Eurorepar Car Service ACTIE maand mei 2021_Gratis Airco Check

Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service Auto Palace staat voor een kwaliteitsvolle service, onderhoud, APK en reparatie aan elk automerk. We gebruiken originele onderdelen of Eurorepar onderdelen. Wij zijn gevestigd in HarderwijkApeldoorn, Deventer, Kampen/IJsselmuiden, Meppel, Raalte, Steenwijk en Zwolle.

Eurorepar Car Service ACTIE maand mei 2021_Gratis Airco Check

Frisse AIRCO voor de zomer?

Kom langs voor de GRATIS Airco check! 
AIRCO reiniging voor € 29,-
AIRCO beurt voor € 99,-

Prijzen inclusief BTW en geldig voor auto's met R134A koudmiddel! Actie geldig t/m 31 mei 2021.

Eurorepar Car Service ACTIE maand april 2021_Banden

2e band halve prijs!

Eurorepar Reliance banden; de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Vanaf € 39,99 inclusief BTW! ACTIE: 2e band halve prijs!

Deze actie is alleen geldig voor Eurorepar Reliance banden. Prijzen zijn exclusief montage en inclusief verwijderingsbijdrage. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2021.

Eurorepar car Service COVID19

AUTO PALACE is COVID-19 proof

Update: Coronavirus – COVID-19 (20 april 2021) vanaf 28 april Stap 1: terrassen en winkels open, einde avondklok!!

Onze werkplaatsen blijven geopend!

Ook bij Auto Palace volgen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus en passen wij de strengste lockdown tot nu toe van de overheid in onze dienstverlening direct toe:

  • Wij zijn geopend voor reparatie en onderhoud.
  • Onze wachtruimtes zijn Corona-proof
  • Wij hebben haal- en brengservice voor de reeds geplande afspraken.
Eurorepar Car Service Basisbeurt € 159

Beter voorkomen dan genezen

Knipperende lampjes op het dashboard, onverwachte geluidjes van onder de motorkap. Het zal u maar overkomen. Laat de auto u onverwacht in de kou staan. Goed onderhoud voorkomt een hoop ellende. Door jaarlijks onderhoud te plegen blijft uw motor als een zonnetje lopen en kunt u altijd meteen onderweg. U bespaart ook nog eens geld doordat onnodige en dure reparaties worden voorkomen. Met de jaarlijkse Basisbeurt van Eurorepar krijgt uw auto de zorgvuldige aandacht van onze technici. Zij zijn getraind om minimaal dezelfde kwaliteit als bij de dealer te leveren en werken volgens de voorschriften van de fabrikant. Tijdens deze onderhoudsbeurt verversen zij de olie en de oliefilter. Daarnaast wordt uw auto geïnspecteerd op de 28 belangrijkste punten om er zeker van te zijn dat uw auto er weer tegenaan kan. Een beetje aandacht voorkomt een heleboel pech. Onze technici staan voor u klaar om hun vakmanschap en passie voor auto’s te tonen. Daar rijdt u kilometers ver en veilig mee.