Schadeservice

Schade aan uw auto is erg vervelend. Auto Palace Schadeservice helpt u graag weer snel op weg. Wij zullen er alles aan doen om u optimaal te helpen in geval van een schade. Want een autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Auto Palace Schadeservice zal er alles aan doen de overlast tot een minimum voor u te beperken.

U kunt ook via de werkplaatsreceptie van onze vestigingen uw schade melden en wij gaan het voor u verder regelen. Zo kunt u weer snel en veilig op weg.

Schadebedrijf Auto Palace

Wij helpen u snel weer op weg

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit kunt u direct terecht bij Auto Palace. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden.

Uw verzekering

Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door Auto Palace. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.