Auto Palace Harderwijk nu ook Hyundai-dealer

AUTO PALACE HarderwijkAuto Palace Groep voegt de Hyundai serviceactiviteiten toe aan de Peugeot- en Fiat-vestiging in Harderwijk. Er verdwijnen geen arbeidsplaatsen, de aftersalesmedewerkers gaan mee naar Auto Palace Harderwijk. De Hyundai salesactiviteiten worden voortgezet vanuit de bestaande Auto Palace-vestiging in Zwolle-Marslanden. Wij zijn ook Hyundai-dealer in Almere, Hoogeveen en Emmen.

Hyundai logo

Richard Thalen Hoogeveen wordt AUTO PALACE Hoogeveen

Richard Thalen draagt na 3 jaar directeur/eigenaar te zijn geweest de Opel-activiteiten over aan de AUTO PALACE Groep. Per 1 juli a.s. zal de overname en de verhuizing zijn gerealiseerd.

Voorstel-Hoogeveen-voorzijde-visualDe Opel-activiteiten aan de Industrieweg 39 in Hoogeveen worden in de bestaande vestiging van Auto Palace Hoogeveen aan de Buitenvaart 2102 geïntegreerd. Richard Thalen en zijn team verhuizen mee en zij zullen het merk Opel blijven vertegenwoordigen. Onder de bestaande naam Auto Palace gaat het Opel-dealerschap deel uitmaken van het Opel-netwerk binnen de AUTO PALACE Groep.

AUTO PALACE Hoogeveen is officieel dealer van de merken Peugeot, Hyundai, Fiat, JEEP en Opel. Opel logo

Profile Tyrecenter Van Berkel wordt Euro Repar Car Service Steenwijk

Na een ruime periode als Profile Tyrecenter in Steenwijk actief te zijn geweest maakt het bedrijf aan de Dolderweg 48 een switch naar een ander label. Het bedrijf wil zich nog meer toeleggen op onderhoud en reparatie dan onder het PTC label kon.
Euro Repar Car ServiceLeo van Berkel legt uit dat er gekozen is voor de Euro Repar Car Service formule welke alle automerken kan onderhouden en repareren volgens de voorschriften van de fabrikant. Hiermee kunnen we de auto van onze bestaande klanten beter onderhouden maar zijn we ook aantrekkelijker voor nieuwe klanten. Euro Repar Car Service zal instaan voor een kwaliteitsvolle service aan elk automerk. Wij behoren nu tot de PSA Groep  en hopen hiermee u nog beter van dienst te kunnen zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder de benaming Euro Repar Car Service, en we gebruiken originele onderdelen of Eurorepar onderdelen.  De klant bepaalt welke onderdelen gebruikt worden! De Eurorepar onderdelen zijn een goedkoper alternatief, maar voldoen aan de normen en kwaliteitseisen van de fabrikant.

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij dus Euro Repar Car Service Steenwijk. Een nieuwe naam maar met de vertrouwde gezichten. Wat verandert er concreet voor de klant? Eigenlijk niet zo veel. Door de ontwikkelingen in de autobranche is het voor ons belangrijk om open te staan voor nieuwe uitdagingen. Door ons aan te sluiten bij Euro Repar Car Service kunnen wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Dit onder andere dankzij een voordelig onderdelenassortiment. Een nieuwe uitdaging! Een multimerk garage! U van harte welkom op de vestiging aan de Dolderweg 48 in Steenwijk.

AUTO PALACE Ommen wordt Autobedrijf Bouwman Peugeot Ommen

AUTO PALACE OmmenPer 1 januari 2019 is de Peugeot-vestiging in Ommen van AUTO PALACE Groep  toegevoegd aan de activiteiten van Autobedrijf Bouwman. Met deze overname voegde Autobedrijf Bouwman de Peugeot vestiging aan haar Citroën en DS netwerk toe dat daarmee werd uitgebreid naar 2 vestigingen. Voor Autobedrijf Bouwman betekende de overname een mooie uitbreiding van de bestaande merken Citroën & DS.

AUTO PALACE Emmen heeft nu ook het merk HYUNDAI

Hyundai logoVanaf vandaag 6 juni 2018 heeft onze vestiging Auto Palace Emmen officieel het Hyundai-dealerschap van het failliet verklaarde Autobedrijf Hoge BV in Emmen gekregen.

