Peugeot Professional 0 procent finanacial lease 3 jaar

KOM NAAR DE PEUGEOT PROFESSIONAL DAGEN: T/M 31 JANUARI

Ondernemers van Nederland: de Peugeot Professional Dagen zijn er weer. Met veel voordeel op alle bedrijfsauto’s! Zo profiteert u van een Financial Lease-tarief van 0% voor 3 jaar. En betaalt u dus 3 jaar lang lagere maandlasten. Bij 48 maanden geldt een tarief van 1,9% en bij 60 maanden is dit 3,9%.

De Peugeot-bedrijfsauto’s staan bij ons in de showroom van onze PEUGEOT Professional-vestigingen. Vraag naar de beschikbare voorraadmodellen en rij direct weg of klik hier voor onze VOORRAAD Peugeot bedrijfsauto’s!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Nieuwe Peugeot Partner

De nieuwe Peugeot Partner is verkozen tot International Van of the Year 2019. Met een ervaring van meer dan 20 jaar van veeleisend professioneel gebruik en een in zijn segment toonaangevende kwaliteit biedt de nieuwe Peugeot Partner dankzij de Peugeot i-Cockpit® een rijplezier en comfort die uniek zijn in de bedrijfswagenwereld. De nieuwe Peugeot Partner maakt het onmogelijke mogelijk!

Peugeot Expert Sport Edition

ONTDEK DE PEUGEOT EXPERT SPORT EDITION Strakke bolide! Als professional verzet u in uw hele carrière onmetelijk veel werk. U klust, tilt, klimt, sjouwt en loopt vele kilo’s en kilometers bij elkaar. Vakwerk is topsport. En dus verdient u de ultieme beloning: de Peugeot Expert Sport Edition.

Auto Palace PEUGEOT PROFESSIONAL

AUTO PALACE heeft 18 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de Peugeot Professional vestigingen Zwolle-Willemsvaart, Kampen, Meppel, Dronten, Raalte, Harderwijk en Hoogeveen. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met eventueel een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden.

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van Peugeot Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Car of the Yera 2019 - PSA
Peugeot Professional 0 procent finanacial lease 3 jaar

TIJDELIJK 0% FINANCIAL LEASE OP ALLE PEUGEOT BEDRIJFSAUTO’S UIT VOORRAAD

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant.

En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfsauto nog interessanter, want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer, uit voorraad, profiteert u tot maar liefst 60 maanden van 0% rente! Slimme ondernemers slaan nu toe.

De belangrijke pluspunten:
– Voor de Nieuwe Partner, Expert en Boxer geldt 0% rente op de financiering: t/m 31-01-2020 bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. En 1,9% bij 48 maanden en 3,9% bij 60 maanden.

– Weten waar u aan toe bent: rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

– Slottermijn: voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen

Vraag naar de aanbiedingen in onze PEUGEOT Professional-vestigingen