Verkoopadviseur Peugeot (M/V) te Hoogeveen

Auto Palace Hoogeveen is per direct opzoek naar een enthousiaste en gedreven fulltime Verkoopadviseur (M/V). Ben jij de ambitieuze Verkoopadviseur waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder en solliciteer!

Functie-inhoud
Vanuit onze vestiging in Hoogeveen werk je met het merk Peugeot. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s en Peugeot bedrijfsauto’s. Je inventariseert en signaleert koopmotieven en zet deze om in een koopovereenkomst. Je bent een moderne verkoper die gewend is om telefonisch te acquireren en internet/e-mail leads op te volgen. Eveneens adviseer en offreer je op het gebied van leasing en financiering. Je zorgt ervoor dat klanten vriendelijk ontvangen worden en ga je samen met je collega’s aan de slag om van Auto Palace Hoogeveen een nog grotere succes te maken.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO-opleiding en beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent zeer commercieel. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring bij een dealerbedrijf en ben je zeer bedreven in het opvolgen van ‘online’ klanten. Daarnaast ben je woonachtig in- en hebt affiniteit met de regio Hoogeveen. Tot slot ben je professioneel, klantgericht, enthousiast en een liefhebber van het merk Peugeot.


Overige informatie
– Wij bieden voor deze functie uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf;
– De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 12 maanden met de mogelijkheid van verlenging;
– Voor meer informatie over de functie kun je bellen Eric Wittering (Bedrijfsleider), tel: 088-003 5081;
– Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure of over de vacature, kun je bellen met Danny de Boer (HR Functionaris), tel. 088-003 5008. Hij beantwoordt graag al je vragen!

Solliciteren?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met vooruitstrevende producten in een gemotiveerd en enthousiast team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv die je per mail kunt sturen naar PenO@autopalace.nl.