Dit betekent dat naast de merken Peugeot, Fiat en Mitsubishi nu ook het vierde merk Hyundai wordt gevoerd. Met het dealerschap in Emmen versterkt Auto Palace haar positie als Hyundai-dealer en is het weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie.

AUTO PALACE Emmen Peter Verbogt

AUTO PALACE Groep neemt de Citroën-activiteiten van Automobielbedrijf Coolen B.V. over

Per 1 juni 2018 zijn de Citroën-activiteiten in Apeldoorn en Deventer aan de Auto Palace Groep toegevoegd. Met deze overname breidde Auto Palace haar Citroën-netwerk uit  naar 3 vestigingen. Voor Auto Palace betekende de overname weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt een nieuw toekomstperspectief.

Auto Palace Citroën ApeldoornPer 1 juni 2018 heeft Auto Palace Zwolle BV de Citroën-activiteiten in Apeldoorn en Deventer van Automobielbedrijf Coolen B.V. overgenomen. De Citroën-activiteiten van de vestiging Deventer werden in de bestaande vestiging van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 geïntegreerd. De Citroën-activiteiten in Apeldoorn werden vanuit de bestaande Citroën-vestiging aan de Laan van de Dierenriem 38 gecontinueerd. Alle medewerkers waren onderdeel van deze overname en waren per genoemde datum in dienst getreden bij Auto Palace om de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Met deze overname versterkte Auto Palace haar positie als Citroën-dealer. Naast de bestaande Citroën en DS vestiging aan de Marconistraat in Zwolle groeide het uit naar 3 Citroënvestigingen binnen de Auto Palace Groep. Voor Auto Palace betekende deze overname weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie.

Logo CitroënMet ons merkenportfolio van in totaal 10 merken en 20 vestigingen versterkten wij onze positie in de nationale zakelijke markt en in onze lokale bewerkingsgebieden. Dit sluit uitstekend aan bij onze strategie om de positie van topspeler in de Auto-retailbranche verder uit te breiden en te versterken.

AUTO PALACE Zwolle-Marslanden wordt Mitsubishi-dealer

Op 15 december 2017 werd het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen.

Met deze overdracht hebben wij onze positie als Mitsubishi-dealer versterkt. Voor AUTO PALACE betekent deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.

Logo Mitsubishi   AUTO PALACE Wat beweegt u?   AUTO PALACE Zwolle Marslanden Berry Leerentveld

AUTO PALACE Groep neemt Peugeot-vestigingen Apeldoorn, Deventer en Zutphen van Nefkens Oost over

Op 13 november 2017 heeft Auto Palace Zwolle BV de Peugeot-vestigingen Apeldoorn, Deventer en Zutphen van Nefkens Oost overgenomen. Alle medewerkers zijn onderdeel van deze overname en zijn per genoemde datum in dienst getreden bij Auto Palace om de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Met deze overname versterkt  Auto Palace haar positie als Peugeot-dealer en groeit het uit naar 13 Peugeot-vestigingen binnen de Auto Palace Groep. Voor Auto Palace betekent deze overname weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie.

Tegelijkertijd heeft  PGA Nederland NV (eigenaar van o.a. Nefkens – Peugeot) onze Citroën-vestigingen Amersfoort en Hilversum met de medewerkers overgenomen. Onze Citroën & DS vestiging aan de Marconistraat in Zwolle blijft binnen de Auto Palace Groep en daarmee behouden wij de merken Citroën en DS in ons merkenportfolio van in totaal 10 merken.

Met de overname van de drie Nefkens vestigingen versterken wij onze positie in de nationale zakelijke markt en onze lokale bewerkingsgebieden. Dit sluit uitstekend aan bij onze strategie om de positie van topspeler in de Auto-retailbranche verder uit te breiden en te versterken.

