Eurorepar Car Service Wintercheck GRATIS

Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service Auto Palace staat voor een kwaliteitsvolle service, onderhoud, APK en reparatie aan elk automerk. We gebruiken originele onderdelen of Eurorepar onderdelen. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, Deventer, Kampen/IJsselmuiden, Meppel, Raalte, Steenwijk en Zwolle.

Eurorepar Car Service Wintercheck GRATIS

Is uw auto klaar voor de winter?

Uw auto tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u dat zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Wintercheck.

VEILIG DE WEG OP
Uw auto wordt op 10 belangrijke punten door onze specialistische monteurs gecontroleerd. Zo weet u of uw auto winterklaar is, wel zo’n veilig gevoel. Bovendien ontvangt u bij de Wintercheck een handige en comfortabele ijskrabber cadeau!

EUROREPAR CAR SERVICE PAS
Als u in het bezit bent van een Eurorepar Car Service pas, dan is deze veiligheidscontrole sowieso geheel kosteloos! Maak snel een afspraak, ons enthousiaste team van technici staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u veilig de winter ingaat.

* Deze actie is geldig t/m 31 januari 2021.

Eurorepar car Service beter voorkomen dan genezen

Beter voorkomen dan genezen

Knipperende lampjes op het dashboard, onverwachte geluidjes van onder de motorkap. Het zal u maar overkomen. Laat de auto u onverwacht in de kou staan. Goed onderhoud voorkomt een hoop ellende. Door jaarlijks onderhoud te plegen blijft uw motor als een zonnetje lopen en kunt u altijd meteen onderweg. U bespaart ook nog eens geld doordat onnodige en dure reparaties worden voorkomen. Met de jaarlijkse Basisbeurt van Eurorepar krijgt uw auto de zorgvuldige aandacht van onze technici. Zij zijn getraind om minimaal dezelfde kwaliteit als bij de dealer te leveren en werken volgens de voorschriften van de fabrikant. Tijdens deze onderhoudsbeurt verversen zij de olie en de oliefilter. Daarnaast wordt uw auto geïnspecteerd op de 28 belangrijkste punten om er zeker van te zijn dat uw auto er weer tegenaan kan. Een beetje aandacht voorkomt een heleboel pech. Onze technici staan voor u klaar om hun vakmanschap en passie voor auto’s te tonen. Daar rijdt u kilometers ver en veilig mee.