Fiat bedrijfswagenweken_maart2019

BEZOEK DE FIAT BEDRIJFSWAGENWEKEN van 18 T/M 31 MAART

De echte professional is drukker dan ooit. Toch maakt hij zeker tijd vrij in de agenda tussen 18 en 31 maart om te profiteren van extra veel voordeel tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken! Het moment om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen:
– Tijdelijk 0% rente bij financiering
Tot € 12.000 voordeel op actiemodellen, extra ingekocht en direct leverbaar uit voorraad
Vanaf  €3 per dag rijdt u al een nieuwe Fiat bedrijfswagen

Plan nu direct een bezoek. U bent van harte welkom en laat u verassen door een zeer scherp voorstel. Gegarandeerd!

AANTREKKELIJKE LEASEPRIJS PER MAAND TEGEN 0% RENTE

U rijdt al een Fiat Fiorino vanaf € 89 per maand of een Fiat Talento vanaf slechts € 209 per maand. Financier uw nieuwe bedrijfswagen met financial lease en profiteer van investeringsaftrek, vaste maandelijkse leasetermijnen en behoud van liquide ruimte om te ondernemen. Tijdens de Bedrijfswagenweken profiteert u van 0% rente op de financiering!

De Fiat Bedrijfswagenweken acties zijn geldig van 18 t/m 31 maart 2019. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 18 tot en met 31 maart via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente en looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Fiat Doblo Pro Edition

Fiat Doblò Pro Edition

Nu voor € 11.890,- of € 145,- p/mnd!

De Fiat Doblò staat bekend om zijn ongeëvenaarde rijeigenschappen. Met een laadcapaciteit tot 1.000 kg en een laadvolume tot 5 m3 heeft de Doblò de beste papieren in zijn klasse. De echte professional profiteert nu van de DOBLÒ PRO EDITION. Extra rijk uitgerust tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maar wacht niet te lang, deze Pro Edition is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

DIT IS DE DEAL!

De Doblò PRO Edition is verkrijgbaar in twee verschillende Lengte/Hoogte varianten. De L1H1 is al beschikbaar van €18.235 voor €11.890. De L2H1 is al beschikbaar van €19.140 voor €12.745. Of lease de Doblò PRO Edition vanaf slechts € 145 per maand! Inruil van uw huidige bedrijfswagen is uiteraard mogelijk en te gebruiken als aanbetaling.

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONAL

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Fiat talento Pro Edition

Fiat Talento Pro Edition

NU voor € 16.995,- of € 209,- p/mnd!

De Fiat Talento is de ideale combinatie van flexibiliteit en laadvermogen. Een stoere verschijning voorzien van veel comfort, handige opbergruimte en een grote vierkante laadruimte ruimte welke plaats biedt aan drie europallets. Met de Cargo-plus doorlaadmogelijkheid kunnen objecten tot maar liefst 4,15 meter vervoerd worden. Speciaal voor de Nederlandse markt is er nu de in beperkte oplage verkrijgbare Talento PRO Edition. Een rijk uitgeruste Talento tegen een extra aantrekkelijke prijs.

DIT IS DE DEAL!

De Talento PRO Edition is verkrijgbaar in twee verschillende Lengte/Hoogte varianten. De L1H1 is al beschikbaar van € 25.425 voor € 16.995. De L2H1 is al beschikbaar van € 26.225 voor € 17.595. Of lease de Talento PRO Edition vanaf slechts € 209 per maand! Inruil van uw huidige bedrijfswagen is mogelijk en te gebruiken als aanbetaling.

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Fiat Talento-Business Pro

Fiat Talento Business Pro

NU voor € 19.985,- of € 225,- p/mnd!

MAXIMAAL 6 ZITPLAATSEN EN EEN LAGE BIJTELLING

• Nu vanaf € 19.985
• Bijtelling vanaf € 225, – per maand
• Standaard zeer rijk uitgerust
• Leverbaar uit voorraad

Voor elke ondernemer die zijn gezin ook een belangrijke zaak vindt, is de Fiat Talento er nu in de speciale Business Pro-uitvoering. Deze speciale versie van de Fiat Talento heeft een dubbele cabine met maximaal 6 zitplaatsen en tegelijkertijd een zeer ruime laadruimte. De Talento Business Pro beschikt over de efficiënte 125 pk Twinturbo Ecojet-motor.

