Gebruik dit formulier voor het bestellen van uw onderdelen. In het vrije tekstveld kunt u uw bestelling doen. Wij zullen uw bestelling met de nodige zorg en zo snel mogelijk verwerken. Alvast bedankt voor uw bestelling.

Afdeling Centraal Magazijn

AUTO PALACE Groep 10 merken

LET OP! Het bestellen van onderdelen voor de merken Peugeot, Citroën en DS door (auto-)bedrijven is niet meer mogelijk!

Bent u een “particulier” dan kunt u mailen naar magazijn.zwolle@autopalace.nl of bellen met ons Magazijn in  Zwolle 088-003 5610.

Garagebedrijven en Schadeherstellers: Meld u zich nu aan bij psaretailklant.nl voor het kunnen blijven bestellen van onderdelen voor de merken Peugeot, Citroën en DS. Vanaf 1 maart bestelt en levert Auto Palace geen onderdelen voor deze merken meer uit!
Voor meer informatie over de gewijzigde bestelwijze van onderdelen kunt u contact opnemen met Tarik Kayade, buitendienstmedewerker van PSA Retail. Telefoon 06-41224462 of e-mail: tarik.kaya@mpsa.com

Bestelformulier

CTA Forms - Bestelformulier Magazijn

 • Vanuit ons CENTRAAL MAGAZIJN worden de onderdelen naar de vestiging van uw keuze gebracht. Een medewerker van de vestiging neemt dan contact met u op.
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.