Ons Mitsubishi Nieuws

Mitsubishi Button_READYorNOT

NU KLANTVOORDEEL OPLOPEND TOT RUIM € 6.000! Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus een inruilbonus die kan oplopen tot € 4.000! Actie loopt t/m 29 juni 2019!

Onlangs heeft Auto Palace het Mitsubishi dealerschap van Frans Borgmeijer in Zwolle overgenomen.  Wij bedanken de familie Borgmeijer voor het Mitsubishi dealerschap en het gestelde vertrouwen in Auto Palace. We zijn trots om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Verandert er veel voor u als klant? Nee, maar toch willen we de overname niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan.

Eclipse Cross in onze showroom en staat klaar voor een uitgebreide proefrit. Wilt u ook verrast worden door onze nieuwe visie op autorijden? Een dynamisch nieuw voertuig met een passie voor de toekomst! De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupé-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupé door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. Nu met € 1.500,- Inruilbonus!