Ons Peugeot Nieuws

Peugeot Inruilvoordeel 208 en 2008 SUV

Op zoek naar een nieuwe Peugeot 208 of 2008 SUV? Dan is dit het perfecte moment voor een bezoek aan onze showroom. Want als u uw auto inruilt, profiteert u tijdelijk van extra voordeel dat kan oplopen tot € 3.950,-! Deze actie loopt tot 31 maart 2019!

Peugeot Executive Private Lease houdt in dat u geniet van extra voordelen tijdens uw Private Lease contract. Zo houdt u uw uitgaven onder controle, terwijl uw verwachtingen worden overtroffen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u uw rijkelijk uitgeruste Peugeot en maakt u geen onverwachte extra kosten. Peugeot Executive Private Lease is namelijk inclusief onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering, reparaties en Private Lease Flex. Ook geniet u van een maandelijkse carwash service op locatie.

Nieuwe Peugeot 508 SW

Deze maand lanceert Peugeot de nieuwe PEUGEOT 508 SW, die is geïnspireerd op de wereld van de ‘Shooting Brakes’. Met zijn lage en dynamische silhouet is de PEUGEOT 508 SW een opvallend ontwerp. Vooral mooi, functioneel zonder compromissen, met het comfort van een grote berline, de ruimte van een SW, de sportiviteit van een coupe… En vooral, perfectie in elk detail.