Werken bij Auto Palace

Het familiebedrijf Auto Palace is al bijna 70 jaar een toonaangevende dealer in automotive-land. Wij zijn trotse merkdealer van Peugeot, Citroën & DS, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, JEEP en Mitsubishi. De afgelopen jaren hebben wij een goede reputatie opgebouwd en staan wij bij onze klanten dan ook bekend als klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar. Herken jij je in deze kernwaarden en wil jij jouw carrière in de volgende versnelling zetten? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct!

 

Coronavirus – COVID-19

 

Als gevolg van het coronavirus hebben wij de werving en selectie tijdelijk gestopt. Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en zullen op basis hiervan bepalen om de werving en selectie opnieuw op te starten.

Wij hopen tot die tijd op uw begrip en zien na deze ingrijpende situatie uw sollicitatie weer graag tegemoet.

 

Namens recruitment wensen wij u sterkte en gezondheid in deze periode.

 

 

 

Open sollicitatie

Hebben wij momenteel geen passende vacature voor jou? Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten. Mail jouw sollicitatiebrief met cv naar peno@autopalace.nl en wij nemen contact met je op!

Kom stage lopen!

Wil jij een officieel erkend MBO-diploma halen waarbij je werken en leren combineert? Wij verwelkomen graag studenten die een BBL of BOL opleiding volgen. Mail jouw korte motivatie en cv naar peno@autopalace.nl en wij nemen contact met je op!

Werken bij Auto Palace!

Word jij onze nieuwe collega?

Klik hier om direct te solliciteren >>

Word jij onze nieuwe collega?

Logo AUTO PALACE Wat beweegt u?