Opel Bedrijfswagens

De Gesloten Bestel-modellen van Opel zijn uw ideale mobiele werkplaats en een visitekaartje voor uw bedrijf. Ze blinken uit door hun hoge functionaliteit en lage gebruikskosten.

De Opel bedrijfswagens met open laadbak zijn de perfecte transport-partner voor uw bedrijf, dankzij een enorm laadoppervlak, antislip-vloer en de praktisch ingerichte cabine.

DE NIEUWE OPEL MOVANO EN MOVANO-e

Met de nieuwe Movano voltooien we de vernieuwing van onze bedrijfwagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, met meer varianten dan ooit en een stijlvol, robuust design. De enorme, praktische laadruimte en geavanceerde assistentiesystemen zorgen voor maximale productiviteit, terwijl de gebruikskosten dalen. En de grootste doorbraak: alle uitvoeringen zijn nu ook beschikbaar met 100% elektrische aandrijving!

EEN SLIMME ZET
De Movano-e beschikt over een elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 260 Nm Er is, afhankelijk van de modelvariant, keuze uit een lithium-ion accu van 37 kWh of 70 kWh, goed voor een actieradius tot 117 of 224 kilometer (WLTP-gecombineerd). De nieuwe Movano is ook beschikbaar met efficiënte dieselmotor met een lage CO2-uitstoot en Euro 6d-emissiegoedkeuring.

Vanaf € 17.827,- (excl. BTW)

Opel Bedrijfswagen Vivaro-e

De gloednieuwe VIVARO-e

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

LAGE GEBRUIKSKOSTEN
Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

DE NIEUWE COMBO-e

De nieuwe Opel Combo-e biedt dé oplossing voor het MKB en andere professionals die emissievrij willen rijden. De Combo-e heeft niet alleen een toonaangevend laadvolume van maar liefst 4,4 m3 , de nieuwe volledig elektrische bedrijfswagen biedt met dubbele cabine ook nog eens plaats aan vijf personen.

ALLES IN ÉÉN
Dankzij het vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm is de elektrische Opel Combo-e niet alleen perfect voor in de stad, maar ook voor daarbuiten. Afhankelijk van de uitvoering accelereert de Combo-e vanuit stilstand in slechts 11,2 seconden naar de 100 km/h.

WERK EN PLEZIER GAAN GOED SAMEN
Met een rijbereik van maar liefst 275km(WLTP) en een batterij die tot 80% kan opladen in 30 minuten hoef jij je nooit zorgen te maken. Met ongekende stilte en een topsnelheid van 130 kilometer per uur is de nieuwe Combo-e niet alleen comfortabel in de stad maar ook uitstekend op zijn plek op de snelweg.

Laat je inspireren door de Elektrische Bedrijfswagens van Opel

Onze voorraad Opel Bedrijfswagens

Maak uw keuze/selectie:

Opel Bedrijfswagens

Opel Bedrijfswagens, op maat voor uw bedrijf

Bij alle zakelijke klussen staan de Opel Bedrijfswagens hun mannetje. En er is geen betere tijd om te kiezen voor een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan nu! 

Wij adviseren u graag over lopende acties, financieringsmogelijkheden of het type auto wat het beste bij uw bedrijf past. Kom langs in een van onze Opel vestigingen of bekijk online de voorraad en vraag een proefrit aan!