Ons Mitsubishi Nieuws

Mitsubishi PHEV

Mitsubishi stimuleert zoveel mogelijk elektrisch rijden met de Outlander PHEV. Maak daarom nu extra aantrekkelijk kennis met alle voordelen van elektrisch rijden, dankzij de Electric & More Deal: bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV krijgt u naar keuze een laadpas waarmee u tot eind 2019 gratis uw Mitsubishi kunt opladen bij publieke laadpalen in Nederland óf een gratis laadpaal op eigen grond!

Onlangs heeft Auto Palace het Mitsubishi dealerschap van Frans Borgmeijer in Zwolle overgenomen.  Wij bedanken de familie Borgmeijer voor het Mitsubishi dealerschap en het gestelde vertrouwen in Auto Palace. We zijn trots om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Verandert er veel voor u als klant? Nee, maar toch willen we de overname niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan.

Eclipse Cross in onze showroom en staat klaar voor een uitgebreide proefrit. Wilt u ook verrast worden door onze nieuwe visie op autorijden? Een dynamisch nieuw voertuig met een passie voor de toekomst! De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupé-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupé door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. Nu met € 1.500,- Inruilbonus!