Over ons - team AUTO PALACE

Over ons

Auto Palace is in 1950 door de heer A. Reijnen opgericht en in 1970 door zijn drie zonen voortgezet. De heer H. Reijnen werd toentertijd algemeen directeur van Auto Palace Zwolle. Vanaf 1994 werd Lex Reijnen, zoon van H. Reijnen, voor 50% eigenaar van Auto Palace. Na het overlijden van de heer H. Reijnen in 2004 werd Lex Reijnen voor 100% eigenaar.

Na diverse overnames in de afgelopen jaren en door autonome groei behoort de Auto Palace Groep tegenwoordig tot de grootste familiebedrijven in de Nederlandse automarkt en is officieel merkdealer van meerdere merken: Peugeot, Citroën & DS, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, JEEP en Mitsubishi. De Auto Palace Groep vertegenwoordigt deze merken in de  Flevopolder, Noord-, Midden- en Oost-Nederland en beschikt daarnaast over grote multimerk Occasion Centers en een schadebedrijf.
EmerparkAuto is in 1991 ontstaan door de overname van Bert Dyjers Automobielen in Zwolle door eigenaar Thimas van Zantwijk, waarna een gedegen groei is ingezet door uitbreiding in representatieve Citroën- en DS dealervestigingen. 

De doelstelling van aandeelhouders Lex Reijnen en Thimas van Zantwijk is om lange termijn continuïteit en verdere groei te genereren door de groep als geheel van de mix aan specialismen te laten profiteren. Hiermee staat er een commercieel slagvaardige organisatie die, door middel van het efficiënt inzetten van noodzakelijke innovaties en uitbreiding van de mobiliteitsservices, de kansen die de veranderingen in de automotive sector bieden zal gaan verzilveren.

Auto Palace Apeldoorn - Citroën

VERHUISBERICHT: AUTO PALACE Apeldoorn - Citroën

Per 1 september jl. zijn onze Citroën Sales- en Aftersalesactiviteiten verhuisd naar onze Peugeot vestiging aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn. Met het samenvoegen van onze twee Franse merken in één vestiging kunnen we onze dienstverlening aan u als klant waarborgen en blijven verbeteren.

De voor u bekende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats staan ook op de nieuwe locatie voor u klaar en u de service te bieden die u van Auto Palace gewend bent. Voor u als klant is er behalve de locatie dan ook weinig veranderd.

AUTO PALACE Zutphen

VERHUISBERICHT: Auto Palace Zutphen

Hierbij willen wij u graag informeren over de verhuizing van onze Peugeot-vestiging aan De Stoven 1 in Zutphen per 1 september a.s.

De Peugeot Sales- en Aftersalesactiviteiten (verkoop nieuw en occasions, onderhoud, reparatie, APK en/of schadeherstel) aan De Stoven 1 in Zutphen zullen aan de bestaande vestigingen van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 in Deventer en Auto Palace Apeldoorn aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn worden overgedragen.

Voor u als klant/relatie van Auto Palace Zutphen zal er niet veel veranderen. Onze medewerkers van Auto Palace Deventer en Auto Palace Apeldoorn zullen voor u klaarstaan met dezelfde service als dat u van ons gewend bent. Wij zien de voortzetting van de met u opgebouwde klantrelatie dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.

Auto Palace Rijkmans Meppel

VERHUISBERICHT: Auto Palace Rijkmans Meppel

Hierbij willen wij u graag informeren over de verhuizing van onze Opel-vestiging en het Occasion Center aan de Industrieweg 3 in Meppel.

De Opel-Aftersalesactiviteiten (onderhoud, reparatie, APK en/of schadeherstel) aan de Industrieweg 3 in Meppel worden in de bestaande vestiging van Auto Palace Meppel aan de Leonard Springerlaan 33 samengevoegd.

De Opel-Salesactiviteiten plus het Occasion Center zullen in de bestaande vestiging van Auto Palace Steenwijk aan de Dolderweg 50 worden geïntegreerd. Daarnaast kunt u ook bij Auto Palace Meppel terecht voor de aankoop van uw nieuwe Opel of voor een occasion, want zij helpen u ook graag aan een nieuwe auto.

AUTO-PALACE-Zwolle_Willemsvaart

Bedrijfsgegevens

Hoofdvestiging AUTO PALACE Zwolle
Willemsvaart 18a, 8019 AB Zwolle
Postbus 524, 8000 AM Zwolle
IBAN nr. NL90 ABNA 0418 4821 60
BIC nr. ABNANL2A
KvK 05025862
BTW nr. NL001900006B01

Lex Reijnen - Algemeen Directeur

Lex Reijnen

Algemeen Directeur

Thimas van Zantwijk - Directeur P&O

Thimas van Zantwijk

Directeur P&O

Remco van der Weide - Financieel Directeur

Remco van der Weide

Financieel Directeur

André Montfrooy sales Manager

André Montfrooy

Wim Brink

Wim Brink

Aftersales Manager (MT)
06 - 46 37 36 59
brink@autopalace.nl

André W. Meijer - Marketing Manager

André Meijer

Marketing Manager (MT)
06 - 53 56 10 79
meijer@autopalace.nl