Opel Bedrijfswagens

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

KIES UIT DIVERSE UPGRADES

Voor welke Opel Bedrijfswagen u ook kiest, voor ieder model zijn er diverse upgrades beschikbaar en u kiest welke upgrades het beste bij u passen. Zo kan uw bedrijfswagen ineens een stukje langer worden door de upgrade van Lengte 1 naar Lengte 2 of heeft u ineens twee turbo’s in plaats van één. Of kiest u toch liever voor lichtmetalen velgen of één van onze veiligheidssystemen. De keuze is aan u!

Opel combo-upgrades

NIEUW OPEL COMBO
De feiten spreken voor zich. De nieuwe Opel Combo is verkozen tot International Van of the Year 2019 en om dat te vieren kunt u kiezen uit bijvoorbeeld de volgende updates.

Opel vivaro-upgrades

OPEL VIVARO
De Opel Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren.

Opel movano-upgrades

OPEL MOVANO
Voor de Opel Movano is geen klus te groot. Deze bestelwagen is van A tot Z ontworpen om u en uw bedrijf vooruit te helpen. Welke upgrades op de Movano helpen u vooruit?

PROFITEER DIRECT!
Kom nu langs bij een van onze AUTO PALACE Rijkmans Opel vestigingen en profiteer van een scherp rentetarief én mooie upgrades op uw nieuwe bedrijfswagen.

Ontdek de Business+ en Business Executive uitvoeringen van Opel.

In uw auto van de zaak brengt u heel wat tijd door. Dus als het om uw nieuwe auto gaat, wilt u het beste voor uzelf. Die ambitie staat nu voor u klaar. Uw keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: De Opel Business+ en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.

Daarnaast kennen alle modellen een hoge restwaarde en lage onderhoudskosten. Goed nieuws dus voor de zakelijke rijder die niet wil inleveren op design en prestaties, maar die wel duurzaam en fiscaal voordelig wil rijden.

Gratis Taxatie