevert bij Auto Palace. Zo eenvoudig en onbezorgd is Private Lease!

De voordelen van Private Lease:
– Eén vast bedrag per maand voor alle autokosten, exclusief brandstof
– Jouw Mitsubishi is allrisk verzekerd (met een eigen risico van € 450,- op cascoschade)
– Gratis vervangend vervoer in heel Nederland wanneer reparatie of onderhoud langer duurt dan 24 uur
– De 5 zekerheden van het keurmerk Private Lease
– De Mitsubishi-dealer is het aanspreekpunt voor al jouw wensen
– Onbeperkt rijplezier!

Onze Mitsubishi-vestigingen!

vSpace Star Private lease € 189 p er maand

Private lease vanaf € 189,- per maand! De Mitsubishi Space Star heeft een verfijnde styling, levert soepele rijprestaties en biedt standaard 5 deuren en 5 zitplaatsen. Wanneer je kiest voor Private Lease dan rijd je voor een vast en laag bedrag per maand, inclusief alle autokosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Vraag een offerte aan!

Private Lease Calculator: nieuw rijden voor een vast bedrag per maand! Ga direct naar de Private Lease Caculator van Mitsubishi Motors Financial Services. U kunt dit het beste vanuit een van onze drie Mitsubishi-vestigingen doen voor een versnelde afhandeling van uw aanvraag. Maak uw keuze door op een van onze Mitsubishi-vestiging te klikken en start met het samenstellen van uw Mitsubishi naar keuze in 3 stappen: 1. Kies een pakket 2. Opties, looptijd en kilometrage 3. Gegevens achterlaten.

Nieuwe Mitsubishi ASX

De ingrijpend vernieuwde Mitsubishi ASX staat vanaf 27 september bij ons in de showroom. De uiterst succesvolle, compacte SUV is voorzien van een gewijzigd uiterlijk, een rijkere standaarduitrusting en een nieuwe aandrijflijn met CVT-automaat. De nieuwe ASX is verkrijgbaar vanaf € 29.990,-!

Ontdek de SUV's van Mitsubishi

Ontdek onze modellen! Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd slaagt. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus een inruilbonus die kan oplopen tot € 4.000,-! Bij Mitsubishi hebben we ook altijd een SUV die bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar.

Eclipse Cross in onze showroom en staat klaar voor een uitgebreide proefrit. Wilt u ook verrast worden door onze nieuwe visie op autorijden? Een dynamisch nieuw voertuig met een passie voor de toekomst! De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupé-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupé door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. Nu met € 1.500,- Inruilbonus!

Auto Palace MITSUBISHI

Op 15 december 2017 is het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen.Met deze overdracht versterken wij onze positie als Mitsubishi-dealer. Voor AUTO PALACE betekent deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.

Vanaf 1 juli 2017 is nu ook vestiging AUTO PALACE Emmen officieel Mitsubishi dealer en Erkend reparateur geworden!

In mei 2016 heeft Auto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Mitsubishi-, Hyundai- én Fiat-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Mitsubishi, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo én Jeep. De gehele Flevopolder is met onze vestiging in Almere voor de merken Mitsubishi, Fiat en Hyundai en afgedekt.

SUV's van Mitsubishi

Ontdek de SUV’s van Mitsubishi Motors. Ga naar onze voorraad voor de ASX, Eclipse Cross en de Outlander PHEV!

Logo Mitsubishi