Fiat Bedrijfswagenweken 16 tm 31 maart

De slimste keus: TOPDEALS van Fiat Professional!

Heeft u een nieuwe bedrijfswagen nodig? Profiteer dan van TOPDEALS tijdens de FIAT Bedrijfswagenweken van 16 t/m 31 maart:

TOPDEAL 1: TIJDELIJK 0% RENTE BIJ FINANCIERING*

TOPDEAL 2: RIJK UITGERUSTE ACTIEMODELLEN LEVERBAAR UIT VOORRAAD.

TOPDEAL 3: VOORDEEL OPLOPEND TOT € 11.000,-

Bezoek tijdens de actieperiode onze Fiat Professional-vestigingen en bezorg uzelf een TOPDEAL!

Een slimmere keus is er niet! Bekijk direct de voorraad! of Plan nu direct een bezoek. U bent van harte welkom en laat u verassen door een zeer scherp voorstel. Gegarandeerd!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Fiat Bedrijfswagenweken 16 tm 31 maart

TOPDEAL 1: BETAAL GEEN RENTE BIJ FINANCIERING

Bovenop de scherpe acties betaalt u tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken GEEN RENTE als u financiert*. We houden het graag simpel, dus de 0% financiering is van toepassing op alle modellen en alle versies. Zowel uit voorraad als nieuw te bestellen.

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONAL

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Fiat Bedrijfswagenweken 16 tm 31 maart

TOPDEAL 2: RIJK UITGERUSTE ACTIEMODELLEN UIT VOORRAAD

Fiat Professional presenteert de Pro Editions van de Doblò, Talento en Ducato. Met hun rijke standaarduitrusting zijn ze nog comfortabeler en stijlvoller. Bovendien zijn de Pro Editions zeer scherp geprijsd.

Fiat Doblò Pro Edition v.a. € 11.890,-, standaard met o.a. Radio/NAV, airco, elektrische ramen, stuurwielbediening, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, etc.

Fiat Talento Pro Edition v.a. € 16.995,-, standaard met  o.a. Radio/NAV, airco, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trekhaak, volwaardig reservewiel,  etc.

Fiat Ducato Luxury Pro Edition v.a. € 17.500,-, standaard met o.a. Radio/NAV, airco, elektrische ramen, achteruitrijcamera, bumpers in carrosseriekleur, LED dagrijverlichting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Bezoek onze Fiat Professional-vestiging voor de actuele voorraad. Informeer ook naar de nieuwe Fiat Ducato met nieuwe 9-traps automaat. Ook leverbaar uit voorraad!

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Fiat Bedrijfswagenweken 16 tm 31 maart

TOPDEAL 3: VOORDEEL OPLOPEND TOT € 11.000,-

Maak nu kennis met de rijk uitgeruste bedrijfswagens van Fiat Professional. Nu extra voordelig geprijsd tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken van 16 t/m 31 maart! Profiteer van voordeel op al onze modellen, oplopend tot ruim € 11.000,-. Kiest u voor een van onze voorraadmodellen, dan rijdt u al binnen 10 DAGEN weg!

VAN PROFESSIONALS, VOOR PROFESSIONALS

Neem contact op met een van onze Fiat Professional vestigingen voor de actuele beschikbaarheid, voorwaarden en profiteer van dit unieke, tijdelijke aanbod!

Fiat bedrijfswagens

Of het nu gaat om het berekenen van de totale voertuigkosten (TCO) of een snel een antwoord op uw vragen. Ontdek de efficiency van het werken met de Fiat Professionals van AUTO PALACE!

DISCLAIMER: De Fiat Bedrijfswagenweken acties zijn geldig van 16 t/m 31 maart 2020. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 16 tot en met 31 maart via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Maximaal voordeel van €11.000 betreft de Ducato Luxury Pro L3H2. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.

Fiat Ducato Camper onderhoud

Binnenkort ligt de weg weer aan uw voeten, rijzen de bergen op aan de horizon en gaat u de vrijheid vol goede moed tegemoet. Zorg ervoor dat het belangrijkste deel van uw camper, het onderstel, er ook klaar voor is. Plan tijdig een onderhoudsbeurt in bij onze camperspecialisten, zodat u ieder avontuur onbezorgd aan kan gaan. En als u vóór 31 mei voor onderhoud komt, ontvangt u een handige en opvouwbare lamp op zonne-energie cadeau. Mooi voor in de camper. Of erbuiten. Maak dus snel een afspraak.

Gemaakt voor de stad. Veelzijdig, wendbaar en een laag brandstofgebruik.
De cabine is door een vast tussenschot van de laadruimte gescheiden. Dit tussenschot is standaard voorzien van een ruit, maar kan als optie ook in een geheel dichte uitvoering worden geleverd.

De nieuwe Doblò Cargo kan op bestelling worden uitgerust met driepersoons cabine. Dankzij de nieuwe multifunctionele stoelen kan de ruimte in de cabine nog efficiënter worden gebruikt. Er is een geheel neerklapbare bijrijdersstoel leverbaar die de mogelijkheid biedt om pakketten in de cabine te vervoeren.

Fiat Fullback

Kent u de nieuwe Fiat Fullback al? De Fiat Fullback is als een van de eerste pick-ups ter wereld uitgerust met een aluminium motor. Hierdoor kan hij zijn hoge prestatieniveau koppelen aan een laag eigen gewicht, wat zich bijvoorbeeld vertaalt in een trekcapaciteit van 3100 kilo.

 

Auto Palace FIAT PROFESSIONAL

AUTO PALACE heeft 21 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de FIAT Professional vestigingen Zwolle-Marslanden en Hoogeveen. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met eventueel een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden.

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van FIAT Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Fiat Professional Slimste keuze
Fiat Professional De slimste keus
Fiat Ducato Camper onderhoud

Met de camper eropuit en ontdekken waar de weg u brengt. Of misschien juist naar dat ene plekje waar uw hart al jaren ligt. Wat uw bestemming ook is, zorg ervoor dat u zeker bent van een zorgeloze reis. Vergeet daarom niet een afspraak te maken met onze camperspecialisten.

DESKUNDIG ONDERHOUD DOOR DE CAMPERSPECIALISTEN VAN FIAT PROFESSIONAL 

Soalrlamp Fiat camperactieEn als u vóór 31 mei voor onderhoud komt, ontvangt u een handige en opvouwbare lamp op zonne-energie cadeau. Mooi voor in de camper. Of erbuiten. Maak dus snel een afspraak.

>> DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN! Het gaat niet alleen om de bestemming maar ook om de reis.