APK-keuring

Bij Auto Palace kunt u altijd terecht!

APK-keuring

Om de zoveel tijd is het weer zo ver, uw auto ondergaat een Algemene Periodieke Keuring (APK). Bij Auto Palace laat u deze keuring al uitvoeren voor € 29,95. U bent altijd van harte welkom bij Auto Palace. Onder het genot van een kopje koffie of thee wacht u de APK keuring af. Maak een afspraak in één van onze werkplaatsen! Wist u dat een APK in combinatie met onderhoud bij ons gratis is? U betaalt alleen € 4,90 (excl. BTW) voor de afmeldkosten. Wij keuren alle merken! Check uw APK-datum!

APK alle merken met EUR 250 Onderhoudstegoed

APK voor alle merken nu € 29,95

Zoals u wellicht weet, moet uw auto (weer) een keer vóór APK gekeurd worden. Graag plannen wij de afspraak voor u in en maak kans op maar liefst € 250,- Onderhoudstegoed!

auto palace onderhoud garage werkplaats 2

Waarom en wanneer keuren?

Een apk is nodig, enerzijds omdat u daar wettelijk toe verplicht bent maar vooral voor uw eigen veiligheid. Europese regelgeving schrijft voor dat u een nieuwe auto eens in de drie tot vier jaar laat keuren. Tweedehands auto’s dienen meestal om het jaar voor een check naar de garage te gaan. Op deze manier probeert men onveilige en gevaarlijke auto’s van de baan te houden.

Tijdens een APK wordt uw auto bij Auto Palace gecheckt op de belangrijkste veiligheidsaspecten, zoals de sloten, verlichting, gordels en vooruit. Doet alles het nog? Functioneert het naar behoren? Is het allemaal veilig? Wij controleren uw auto tijdens de keuring onder andere ook op de slijtage van uw banden en de staat van uw remmen. Maar ook houden wij rekening met een aantal milieuaspecten, zodat we met z'n allen bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Op deze manier kunt u na de APK met een nóg geruster hart de weg op.