Citroën Pro_al 100 jaar de alles kunner

100 JAAR CITROËN BEDRIJFSWAGENS

Citroën, al 100 jaar de meest comfortabele partner voor professionals. We vieren dit met 5 jaar 0% financial lease op de nieuwe Berlingo VAN (International Van of the Year 2019), Jumpy (Bestelauto van het jaar 2020) en Jumper.

Kiest u een Berlingo VAN? Dan profiteert u van een extra voorraadpremie tot € 1.300,-!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Citroën Jumpy bestelwagen of the year 2020

CITROËN JUMPY VERKOZEN TOT BESTELAUTO VAN HET JAAR 2020

  • Prijswinnende Citroën overtuigt met scherpe cijfers voor leaseprijs en brandstofverbruik
  • Gehele gamma van Citroën Bedrijfswagens in top 10

Citroën Jumpy is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is dit jaar toegekend aan de succesvolle Citroën vanwege de perfecte mix van sterke eigenschappen. Zo maakte Citroën Jumpy bij de vakjury een uitstekende indruk op het gebied van functionaliteit, comfort, rijeigenschappen, veiligheid én uitstraling.

Jumpy werd daarboven verreweg het best beoordeeld op het gebied van gebruikskosten. Zo scoorde hij volgens de vakjury ten opzichte van de concurrentie “significant beter” op brandstofverbruik én de “bijzonder gunstige leasetarieven”. Uit de cijfers bleek dat de Jumpy zo zuinig is, dat geen andere bestelauto meer punten op dit onderdeel scoort.

Gehele gamma van Citroën Bedrijfswagen in de top 10

Niet alleen Citroën Jumpy maakte indruk op de jury; de kleinere Citroën Berlingo VAN en de grotere Citroën Jumper haalden eveneens de top 10. Zo werd Citroën Berlingo VAN geprezen om zijn lage bedrijfskosten en de geavanceerde veiligheidssystemen. Citroën Jumper scoorde op zijn beurt punten met zijn lage brandstofkosten en de hoge functionaliteit. Het komt niet vaak voor dat een bedrijfswagenmerk met het gehele gamma in de top 10 van deze verkiezing is vertegenwoordigd.

Berlingo Van – International Van of the Year

Citroën Jumpy is als ‘Bestelauto van het Jaar 2020’ sluit perfect aan bij de Berlingo VAN, die dit jaar de titel ‘International van of the Year 2019’ draagt. De nieuwste modellen van Citroën Bedrijfswagens zijn hiermee stuk voor stuk winnaars en scoren met name sterk op gebieden die echt relevant zijn voor ondernemers.

Bestelauto van het Jaar

Aan de verkiezing Bestelauto van het Jaar doen alle in Nederland leverbare gesloten bestelauto’s met een GVW tot 3.500 kg mee. De vakjury, die bestaat uit specialisten van onder meer leasemaatschappijen, carrosseriebedrijven (op- en ombouw) en bestelautojournalisten, beoordeelt de modellen op uiteenlopende criteria, zoals leaseprijs, brandstofkosten, comfort, uitstraling, functionaliteit en de kwaliteit van importeur en dealers.

Citroën, al 100 jaar de meest comfortabele partner voor professionals. Daarom vieren we dit nu met 5 jaar 0% financial lease op onze alleskunners: de nieuwe Citroën Berlingo VAN, Citroën Jumpy en Citroën Jumper.

Citroën Pro_al 100 jaar de alles kunner

NIEUWE CITROËN Bedrijfswagen nodig!

Neem direct contact op met:
Remco van Guilik, accountmanager bedrijfswagens. Telefoon 06 – 868 610 36 of mail: r.vanguilik@autopalace.nl

Gabriela Schuster, accountmanager bedrijfswagens. Telefoon 06 – 868 600 07 of mail: g.schuster@autopalace.nl

De Citroën Jumpy combineert een functioneel gebruik van de ruimte met het comfort en de rijpositie van een MPV. De cabine is rijk uitgerust en voorzien van een ergonomische bestuurderspositie. Deze bestelbus is een echt visitekaartje voor jouw bedrijf.

Op zoek naar een degelijke en praktische bedrijfswagen? Auto Palace Citroën regelt het.

Met onze voorraad biedt Auto Palace Citroën een groot aantal vervoersoplossingen voor bedrijven. De Citroën bedrijfswagens zijn stuk voor stuk comfortabel en veilig en bieden de laadmogelijkheden die u zoekt.

De uitrusting van de bedrijfswagens is aangepast aan de wensen van uw onderneming.

Voor meer informatie bent u welkom in onze showroom!

De iconische Citroën Berlingo, waarvan de eerste generatie in 1996 verscheen, maakt na een productie van meer dan 1,5 miljoen exemplaren plaats voor de derde generatie: de Citroën Berlingo Van. De Nieuwe Berlingo Van maakt een grote sprong voorwaarts op het gebied van design, uitrusting en flexibiliteit. Hij is de ideale compagnon voor elke professional. Leverbaar vanaf eind 2018.