Peugeot Professional aanbiedingen

Vraag naar de aanbiedingen in onze PEUGEOT-vestigingen en u profiteert van 5 jaar lang 0% rente op Financial Lease en een Auto Palace Go-Pro-Premie tot wel € 5.500,-!

Peugeot Expert Sport Edition

De vakanties zitten erop en ondernemend Nederland is weer aan de slag. Een goed moment om de bedrijfsauto’s van Peugeot Professional op de kaart te zetten. Helemaal met de introductie van de Peugeot Expert Sport Edition: de meest luxe en complete uitvoering van de Peugeot Expert: de ‘dikste bus’!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Peugeot Partner

Peugeot Partner Actie

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

van € 13.200,-

voor € 9.700,- of € 169,- p/mnd Financial Lease!

Peugeot Expert

Peugeot Expert Actie

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

van € 17.000,-

voor € 13.000,- of € 217,- p/mnd Financial Lease!

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer Actie

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

van € 21.200,-

voor € 15.700,- of € 262,- p/mnd Financial Lease!

Aanbiedingen geldig tijdens de showdagen. Bedragen zijn exclusief btw. Financial Lease via Peugeot Lease op basis van 60 maanden 0% rente. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Typefouten voorbehouden. *Aanbod Peugeot Partner uitsluitend van toepassing op het huidige model, vraag naar de beschikbare voorraadmodellen. © 10-18

Gratis Taxatie

Auto Palace PEUGEOT PROFESSIONAL

AUTO PALACE heeft 14 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de Peugeot Professional vestigingen Zwolle-Willemsvaart, Kampen, Meppel, Dronten, Ommen, Raalte, Harderwijk en Hoogeveen. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met eventueel een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden.

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van Peugeot Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Car of the Yera 2019 - PSA
Peugeot Partner IVOTY2019

Nieuwe Peugeot Partner is verkozen tot International Van Of The Year 2019 (IVOTY2019)!