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Ducato Luxury Pro

Fiat Ducato Luxury Pro Edition

Nu voor € 17.500,- of € 209,- p/mnd!

STANDAARD MET RIJKE UITRUSTING EN SCHERPE PRIJSSTELLING

• Tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 17.500 / € 209 p.mnd
• Standaard zeer rijk uitgerust
• Verkrijgbaar in 4 lengte/hoogte varianten
• Leverbaar uit voorraad

De Fiat Ducato staat bekend om zijn robuustheid, hoge laadcapaciteit, lage tildrempel, efficiënte motorenrange en vrijwel oneindige in- en ombouwmogelijkheden. Die sterke producteigenschappen hebben we gecombineerd met onderstaande opties in een zeer scherp voorstel. U bent daarmee als ondernemer verzekerd van hét visitekaartje voor uw bedrijf: de gelimiteerde DUCATO LUXURY PRO.

De Ducato Luxury Pro beschikt over de 2.3 MJ 130 pk sterke Euro 6 motor, zonder toevoeging van AdBlue.

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Fiat bedrijfswagens

Of het nu gaat om het berekenen van de totale voertuigkosten (TCO) of een snel een antwoord op uw vragen. Ontdek de efficiency van het werken met de Fiat Professionals van AUTO PALACE!

Fiat Professional - camper

Het is bijna zover. Tijd om te genieten van die welverdiende vakantie. Met de camper eropuit en ontdekken waar de weg u brengt. Of misschien juist naar dat ene plekje waar uw hart al jaren ligt. Wat uw bestemming ook is, zorg ervoor dat u zeker bent van een zorgeloze reis. Vergeet daarom niet een afspraak te maken met onze camperspecialisten. Maak een afspraak en ontang een Bialetti Moka Express cadeau!

Gemaakt voor de stad. Veelzijdig, wendbaar en een laag brandstofgebruik.
De cabine is door een vast tussenschot van de laadruimte gescheiden. Dit tussenschot is standaard voorzien van een ruit, maar kan als optie ook in een geheel dichte uitvoering worden geleverd.

De nieuwe Doblò Cargo kan op bestelling worden uitgerust met driepersoons cabine. Dankzij de nieuwe multifunctionele stoelen kan de ruimte in de cabine nog efficiënter worden gebruikt. Er is een geheel neerklapbare bijrijdersstoel leverbaar die de mogelijkheid biedt om pakketten in de cabine te vervoeren.

Fiat Fullback

Kent u de nieuwe Fiat Fullback al? De Fiat Fullback is als een van de eerste pick-ups ter wereld uitgerust met een aluminium motor. Hierdoor kan hij zijn hoge prestatieniveau koppelen aan een laag eigen gewicht, wat zich bijvoorbeeld vertaalt in een trekcapaciteit van 3100 kilo.

 

Auto Palace FIAT PROFESSIONAL

AUTO PALACE heeft 21 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de FIAT Professional vestigingen Zwolle-Marslanden en Hoogeveen. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met eventueel een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden.

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van FIAT Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Fiat Professional Amateuristisch
Fiat Professional - camper

Het is bijna zover. Tijd om te genieten van die welverdiende vakantie. Met de camper eropuit en ontdekken waar de weg u brengt. Of misschien juist naar dat ene plekje waar uw hart al jaren ligt. Wat uw bestemming ook is, zorg ervoor dat u zeker bent van een zorgeloze reis. Vergeet daarom niet een afspraak te maken met onze camperspecialisten.

DESKUNDIG ONDERHOUD DOOR DE CAMPERSPECIALISTEN VAN FIAT PROFESSIONAL 
En komt u binnenkort voor onderhoud aan uw camper, dan ontvangt u een Bialetti Moka Express cadeau. Met deze traditionele Moka koffiepot maakt u elke ochtend een heerlijke kop koffie om weer fris en fruitig de weg op te gaan.

MAAK EEN AFSPRAAK EN ONTVANG EEN BIALETTI MOKA EXPRESS CADEAU T.W.V. € 32,95 CADEAU (bij onderhoud aan uw camper)
Het gaat niet alleen om de bestemming maar ook om de reis.

Gratis Taxatie