Gebruik dit formulier voor het bestellen van uw onderdelen. In het vrije tekstveld kunt u uw bestelling doen. Wij zullen uw bestelling met de nodige zorg en zo snel mogelijk verwerken. Alvast bedankt voor uw bestelling.

Afdeling Centraal Magazijn

LET OP! Vanaf 1 maart is het bestellen van onderdelen voor de merken Peugeot, Citroën en DS niet meer via ons mogelijk! Dit kan alleen rechtstreeks bij PSA Retail. Zie hieronder hoe u dit kunt regelen!

AUTO PALACE Groep 10 merken

Wijziging in de bestelprocedure van Peugeot-, Citroën- en DS onderdelen per 1 maart 2018

Garagebedrijven en Schadeherstellers: Meld u zich nu aan bij psaretailklant.nl voor het kunnen blijven bestellen van onderdelen voor de merken Peugeot, Citroën en DS. Vanaf 1 maart bestelt en levert Auto Palace geen onderdelen voor deze merken meer uit!
Voor meer informatie over de gewijzigde bestelwijze van onderdelen kunt u contact opnemen met Tarik Kayade, buitendienstmedewerker van PSA Retail. Telefoon 06-41224462 of e-mail: tarik.kaya@mpsa.com

Bestelformulier

Bestelformulier Magazijn

  • Vanuit ons CENTRAAL MAGAZIJN worden de onderdelen naar de vestiging van uw keuze gebracht. Een medewerker van de vestiging neemt dan contact met u op.