AutoPalace Lease

Onze actuele totale voorraad bedrijfs- en personenauto's van al onze 10 merken!
Onze werkplaatsen én onze showrooms zijn weer volledig geopend! Een Showroom- en/of Proefritafspraak maken blijft mogelijk!

Een auto leasen is een slimme, weloverwogen keuze. Uw financiële bewegingsvrijheid blijft intact, doordat u zelf geen grote investering hoeft te doen. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw leaseauto(‘s), waardoor uw autokosten exact te budgetteren en overzichtelijk zijn. De administratieve taken nemen wij bij u uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming.Voor onderhoud gaat u naar uw vertrouwde dealer, waardoor u verzekerd bent van de beste service!

Uw vaste contactpersoon geeft u graag persoonlijk advies over alle leasemogelijkheden, zodat de leaseovereenkomst zoveel mogelijk op uw wensen afgestemd is. Naast onze eigen merken leveren wij ook alle andere merken.

Autopalace Lease
Lease bij AuatoPalace Lease
Direct uit voorraad leverbaar
Scherpe leasetarieven

Operational Lease bij AutoPalace Lease

Full Service Operational Lease
De meeste uitgebreide en populairste leasevorm voor bedrijven. Doordat de auto op de balans van de leasemaatschappij komt en dus niet op uw eigen balans, kunt u uw werkkapitaal en liquiditeitspositie optimaal benutten voor uw eigen onderneming. U loopt tevens vrijwel geen risico op gebruikskosten en wij nemen de administratieve taken bij u uit handen.
Reparatie, onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer zijn allemaal opgenomen in het maandelijkse leasebedrag. Optioneel kunt u hier nog winterbanden en een brandstofpas aan toevoegen.

Netto Operational Lease
Bij deze leasevorm kiest u ervoor de meeste praktische zaken voor uw eigen rekening te nemen. Het regelen van onderhoud en banden, reparaties en verzekeringen. Alle componenten, behalve afschrijving en rente, vallen buiten de overeenkomst.

Shortlease
Heeft u tijdelijk een extra auto of bedrijfswagen nodig? Het kan zijn dat u een nieuwe- of tijdelijke medewerker in dienst heeft, of vanwege seizoensinvloeden in uw bedrijfsvoering. Shortlease-overeenkomsten zijn hiervoor de perfecte oplossing. De voorwaarden komen overeen met die van de Full Service Operational Lease. U kunt een Shortlease-overeenkomst voor maximaal 18 maanden afsluiten, uiteraard met de mogelijkheid om deze om te zetten in een leasecontract voor langere tijd.

Occasion Lease
Deze leasevorm wordt vaak gecombineerd met Shortlease.
Zoekt u een auto voor een korte periode en wilt u hiervoor niet te veel betalen? Ons aanbod van occasions is uitgebreid, betrouwbaar en op zeer korte termijn leverbaar.

Geja-Staman_01

Geja Staman

Als ondernemer heeft u behoefte aan gemak, zorgeloosheid en duidelijkheid. Bij AutoPalace Lease bent u verzekerd van onbezorgde mobiliteit en de beste service! Wilt u leaseadvies, een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met mij op.

06 868 801 04
g.staman@autopalace.nl