Ons Peugeot Professional Nieuws

Peugeot Professional Opgeteld de beste investering

Peugeot Professional houdt uw zaak in beweging. Dat doen we met handige services en diensten en natuurlijk met onze geweldige bedrijfsauto’s. Maar we doen meer. Profiteer als ondernemer van de aanbiedingen met extra veel voordeel. Maak uitgebreid kennis met onze bedrijfsauto’s. Financier uw auto voordelig. Want wij bieden u een zeer scherp Financial Lease-tarief van 0% voor 5 jaar. U rijdt zo al een Peugeot-bedrijfsauto vanaf € 180,- per maand! Opgeteld de beste investering voor elke startende ondernemer!

Nieuwe Peugeot Partner

De nieuwe Peugeot Partner is verkozen tot International Van of the Year 2019. Met een ervaring van meer dan 20 jaar van veeleisend professioneel gebruik en een in zijn segment toonaangevende kwaliteit biedt de nieuwe Peugeot Partner dankzij de Peugeot i-Cockpit® een rijplezier en comfort die uniek zijn in de bedrijfswagenwereld. De nieuwe Peugeot Partner maakt het onmogelijke mogelijk!

Peugeot Expert Sport Edition

ONTDEK DE PEUGEOT EXPERT SPORT EDITION Strakke bolide! Als professional verzet u in uw hele carrière onmetelijk veel werk. U klust, tilt, klimt, sjouwt en loopt vele kilo’s en kilometers bij elkaar. Vakwerk is topsport. En dus verdient u de ultieme beloning: de Peugeot Expert Sport Edition.