Peugeot Professional

EEN COMPLEET GAMMA MET COMFORT ALS PRIORITEIT
Ons gamma aan PEUGEOT bedrijfsauto's is speciaal ontworpen voor professionals en bedrijven. Het aanbod kan aan al jouw behoeften voldoen op het gebied van het vervoeren van goederen of grote voorwerpen. Zo bieden wij je verschillende modellen moderne en modulaire bestelauto's aan. Deze zijn ontworpen met groot belang voor uw comfort, veiligheid en productiviteit. Ze zijn tevens uitgerust met de nieuwste technologie om je bij al jouw dagelijkse of incidentele zakenreizen te helpen, ongeacht de afstanden. Afhankelijk van de gekozen afwerkingen en opties kun je dus profiteren van elektro- of verbrandingsmotoren, een up-to-date navigatiesysteem, een USB-aansluiting voor het opladen van jouw smartphone, comfortabele stoelen, airconditioning en verschillende rijhulpsystemen.

Peugeot e-Expert

Ontdek de nieuwe bestelwagen Peugeot e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische aandrijflijn. Dankzij alle vertrouwde voordelen heeft de elektrische bedrijfsauto e-Expert alles in zich om uw werk te vereenvoudigen en aan al uw eisen te voldoen.
Peugeot e-Expert vanaf € 28.300 (excl. btw en bpm).

Nieuwe Peugeot e-Expert

De Peugeot e-Expert is perfect voor de veeleisende ondernemer. Deze 100% elektrische bedrijfsauto biedt u een fluiterstille, trillingsvrije rit - zeer prettig voor chauffeur én lading. Wat dat laatste betreft hoeft u ook niets in te leveren: u heeft hetzelfde laadvolume, de keuze uit 3 verschillende lengtes, én het is mogelijk uw nieuwe e-Expert om te bouwen en in te richten naar al uw wensen. Met een actieradius tot wel 350 km (WLTP) en een laadtijd van 30 minuten voor 80% van de accucapaciteit, rijdt u zo weer door naar de volgende klus, ook als die in een milieuzone ligt.

 • 100% elektrisch
 • actieradius tot wel 350 km (WLTP)
 • 30 minuten laadtijd voor wel 80% accucapaciteit
 • zelfde laadvermogen als brandstofversie
 • tot 1.250 kg laadvermogen
 • 1.000 kg aanhangergewicht

 

Peugeot Bedrijfsauto's

Image

Peugeot e-Expert

Rijklaar vanaf
€31.250,-
Peugeot Professional AANBIEDINGEN

Peugeot Professional

Ben je door weer en wind onderweg naar je klanten, sta je met je voeten in de klei van de bouwplaats, vervoer je pakketten of sjouw je met klinkers, potgrond en tuingereedschap? Dan ben jij een échte vakman. En voor de echte vakman is AUTO PALACE dé partner, met altijd een Peugeot bedrijfsauto op maat!
Profiteer van 5 jaar lang 0% rente op Financial Lease, voordeel tot wel € 10.000, 12 maanden gratis Free2Move Connect Fleet én een subsidie tot wel € 5.000 bij aankoop van een elektrische bedrijfsauto
Wij hebben veel modellen op voorraad, dus u kunt er snel mee aan de slag. Voordeel voor de échte vakman! Kom langs voor een demonstratie van de vele mogelijkheden en voor een maatwerk offerte.

Peugeot Bedrijfsauto op maat

Bedrijfsauto op maat

Omdat een professionele auto onderdeel van de werkuitrusting is, biedt PEUGEOT PROFESSIONAL zijn klanten een nieuwe reeks omgebouwde voertuigen aan in samenwerking met gerenommeerde carrosseriebouwers uit de wereld van bedrijfsvoertuigen.

Dit specialistische BEDRIJFSWAGENS-gamma is gecreëerd om een direct beschikbare voorraad op te bouwen:

 • Bemande bestelwagens
 • Kippers en laadbakken
 • Koelwagens
 • Voertuigen met grote capaciteit
 • Off-road voertuigen

Het BEDRIJFSAUTO-gamma is een gestandaardiseerd aanbod van voertuigen die klaar staan voor snelle levering. Naast een permanent overzicht op de voorraad, heeft de klant ook de mogelijkheid om het voertuig naar zijn of haar professionele behoeften te personaliseren.

Onze actuele voorraad Peugeot Bedrijfsauto's

Maak uw keuze/selectie:

Antony Hubach - Accountmanager ZakelijkeMmarkt

Antony Hubach

Accountmanager Zakelijke Markt Peugeot Professional
06 - 15 01 62 96
hubach@autopalace.nl

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Peugeot Voorraad

(Bedrijfs- en Personenwagens: Nieuw en gebruikt)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)