Personeelskorting Alfa Romeo

U hoeft geen werknemer te zijn bij Fiat Chrysler Automobiles om te kunnen profiteren van hun personeelskorting. Zo krijgt u tot 22% korting op een selectie voorraadmodellen van Alfa Romeo. En nee, hiervoor heeft u geen motivatiebrief, CV of sollicitatiegesprek nodig.

Laat ons vrijblijvend een offerte opstellen of kom langs bij een van onze Alfa Romeo-vestigingen.

Mito 22% – Giulia 22% – Stelvio 22% – 4C  22%

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Alfa Romeo Stelvio SUV

Alfa Romeo verovert al generaties lang de harten van de echte autoliefhebbers. Het merk staat symbool voor pure passie en ongekend rijplezier in combinatie met constante technische vernieuwing. Ook de Alfa Romeo Stelvio, de imponerende nieuwkomer, komt zichtbaar uit een rijke designtraditie. De stijlelementen van het merk zijn harmonieus geïntegreerd met de stoere, stevige proporties van een SUV. De Stelvio biedt rijgenot en prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Kom langs voor een ongeëvenaarde rijervaring met de Stelvio. U bent van harte welkom in onze showroom en voor een proefrit!

Alfa Romeo Mito

Ervaar nu de compacte hatchback van Alfa Romeo. De Mito is vernieuwd. Liefhebbers zien direct de geëvolueerde grille en het verfijnde interieur. De uiterlijke veranderingen benadrukken het sportieve karakter van de Mito. Hij biedt dan ook ongekend rijplezier. Het karakter komt tot uiting in de krachtige motoren, zoals de 1.4 turbo met 140pk (103kW) en de zeer zuinige 1.3 JTDm dieselmotor met een gemiddeld verbruik van 3,4 liter per 100 km. Er is al een Alfa Romeo Mito vanaf € 17.945,-!

Alfa Romeo Giulia Veloce

De Giulia Veloce staat voor een van de beste rijervaringen ooit. Het interieur is gecreëerd om de chauffeur te omgeven en om hem/haar de sportiviteit van Alfa Romeo te laten beleven. Veloce is het eerste model van Giulia met het Q4 AWD-systeem. U least de Giulia Veloce via Alfa Romeo Financial Services al vanaf € 679,- per maand!

Alfa Romeo Giulietta

De vernieuwde Alfa Romeo Giulietta met een tijdelijke vanafprijs van € 24.950,-!
Het sportieve karakter van de vernieuwde Giulietta vormt samen met zijn tijdloze elegantie de basis voor het ultieme rijplezier zoals alleen een Alfa Romeo dat kan bieden.

Gratis Taxatie

Auto Palace ALFA ROMEO

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo, Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen, Harderwijk en nu ook in Almere, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Alfa Romeo Stelvio en Giulia
Alfa Romeo 5 jaar garantie_kilometervrij

5 jaar garantie. Onbezorgd rijden. Kilometervrij.

Bij de aankoop van uw nieuwe Alfa Romeo is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden.

Klik hier voor de voorwaarden.

Alfa Romeo Extra Garantie

Voor auto’s geregistreerd voor 1 januari 2019 geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar die uitgebreid kan worden met Alfa Romeo Extra Garantie. Extra Garantie is een service die u in staat stelt om de fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar, zonder eigen risico en zonder kilometerlimiet. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past.
Tijdens de extra garantie periode bent u verzekerd van mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa. Extra garantie kunt u afsluiten binnen de fabrieksgarantieperiode van 2 jaar en voordat u 60.000 km heeft gereden.

Voor meer informatie klik hier