Opel Bedrijfswagens

Bij alle zakelijke klussen staan de Opel Bedrijfswagens hun mannetje. En er is geen betere tijd om te kiezen voor een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan nu!

Kies nu voor de nieuwe generatie Opel Bedrijfswagens tijdens de Bestelwagen Besteldagen. Alleen in oktober ontvangt u een gratis automaat, gratis betimmering tot € 1.000 en 5 jaar 0% rente!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Bij alle zakelijke klussen staan de Opel Bedrijfswagens hun mannetje. En er is geen betere tijd om te kiezen voor een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan nu!

Kies nu voor de nieuwe generatie Opel Bedrijfswagens tijdens de Bestelwagen Besteldagen. Alleen in oktober ontvangt u een gratis automaat, gratis betimmering tot € 1.000 en 5 jaar 0% rente!

Opel Bedrijfswagens_Combo

COMBO VANAF € 13.149

Maximale flexibiliteit voor het vervoer van mensen én lading: de nieuwe Opel Combo maakt elke werkdag gemakkelijker.

Opel Bedrijfswagens_Vivaro

VIVARO VANAF € 17.999

De Opel Vivaro is c
omfortabel en veelzijdig. Zowel in de stad als daarbuiten. De nieuwe Vivaro brengt u overal.

Opel Bedrijfswagens_Movano

OPEL MOVANO VANAF € 25.549

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten.

PROFITEER DIRECT!
Kom nu langs bij een van onze AUTO PALACE Rijkmans Opel vestigingen en profiteer van een scherp rentetarief én mooie upgrades op uw nieuwe bedrijfswagen.

Disclaimer: © 2019 – Alle rechten voorbehouden. Klik hier voor de actievoorwaarden. Prijzen zijn exclusief btw, bpm, afleverkosten, verwijderingsbijdrage en brandstof. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. De gratis laadruimte betimmering heeft een maximale waarde van € 1.000. Actie geldt niet i.c.m. andere acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.