Verkoopadviseur DS Salon Zwolle (M/V)

 

De DS Salon van Auto Palace in Zwolle is per direct opzoek naar een enthousiaste en gedreven fulltime Verkoopadviseur (M/V). Ben jij de ambitieuze Verkoopadviseur waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder en solliciteer!

 


Functie-inhoud
Vanuit onze vestiging in Zwolle werk je met het merk DS. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Je inventariseert en signaleert koopmotieven en zet deze om in een koopovereenkomst. Je bent een moderne verkoper die gewend is om telefonisch te acquireren en internet/e-mail leads op te volgen. Eveneens adviseer en offreer je op het gebied van leasing en financiering. Je zorgt ervoor dat klanten vriendelijk ontvangen worden en ga je samen met je collega’s aan de slag om van de DS Salon een nog grotere succes te maken.

 

 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO-opleiding en beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent zeer commercieel. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring bij een dealerbedrijf en ben je zeer bedreven in het opvolgen van ‘online’ klanten. Daarnaast ben je woonachtig in- en hebt affiniteit met de regio Zwolle. Tot slot ben je professioneel, klantgericht, enthousiast en een liefhebber van het merk DS.

 

 

Overige informatie

  • Wij bieden voor deze functie uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf;
  • Een leuk team in een groeiende organisatie;
  • Een ambitieus premium merk;
  • Een auto van de zaak;
  • Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Roy Hanekamp (Bedrijfsleider), 088-0035041;
  • Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure of over de vacature, kun je bellen met Danny de Boer (HR Functionaris), tel. 088-0035008. Hij beantwoordt graag al je vragen!

 

 

Solliciteren?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met vooruitstrevende producten in een gemotiveerd en enthousiast team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv die je per mail kunt sturen naar PenO@autopalace.nl.