Opel homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Opel en ANWB Private Lease

Exclusieve ANWB Private Lease Deals

Tot en met 15 augustus gelden verlaagde actietarieven op vele Opel modellen. Zo rijdt u al vanaf € 249 per maand in een nieuwe Opel Corsa. En u kunt de Private Lease overeenkomst opzeggen als het €cht nodig is. Opel en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd.

Kom snel naar onze showroom voor een proefrit en het afsluiten van een dubbel sterke deal!

Private Lease prijs via ANWB is gebaseerd op 60 mnd/10.000 km per jaar en incl. btw. Voor actievoorwaarden zie www.anwb.nl/privatelease. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoeringen. Actieprijzen gelden t/m 15 augustus 2020

Onze Opel Voorraad

MOKKA-E

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

Nog niet over op elektrisch? De Opel Mokka wordt ook leverbaar met benzine- en dieselmotoren.

Auto Palace homepage Opel

Auto Palace Opel

In 2017 zijn de Rijkmans Opel-vestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord toegevoegd aan de activiteiten van Auto Palace Groep. Met deze overname voegde Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpallet, dat daarmee werd uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekende de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie.