Peugeot Service Deals

Peugeot Service DealsOntvang 25% voordeel op geselecteerde artikelen!

Kom tot en met juli langs bij een van de Peugeot-vestigingen van AUTO PALACE en ontvang tot 25% voordeel op geselecteerde artikelen!

TREKHAAK -25%
Als u van plan bent om uw aanhanger of caravan mee te nemen is het verstandig de juiste trekhaak op uw auto te laten monteren. Uw dealer adviseert u graag welke er op uw auto past. Onze trekhaken zijn ook geschikt voor fietsendragers.

ALLESDRAGER -25%
De praktische allesdragers van Peugeot zijn zo ontworpen dat u veilig dakkoffers, fietsendragers en skidragers kunt gebruiken. Vraag uw dealer welke er op uw Peugeot past.

DAKKOFFER -25%
De dakkoffers geven u de vrijheid om mee te nemen wat u maar wilt. Ze zijn eenvoudig te hanteren, te installeren en op te bergen, en dus de ideale partner voor wie houdt van reizen. Trek eropuit met een mooie korting.

INZETBAK BAGAGERUIMTE -25%
Thermogevormde kunststof bak met exact dezelfde afmetingen als de bagageruimte en anti-slip coating. Zeer effectieve bescherming van de mat van de bagageruimte bij het vervoeren van voorwerpen die de mat kunnen beschadigen of vervuilen. Koop nu met 25% korting.

ZONNESCHERMEN -10%
Verhoog het comfort van uw passagiers met zonneschermen. Ze sluiten perfect aan op de vorm van de ruiten, voorkomen verblinding en houden het interieur koeler.

ADEM FRISSE LUCHT IN
Geniet van schonere en gezondere lucht in uw auto met de anti-allergenen filters speciaal ontworpen voor uw Peugeot. Deze houdt alle bacteriën en allergenen tegen en minimaal 94% van de fijnstofdeeltjes kleiner dan 1 micrometer.

LAAT UW AIRCO PROFESSIONEEL REINIGEN
Het aircosysteem Airco well® zorgt voor gezonde lucht in de auto. Blijf gezond en laat uw aircosysteem minstens een keer per jaar controleren en reinigen.

Bij TOTAL MOTOR OLIE gratis RUITENSPROEIERVLOEISTOF:
Het is belangrijk om geregeld de olie en uw ruitensproeiervloeistof bij te vullen. Daarom krijgt u bij aankoop van een 1 liter bidon TOTAL-olie een 500ml gratis ruitensproeiervloeistof cadeau. Vraag welke TOTAL-motorolie het beste bij uw auto past.

Voorwaarden Peugeot Service Deals Voorwaarden Peugeot Service Deals 2018     CTA button Maak een Werkplaatsafspraak