Fiat Professional PRO DEALS

Er zijn 2 manieren van werken. Amateuristisch. Professioneel.

Fiat professional biedt nu de Pro Range. Een complete lijn bedrijfswagens voor de echte pro’s. Krachtig, zuinig, ruim, praktisch en compleet. Gebouwd en uitgerust om het beste werk te leveren. Elke werkdag weer! En bovendien, met de ongeëvenaard gunstige PRO DEALS zeer bereikbaar: vanaf € 7.250,- of € 89,- per maand! 

Ga naar de ACTIE!

Acties zijn geldig van 1 juli tot en met 30 september 2018. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Maandbedrag gebaseerd op 6,9% financial lease, 60 maanden, bij FCA Capital Nederland B.V. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital.

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Fiat Fiorino Easy Pro

Fiat Fiorino Easy Pro

Profiteer van extra voordeel bij Auto Palace

Stap in voor € 7.250,- of € 89,- p/mnd!

DIT IS DE DEAL!
De Fiorino Easy PRO rijdt u al vanaf € 7.250. Daarmee is het de goedkoopste bedrijfswagen in deze klasse. Of lease de Easy Pro al vanaf slechts € 89 per maand! Inruil van uw huidige bedrijfswagen is mogelijk en te gebruiken als aanbetaling.

VOORDELIGE PRIJS, VOLLEDIGE UITRUSTING
Informeer naar deze zeer scherpe actie en een aanbod op maat.

Actie is geldig van 1 tot en met 30 juni 2018. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Fiat Fiorino Easy Pro maandbedrag gebaseerd op 6,9% financial lease, 60 maanden, bij FCA Capital Nederland B.V. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Fiat Doblo Easty Pro

Fiat Doblò Easy Pro

Profiteer van extra voordeel bij Auto Palace

Stap in voor € 9.500,- of € 119,- p/mnd!

DIT IS DE DEAL!
De Fiat Doblo Easy PRO rijdt u al vanaf € 9.500. Of lease de Doblo Easy PRO al vanaf slechts € 119 per maand! Inruil van uw huidige bedrijfswagen is mogelijk en te gebruiken als aanbetaling.

VOORDELIGE PRIJS, VOLLEDIGE UITRUSTING
Informeer naar deze zeer scherpe actie en een aanbod op maat.

Actie is geldig van 1 tot en met 30 juni 2018. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Maandbedrag gebaseerd op 6,9% financial lease, looptijd 60 maanden, bij FCA Capital Nederland B.V. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Fiat Talento Pro Edition

Fiat Talento Pro Edition

Profiteer van extra voordeel bij Auto Palace

Vanaf € 16.995,- of € 209,- p/mnd!

DIT IS DE DEAL!
De Talento PRO Edition is verkrijgbaar in twee verschillende Lengte/Hoogte varianten. De L1H1 is al beschikbaar van € 25.425 voor € 16.995. De L2H1 is al beschikbaar van € 26.225 voor € 17.595. Of lease de Talento PRO Edition vanaf slechts € 209 per maand! Inruil van uw huidige bedrijfswagen is mogelijk en te gebruiken als aanbetaling.

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS
Informeer naar de actuele beschikbaarheid en profiteer van dit unieke aanbod!

Actie geldig zolang de voorraad strekt. De catalogusprijs is incl. opties, excl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Het zakelijke financieringsaanbod is op basis van 6,9% rente met looptijd van 60 maanden via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071). Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden en een passende offerte. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid.

Fiat Ducato Pro Edition

Fiat Ducato Pro Edition

Profiteer van extra voordeel bij Auto Palace

Gelimiteerde versie vanaf € 17.995,-!
130 PK, Euro 6 motor zonder AdBlue, rijk uitgerust en 4 lengte/hoogte varianten!

DUCATO PRO EDITION: VANAF € 17.955        

Maak kennis met de gelimiteerde DUCATO PRO EDITION. Van professionals, voor professionals. Normaal inclusief opties vanaf € 26.795,-, nu in gelimiteerde oplage beschikbaar vanaf €17.955 of € 219 per maand. Deze versie beschikt over de 2.3 MJ 130 PK Euro 6 motor, zonder AdBlue, en is beschikbaar in  verschillende lengte/hoogte varianten.

Snel rijden? Informeer naar de actuele voorraad Pro Editions.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. De catalogusprijs is incl. opties, excl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Maandtermijn gebaseerd op 6,9% financial lease, looptijd 60 maanden bij FCA Capital Nederland B.V. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van de werkelijkheid. 

Fiat Bedrijfswagens

Of het nu gaat om het berekenen van de totale voertuigkosten (TCO) of een snel een antwoord op uw vragen. Ontdek de efficiency van het werken met de Fiat Professionals van AUTO PALACE!

 

Auto Palace FIAT PROFESSIONAL

AUTO PALACE heeft 21 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de FIAT Professional vestigingen Zwolle-Marslanden en Hoogeveen. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met eventueel een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden.

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van FIAT Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Fiat Professional Amateuristisch
Camperonderhoud

Het camperseizoen staat voor de deur. Onderhoud van uw camper staat waarschijnlijk hoog op uw to-do-lijstje. Maak daarom snel een afspraak bij de camperspecialisten van Fiat Professional.

DESKUNDIG ONDERHOUD DOOR DE CAMPERSPECIALISTEN VAN FIAT PROFESSIONAL 
Wist u dat drie van de vier verkochte campers op een Fiat Ducato-onderstel gebouwd zijn? Onze camperspecialisten zijn dan ook zeer deskundig op het gebied van camperonderhoud. We gaan uiterst grondig te werk, zodat uw camper na afloop weer in topconditie is en blijft.

MAAK EEN AFSPRAAK EN ONTVANG EEN ANTIDIEFSTALRUGZAK T.W.V. € 55 CADEAU
Zo gaat u helemáál zorgeloos op reis.

Gratis Taxatie