Vacature Zaterdaghulp

Vestiging Citroën Apeldoorn

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging Citroën Apeldoorn zijn wij per direct op zoek naar een Zaterdaghulp (M/V).

Functie-inhoud
Als zaterdaghulp ben je er verantwoordelijk voor dat auto’s van binnen en buiten grondig worden schoongemaakt. Daarnaast assisteer je het verkoopteam en zorg je voor een nette uitstraling van onze vestiging.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die van aanpakken weet! Je beschikt over een goede conditie, kunt zelfstandig werken en je bent flexibel ingesteld. Daarnaast woon je de regio waar de vestiging is en ben je in het bezit van rijbewijs B en is het voor jou geen enkel probleem om in de vakantieperiodes extra te werken.

Overige informatie

Wij bieden voor deze functie uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf;

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 12 maanden met de mogelijkheid van verlenging;

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Peter van der Sar (Bedrijfsleider), tel. 06- 54728847;

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure of over de vacature, kun je bellen met Danny de Boer (HR Functionaris), tel. 088-0035008. Hij beantwoordt graag al je vragen!

Solliciteren?
Wil je graag met een gemotiveerd en gezellig team werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv die je per mail kunt sturen naar PenO@autopalace.nl.