AUTO PALACE Apeldoorn   AUTO PALACE Deventer   AUTO PALACE Zutphen  Nefkens AUTO PALACE

Persbericht 2017_005Persbericht 2017005_AUTO PALACE Groep neemt Peugeot-vestigingen Apeldoorn, Deventer en Zutphen van Nefkens Oost

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door overname  Opel-dealer Rijkmans

Zwolle, 11 september 2017. Per 1 oktober a.s. zullen de Rijkmans Opelvestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord worden toegevoegd aan de activiteiten van Auto Palace Groep. Met deze overname voegt Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpalet, dat daarmee wordt uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekent de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt voor de Opelvestigingen een nieuw toekomstperspectief.

“Wij geloven in een multi-merk strategie, waarbij de vestigingen een lokaal karakter hebben, maar wel profiteren van de schaalvoordelen die wij als groep genereren. Rijkmans is een sterke partij in de lokale markt, zowel particulier als zakelijk. Niet alleen in verkoop nieuw, maar zeker ook op gebied van occasions. Daarnaast is het merk Opel een mooie toevoeging aan ons portfolio, waarmee wij ons aanbod aan mobiliteitsservices straks verder verbreden”, aldus Auto Palace DGA Lex Reijnen.

Onder leiding van de bestaande managers Henk Alberts en Hans van Wieren, die het aanspreekpunt en gezicht voor de klanten zullen blijven, worden de vestigingen voortgezet. Daarnaast zal Automobielbedrijf Richard Thalen in Hoogeveen doorgaan als agent en in het Opelnetwerk van Auto Palace worden opgenomen.

Auto Palace is in 1950 opgericht, waarna het familiebedrijf door autonome groei en overnames een sterke ontwikkeling doormaakte. Naast de dealervestigingen heeft Auto Palace ook een eigen multi-merk occasioncenter, een divisie zakelijke markt en een autoschadeherstelbedrijf. Rijkmans Opel is in 1926 opgericht en heeft een rijke historie. Het bedrijf is al jarenlang een stabiele partner in het Opel dealernetwerk en voor de Opelrijders in haar verzorgingsgebied. Naar verwachting zal de overname per 1 oktober a.s. afgerond zijn.

AUTO PALACE Rijkmans Emmeloord  AUTO PALACE Rijkmans Meppel  AUTO PALACE Rijkmans Steenwijk  AUTO PALACE Groep 10 merken

Emmeloord – Meppel – Steenwijk

PDFPersbericht 2017004_Overname Opel dealer Rijkmans

Autobedrijf Thalen kiest voor AUTO PALACE  

Autobedrijf Thalen kiest voor AUTO PALACE als betrouwbare partner voor de toekomst en zal per 1 oktober 2017 opgenomen worden in het Peugeotnetwerk van AUTO PALACE. Beide familiebedrijven hebben al tientallen jaren een goede reputatie opgebouwd en staan bij de bestaande relaties dan ook bekend als klantvriendelijk, persoonlijke service en betrouwbaar. Door de opname in de Groep versterkt AUTO PALACE haar netwerk in het Noorden met in Midden Drenthe Autobedrijf Thalen als Peugeot-dealer.

AAutobedrijf Thalen Beilenutobedrijf Thalen is al jaren hét Peugeot-gezicht voor Midden Drenthe en is gevestigd aan de Asserstraat 50-54 in Beilen. Na 1 oktober a.s. zal eigenaar Nico Thalen de leiding over het autobedrijf blijven houden en onder de naam Autobedrijf Thalen Beilen verder gaan. Voor de bestaande relaties zal er niets veranderen. Zij houden hun vaste contactpersonen bij de receptie, in de werkplaats en in de showroom.

Om in de toekomst de optimale dienstverlening en persoonlijke service zo goed mogelijk te kunnen waarborgen heeft Autobedrijf Thalen in AUTO PALACE een betrouwbare partner gevonden. Autobedrijf Thalen Beilen zal in het Peugeotnetwerk van AUTO PALACE worden opgenomen, waardoor synergievoordelen worden gerealiseerd en haar positie als Peugeot-dealer in Midden Drenthe verder wordt versterkt.

Uitbreiding AUTO PALACE Groep door samenvoeging met EmerparkAuto

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de  Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.

