Peugeot Professional Opgeteld de beste investering

PEUGEOT PROFESSIONAL DAGEN – OPGETELD DE BESTE INVESTERING

Binnenkort zijn er de Peugeot Professional Dagen bij AUTO PALACE. Daar willen wij u graag laten zien dat onze bedrijfsauto’s opgeteld de beste investering zijn. Bovendien bieden wij u dan een extra aantrekkelijk Financial Lease-tarief van 0% voor 5 jaar aan. Dus kom naar de Peugeot Professional Dagen. We zien u graag in één van onze Peugeot vestigingen!

Peugeot Professional GO with the Pro

Vraag naar de aanbiedingen in onze PEUGEOT-vestigingen en u profiteert van 5 jaar lang 0% rente op Financial Lease en een Auto Palace Go-Pro-Premie tot wel € 8.755,- KORTING!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

GO with the Pro_Partner

Peugeot Partner Actie

Normaal vanaf van € 13.990,-
NU voor € 10.900,- of € 180,- p/mnd 0% Financial Lease!

GO with the Pro_Expert

Peugeot Expert Actie

Normaal vanaf € 17.000,-
NU voor € 13.090,- of € 218,- p/mnd 0% Financial Lease!

GO with the Pro_Expert_SE

Peugeot Expert Sport Edition Actie

Normaal vanaf € 30.400,-
NU voor € 23.782,- of € 396,- p/mnd 0% Financial Lease!

GO with the Pro_Boxer

Peugeot Boxer Actie

Normaal vanaf € 21.400,-
NU voor € 15.622,- of € 218,- p/mnd 0% Financial Lease!

Peubgeot Bedrijfsauto 0 procent Finanacial lease

Aanbiedingen geldig tijdens de showdagen. Bedragen zijn exclusief btw. Financial Lease via Peugeot Lease op basis van 60 maanden 0% rente. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties, eventuele opties en/of luxere uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Typefouten voorbehouden. *Aanbod Peugeot Partner uitsluitend van toepassing op het huidige model, vraag naar de beschikbare voorraadmodellen. © 03-19

Peugeot Professional Opgeteld de beste investering

Peugeot Professional houdt uw zaak in beweging. Dat doen we met handige services en diensten en natuurlijk met onze geweldige bedrijfsauto’s. Maar we doen meer. Profiteer als ondernemer van de aanbiedingen met extra veel voordeel. Maak uitgebreid kennis met onze bedrijfsauto’s. Financier uw auto voordelig. Want wij bieden u een zeer scherp Financial Lease-tarief van 0% voor 5 jaar. U rijdt zo al een Peugeot-bedrijfsauto vanaf € 180,- per maand! Opgeteld de beste investering voor elke startende ondernemer!

Nieuwe Peugeot Partner

De nieuwe Peugeot Partner is verkozen tot International Van of the Year 2019. Met een ervaring van meer dan 20 jaar van veeleisend professioneel gebruik en een in zijn segment toonaangevende kwaliteit biedt de nieuwe Peugeot Partner dankzij de Peugeot i-Cockpit® een rijplezier en comfort die uniek zijn in de bedrijfswagenwereld. De nieuwe Peugeot Partner maakt het onmogelijke mogelijk!

Peugeot Expert Sport Edition

ONTDEK DE PEUGEOT EXPERT SPORT EDITION Strakke bolide! Als professional verzet u in uw hele carrière onmetelijk veel werk. U klust, tilt, klimt, sjouwt en loopt vele kilo’s en kilometers bij elkaar. Vakwerk is topsport. En dus verdient u de ultieme beloning: de Peugeot Expert Sport Edition.

Gratis Taxatie

Auto Palace PEUGEOT PROFESSIONAL

AUTO PALACE heeft 14 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de Peugeot Professional vestigingen Zwolle-Willemsvaart, Kampen, Meppel, Dronten, Ommen, Raalte, Harderwijk en Hoogeveen. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met eventueel een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden.

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van Peugeot Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Car of the Yera 2019 - PSA
Peugeot Professional GO with the Pro

Vraag naar de aanbiedingen in onze PEUGEOT-vestigingen en u profiteert van 5 jaar lang 0% rente op Financial Lease en een Auto Palace Go-Pro-Premie tot wel € 8.755,- KORTING!