Opel Service Overzicht

Opel WinterCheck

WinterCheck

Zorg dat jouw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden met de gratis Opel Wintercheck! Een uitgebreide controle op 29 punten die belangrijk zijn om veilig de weg op te kunnen blijven gaan deze winter. Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben.

ONTDEK ONZE WINTER ACCESSOIRES
Ons aanbod winter accessoires biedt comfort, bescherming en gemak. Tijdelijk met 15% korting op kofferbakmatten, dakdragers, dakkoffers en sneeuwkettingen. Kom langs voor advies, de koffie staat klaar. Aanbiedingen geldig t/ 31 december 2021.

Bij Auto Palace helpen wij u niet alleen met het vinden van de juiste auto, wij zorgen er ook voor dat hij in goede conditie blijft. Want goed onderhoud is een erg belangrijk, maar vaak vergeten aspect, van een auto. Onze vakbekwame monteurs staan voor u klaar voor onder andere een onderhoudsbeurt, het wisselen van winter- naar zomerbanden, aircoreiniging en/of schadeherstel. Maak online uw afspraak en wij zien u graag terug in onze werkplaatsen!