De doelstelling van aandeelhouders Lex Reijnen en Thimas van Zantwijk is om lange termijn continuïteit en verdere groei te genereren door de groep als geheel van de mix aan specialismen te laten profiteren. Hiermee staat er een commercieel slagvaardige organisatie die, door middel van het efficiënt inzetten van noodzakelijke innovaties en uitbreiding van de mobiliteitsservices, de kansen die de veranderingen in de automotive sector bieden zal gaan verzilveren. Vanuit de 14 bestaande vestigingen, zal de mobiliteit van de 8 merken door ruim 200 medewerkers aan de klanten gefaciliteerd worden, waarmee de omzet van Auto Palace Groep in 2017 naar verwachting 150 miljoen euro zal bedragen.

Auto Palace is in 1950 opgericht. In 1994 werd huidige eigenaar Lex Reijnen aandeelhouder, waarna het familiebedrijf door autonome groei en overnames een sterke ontwikkeling doormaakte. Naast de dealervestigingen heeft Auto Palace ook een eigen multi-merk occasioncenter en een divisie zakelijke markt. EmerparkAuto is in 1991 ontstaan door de overname van Bert Dyjers Automobielen in Zwolle door eigenaar Thimas van Zantwijk, waarna een gedegen groei is ingezet door uitbreiding in representatieve Citroën- en DS dealervestigingen. Naast deze vestigingen brengt EmerparkAuto tevens haar aandeel in het Zwolse C&S Schadeservice in. Naar verwachting zal de gehele transactie komende weken afgerond worden.

Lex ReijnenThimas van zantwijk

Lex Reijnen                                        Thimas van Zantwijk

AUTO PALACE Groep

Auto Palace is in 1950 door de heer A. Reijnen opgericht en in 1970 door zijn drie zonen voortgezet. De heer H. Reijnen werd toentertijd algemeen directeur van Auto Palace Zwolle. Vanaf 1994 werd Lex Reijnen, zoon van H. Reijnen, voor 50% eigenaar van Auto Palace. Na het overlijden van de heer H. Reijnen in 2004 werd Lex Reijnen voor 100% eigenaar.

Na diverse overnames in de afgelopen jaren en door autonome groei behoort de Auto Palace Groep tegenwoordig tot de grootste familiebedrijven in de Nederlandse automarkt en is officieel merkdealer van meerdere merken: Peugeot, Citroën & DS, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, JEEP en Mitsubishi. De Auto Palace Groep vertegenwoordigt deze merken in Noord-, Midden-, Oost-Nederland en Flevopolder en beschikt daarnaast in Zwolle (vestiging Marslanden) en in Almere over een groot multimerk occasion center.

In 2011 ontving Lex Reijnen in Parijs de Trophée de la Qualité 2010 voor de beste Europese Peugeot-dealer op het gebied van de kwaliteit van de service.

In 2016 werd AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Sinds 2 mei 2016 heeft Auto Palace er een nieuwe vestiging bij. Het betreft AUTO PALACE Almere aan de Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. AUTO PALACE Almere is officieel Hyundai-, Fiat-, JEEP-, Alfa Romeo- én Mitsubishi-dealer. Daarnaast zijn we in Almere ook Erkend Reparateur van de merken Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. AUTO PALACE Dronten is naast Erkend Reparateur Peugeot ook Erkend Reparateur van de merken Hyundai en Fiat. De gehele Flevopolder is met onze twee vestigingen voor de merken Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, JEEP,  en Mitsubishi afgedekt. Voor Auto Palace een strategische keuze in ons vestigingen- en meerdere merkenbeleid.

Autoruit stuk? Glasgarage Zwolle?AUTO PALACE Zwolle-Marslanden is vanaf 1 mei aangesloten bij de GlasGarage. Bij ruitschade helpen wij u graag verder. Wij regelen alles met uw verzekeraar en werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Wij regelen voor u dan ook de verdere financiële afhandeling. Ruitschade? Wij helpen u graag verder! Bel of mail direct voor het maken van een afspraak038 – 454 63 33 of zwolle@glasgarage.nl

Vestiging Auto Palace zwolleHoofdvestiging AUTO PALACE Zwolle
Willemsvaart 18a, 8019 AB Zwolle
Postbus 524, 8000 AM Zwolle
IBAN nr. NL90 ABNA 0418 4821 60
BIC nr. ABNANL2A
KvK 05025862
BTW nr. NL001900006B01