Opel Combo Van of the Year 2019

NIEUWE OPEL COMBO UITGEROEPEN TOT INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019

De nieuwe Opel Combo gesloten bestel is uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 (IVOTY) in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen (LCV). De jury van journalisten uit 25 Europese landen beloonde de Combo met 127 punten, waarmee hij een flinke voorsprong heeft op de nummer twee, de Mercedes-Benz Sprinter met 92 punten. De hoge mate van rijplezier, de innovatieve rijhulpsystemen en de lage gebruikskosten speelden een belangrijke rol in het jurybesluit. De Opel Combo is ontwikkeld door Groupe PSA en verder verfijnd om aan de eisen van het merk te voldoen.

Opel Combo Bedrijfsauto

De compleet nieuwe Opel Combo is al te bestellen. De prijzen beginnen bij € 13.599,-. Deze uiterst aantrekkelijke vanafprijs geldt voor de standaardversie van 4,4 meter lengte in de uitvoering Selection met de 55 kW (75 pk) sterke 1,6 liter dieselmotor (brandstofverbruik: stad 4,8 4,9 l/100 km, buitenweg 3,9 4,1 l/100 km, gecombineerd 4,3 4,4 l/100 km, 111 114 g/km CO2).

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Opel Combo
Opel Bedrijfsauto Combo
Opel bedrijfswagens

Opel Combo Gesloten Bestel: Nieuwe generatie nu al te bestellen voor prijzen vanaf € 13.599,-

De compleet nieuwe Opel Combo is al te bestellen. De prijzen beginnen bij € 13.599,-. Deze uiterst aantrekkelijke vanafprijs geldt voor de standaardversie van 4,4 meter lengte in de uitvoering Selection met de 55 kW (75 pk) sterke 1,6 liter dieselmotor (brandstofverbruik: stad 4,8 4,9 l/100 km, buitenweg 3,9 4,1 l/100 km, gecombineerd 4,3 4,4 l/100 km, 111 114 g/km CO2).

Nieuwe efficiënte motor die al voldoet aan Euro 6d TEMP

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Opel Combo is sterk gefocust op efficiency en een lage kilometerkostprijs. Het is een uitzonderlijk efficiënte bedrijfswagen met een volledig nieuwe voertuigarchitectuur, slimme uitrusting en unieke technologieën. De 1,5 liter dieselmotor levert daaraan een stevige bijdrage. Hij is leverbaar in de vermogensvariant van 96 kW (130 pk). De uitlaatgassen voldoen al aan de toekomstige emissienorm Euro 6d TEMP. Deze 96 kW (130 pk) sterke motorvariant is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat (brandstofverbruik1: stad 4,5 4,7 l/100 km, buitenweg 4,1 4,4 l/100 km, gecombineerd 4.3 4,5 l/100 km, 1113-119 g/km CO2).

Uitstekende laadcapaciteiten

De Opel Combo is er als 4,4 meter lange standaardversie en als 4,75 meter lange ‘Lengte 2’-versie. De nieuwe bedrijfswagen is een van de ruimste in zijn segment met een laadvolume tot aan 3,9 m3. Het maximum toelaatbaar laadgewicht bedraagt 1.000 kg. De laadlengte bedraagt maximaal 2.131 mm, zodat ook langere objecten te transporteren zijn. De wielkasten zijn compact waardoor er gemakkelijk twee europallets in passen.

Ongekend groot aantal rijassistentiesystemen

De Combo valt in zijn segment op met zijn veelheid aan assistentie- en veiligheidssystemen. De range omvat onder meer Automatic Cruise Control, Forward Collision Alert met voetgangersherkenning, dodehoekwaarschuwing, Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning.

De optionele achteruitrijcamera is een zeer welkome hulp voor veilig manoeuvreren. Nieuw is het optionele Flank Guard -systeem, dat bij lage snelheid waarschuwt voor palen en andere obstakels. Dat reduceert krassen en andere kleine schades aanzienlijk. Dit systeem gaat samen in een pakket met dodehoekwaarschuwing en parkeersensoren voor en achter.

De Opel Combo is verkrijgbaar met de nieuwste generatie infotainmentsystemen, die garant staan voor optimale connectiviteit. De Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro-systemen zijn compatible met Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google gelanceerd in Nederland). De bediening gaat via een 8-inch touchscreen. Het navigatiesysteem bestrijkt Europa, biedt kaarten in 3D en geeft TMC verkeersinformatie, zodat rijders verzekerd zijn van routegeleiding die alternatieven aanbiedt bij files en wegwerkzaamheden.

Ontdek de Business+ en Business Executive uitvoeringen van Opel.

In uw auto van de zaak brengt u heel wat tijd door. Dus als het om uw nieuwe auto gaat, wilt u het beste voor uzelf. Die ambitie staat nu voor u klaar. Uw keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: De Opel Business+ en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.

Daarnaast kennen alle modellen een hoge restwaarde en lage onderhoudskosten. Goed nieuws dus voor de zakelijke rijder die niet wil inleveren op design en prestaties, maar die wel duurzaam en fiscaal voordelig wil rijden.

Gratis Taxatie