Mitsubishi homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Mitsubishi Zomer Voordeel

Zomer Voordeel

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus zomervoordeel dat kan oplopen tot € 2.500!

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd slaagt.

Geldig t/m 30 september 2020!

Onze Mitsubishi Voorraad

Mitsubishi Space Star Private Lease vanaf € 199

Mitsubishi Space Star

Zorgeloos een nieuwe Space Star rijden, voor een vast bedrag per maand? Dat kan nu extra voordelig met Private Lease!

De Mitsubishi Space Star heeft een moderne en dynamische styling, levert soepele rijprestaties en biedt standaard 5 deuren en 5 zitplaatsen. Wanneer je kiest voor Private Lease dan rijd je voor een vast en laag bedrag per maand, inclusief alle autokosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

auto palace - mitsubishi - zwolle - tekstafbeelding

Auto Palace Mitsubishi

In 2017 is het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen. Met deze overdracht versterkten wij onze positie als Mitsubishi-dealer. Voor AUTO PALACE betekende deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.