Peugeot met gepaste afstand

U kunt 24/7 in onze digitale showrooms terecht met meer dan 700 Peugeot (bedrijfs-) auto’s op voorraad. >>Ga naar onze totale Peugeot voorraad!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Peugeot 208 Auto van het jaar 2020 COTY2020

Geel of blauw, brandstof of elektrisch? Het maakt niet uit wat u kiest! De nieuwe Peugeot 208 is CarOfTheYear 2020! Kom DE WINNAAR🥇🏆 bij ons zelf ervaren.

Bezoek onze Peugeot-vestigingen! voor meer informatie en voor het maken van een proefrit!

Peugeot 208 Auto van het jaar 2020 COTY2020
Nieuwe generatie Peugeot Plug-In hybrid modellen

Peugeots nieuwste generatie Plug-In Hybrids

De nieuwste generatie Peugeot Plug-in Hybrids staat nu bij ons in de showroom. U kiest zelf hoe u rijdt: volledig elektrisch ‒ zonder CO2-uitstoot tot 50 km ‒, of met verbrandingsmotor en elektromotor gecombineerd ‒ voor als u verder moet. Alle modellen combineren een innovatief design met hoogwaardige technologieën en een kleinere belasting van het milieu.

Bezoek onze Peugeot-vestigingen! voor meer informatie en voor het bestellen van de nieuwe Peugeot Plug-In Hybrid!

Nieuwe Peugeot 2008
Nieuwe Peugeot E-2008

Nieuwe Peugeot 2008 SUV al vanaf € 25.360,- Rijklaar* of Private Lease vanaf € 399,- per maand!
* De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV

Een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukkeni zijn sportieve en vastberaden karakter.

Bezoek onze Peugeot-vestigingen! voor meer informatie en voor het bestellen van de nieuwe Peugeot (E-) 2008 SUV!

nieuwe Peugeot 2008 SUV
Peugeot e-208

De NIEUWE Peugeot 208-E is nu te bestellen!

De nieuwe compacte Peugeot e-208* biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit.

Bestel nu uw nieuwe Peugeot e-208. Vanwege enorme belangstelling en een beperkt aantal beschikbare auto’s, vragen wij u een reserveringsnummer aan te maken. Met dit unieke nummer kunt u de auto direct bestellen bij AUTO PALACE. Bezoek onze Peugeot-vestigingen!

Peugeot 108_199_48_10.000
Private Lease Peugeot 208 269
Private Lease Peugeot 2008 SUV 339

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Peugeot 3008 en 5008 Zakelijk en Stijlvol

Speciaal aanbod voor leaserijders: nu tijdelijk lederen bekleding op Peugeot 3008 SUV & 5008 SUV! Wie zakelijk rijdt, mag dat best een beetje laten zien. Daarom krijgt u nu tijdelijk volledig lederen bekleding op de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV, ter waarde van €1.899,-. Omdat de lederen bekleding achteraf wordt ingebouwd heeft dat geen gevolgen voor uw netto bijtelling. Uw Peugeot ziet er met de zwarte of cognackleurige lederen bekleding nóg fraaier uit. De kleur van de stiksels mag u helemaal zelf bepalen.

Peugeot AVANTAGE dagen

Dit is hét moment voor een nieuwe Peugeot SUV. Want tijdens de Avantage Dagen krijgt u standaard een 8-traps automaat op de Peugeot 3008 SUV of 5008 SUV. Ervaar een ontspannen manier van rijden, dankzij het snelle en soepele schakelen. Geniet van de ultrasnelle reacties en rijdynamiek in de Sport-stand. Rijdt u liever Private Lease? Ook dan profiteert u van dit voordeel! Wacht niet te lang, want deze actie loopt t/m 31 maart. Kom snel naar onze showroom!

Nieuwe generatie Peugeot Plug-In hybrid modellen

De nieuwste generatie Peugeot Plug-in Hybrids staat nu bij ons in de showroom. U kiest zelf hoe u rijdt: volledig elektrisch ‒ zonder CO2-uitstoot tot 50 km ‒, of met verbrandingsmotor en elektromotor gecombineerd ‒ voor als u verder moet. Alle modellen combineren een innovatief design met hoogwaardige technologieën en een kleinere belasting van het milieu.
Zowel de 508, de 508 SW als de 3008 SUV hebben wij extra aantrekkelijk uitgevoerd voor de zakelijke rijder. Want met de Peugeot Blue Lease-uitvoeringen rijdt u een rijk uitgerust model tegen een scherpe netto bijtelling. Zo rijdt u de Peugeot 508 Plug-in Hybrid Blue Lease met een netto bijtelling vanaf slechts € 314 per maand. Op zoek naar een auto van de zaak? Onze verkoopadviseurs kunnen u meer vertellen over het voordeel van de Peugeot Blue Lease-uitvoeringen. Dus maak snel een afspraak voor een uitgebreide proefrit. Wij hopen u snel in onze showroom te begroeten.

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch. De nieuwe Peugeot 2008 SUV is leverbaar vanaf € 25.360,- of Private lease vanaf € 399,- per maand!
Maar kijken is niet voldoende; neem zelf plaats op de plek van de bestuurder en ervaar het pure rijgenot van de 2008 SUV. De elektrische uitvoering staat begin 2020 in onze showroom; de diesel en benzine versie staan nu voor u klaar. Dus maak snel een afspraak voor een uitgebreide proefrit. Wij hopen u snel in onze showroom te begroeten.

Auto Palace PEUGEOT

Private Lease

Op alle modellen hebben wij scherpe Private Lease-bedragen. U least al een Peugeot vanaf € 199,- een Peugeot 108 Acces 1.0 e-Vti 72
De genoemde prijzen zijn op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar met een eigen risico van € 450,- per niet verhaalbare schade. Prijzen zijn inclusief btw.

Bezoek een van onze Peugeot-vestigingen en laat u deskundig informeren over onze Private Lease mogelijkheden en de voorwaarden.

Peugeot 108 Private Lease Keurmerk Private Lease

Car of the Yera 2019 - PSA

Uw (bedrijfs-)auto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van Peugeot Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met u mee en adviseren u graag.