Eurorepar Car Service Uw remsysteem

Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service Auto Palace staat voor een kwaliteitsvolle service, onderhoud, APK en reparatie aan elk automerk. We gebruiken originele onderdelen of Eurorepar onderdelen. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, Deventer, Kampen/IJsselmuiden, Meppel, Raalte, Steenwijk en Zwolle.

Eurorepar Car Service Uw remsysteem

Uw remsysteem: strikt noodzakelijk voor uw veiligheid!

Het remsysteem van uw auto laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u dat zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven.

ACTIE: 15% KORTING op de remdelen!

* Deze actie is geldig t/m 31 maart 2021.

Eurorepar car Service COVID19

AUTO PALACE is COVID-19 proof

Update: Coronavirus – COVID-19 (2 februari 2021) lockdown verlengd tot 2 maart 2021
 

Onze werkplaatsen blijven geopend

Ook bij Auto Palace volgen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus en passen wij de strengste lockdown tot nu toe van de overheid in onze dienstverlening direct toe:

  • Wij zijn geopend voor reparatie en onderhoud.
  • Onze wachtruimtes zijn Corona-proof
  • Wij hebben haal- en brengservice voor de reeds geplande afspraken.
Eurorepar Car Service Basisbeurt € 159

Beter voorkomen dan genezen

Knipperende lampjes op het dashboard, onverwachte geluidjes van onder de motorkap. Het zal u maar overkomen. Laat de auto u onverwacht in de kou staan. Goed onderhoud voorkomt een hoop ellende. Door jaarlijks onderhoud te plegen blijft uw motor als een zonnetje lopen en kunt u altijd meteen onderweg. U bespaart ook nog eens geld doordat onnodige en dure reparaties worden voorkomen. Met de jaarlijkse Basisbeurt van Eurorepar krijgt uw auto de zorgvuldige aandacht van onze technici. Zij zijn getraind om minimaal dezelfde kwaliteit als bij de dealer te leveren en werken volgens de voorschriften van de fabrikant. Tijdens deze onderhoudsbeurt verversen zij de olie en de oliefilter. Daarnaast wordt uw auto geïnspecteerd op de 28 belangrijkste punten om er zeker van te zijn dat uw auto er weer tegenaan kan. Een beetje aandacht voorkomt een heleboel pech. Onze technici staan voor u klaar om hun vakmanschap en passie voor auto’s te tonen. Daar rijdt u kilometers ver en veilig mee.