Veilige Deal dagen Aanmelden

Koopt u bij ons een nieuwe auto of een occasion* aan, dan hoeft u niet ongerust te zijn of u ergens anders een betere deal kunt doen. Tot en met 30 september hebben wij namelijk de VEILIGE DEAL Dagenhoge kortingen en Netto Deals op onze voorraadauto’s en direct rijden! Nergens doet u een betere deal, dat geeft een veilig gevoel. Plus een GRATIS compleet verzorgd Slipcursus-arrangement ter waarde van € 199,-!

Ga naar de ACTIES met hoge KORTINGEN op onze voorraadauto’s! Direct rijden!

*  vanaf € 7.500,-

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Peugeot 208-e

De NIEUWE Peugeot 208-E is nu te bestellen!

De nieuwe compacte Peugeot e-208* biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit.

Bestel nu uw nieuwe Peugeot e-208. Vanwege enorme belangstelling en een beperkt aantal beschikbare auto’s, vragen wij u een reserveringsnummer aan te maken. Met dit unieke nummer kunt u de auto direct bestellen bij AUTO PALACE. Bezoek onze Peugeot-vestigingen!

Nieuwe Peugeot 2008
Nieuwe Peugeot E-2008
nieuwe Peugeot 2008 SUV

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukkeni zijn sportieve en vastberaden karakter.

Bezoek onze Peugeot-vestigingen! voor meer informatie en voor het bestellen van de nieuwe Peugeot (E-) 2008 SUV!

Peugeot 108 NETTO DEAL

5-deurs Active 1.0 e-VTi 72pk.

voor € 11.950,-
Private Lease vanaf € 189,- p/m

peugeot 208 Like_TL019P_14.995

Peugeot 208 NETTO DEAL

5-deurs Like 1.2 PureTech 68pk.

voor € 13.995,-
Private Lease vanaf € 269,- p/m

peugeot 2008_Blue Lion 1.2 PT_44326_21.395

Peugeot 2008 NETTO DEAL

SUV Blue Lion 1.2 PureTech 82pk.

voor € 19.595,-
Private Lease vanaf € 369,- p/m

Private Lease Peugeot 208 269
Private Lease Peugeot 2008 SUV 339

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Peugeot rifter

Zoekt u graag het avontuur op? Dan is een goede reisgenoot van groot belang. De Peugeot Rifter vraagt om avontuur. Zijn stoere uiterlijk, zijn krachtige, wendbare karakter en de grote bagageruimte nodigen uit om bijzondere plekken op te zoeken. Dankzij de geweldige wegligging is de Rifter opgewassen tegen elk gebied, van de stad tot de bergen. De Peugeot Rifter nodigt u uit om op reis te gaan.
De Peugeot Rifter staat bij ons in de showroom, klaar voor een uitgebreide proefrit. Profiteer nu tijdelijk van € 1.500,- VOORDEEL!

Peugeot Summer Drive

Tijdens Peugeot Summer Drive profiteert u van veel voorraadvoordeel tot wel € 4.700 en extra scherpe Peugeot Private Lease Deals. Bovendien ontvangt u 20% voordeel op zomerse accessoires zoals dakkoffers, fietsdragers en nog veel meer!
Rijdt u liever Private Lease? Dan heeft u geluk, want tijdens Peugeot Summer Drive zijn onze Private Lease-tarieven extra voordelig. Zo rijdt u de Peugeot 208 al vanaf € 289 per maand. Of de Peugeot 2008 SUV al vanaf € 359 per maand. Ontdek al uw zomerse voordelen in onze showroom!

Nieuwe Peugeot 508 SW

De nieuwe Peugeot 508 SW is bijzonder, dus echt iets voor u. Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen en zijn expressieve front is het een sportbreak vol gegarandeerd rijplezier. Dankzij het compacte stuurwiel van de Peugeot i-Cockpit® ervaart u ongekende precisie tijdens het rijden. En aan de achterzijde onderstreept de dubbele uitlaat zijn sportieve karakter. Dit wordt nog eens versterkt door de bijzondere adaptieve 3D-led-achterlichten met de bekende Peugeot-lichtsignatuur. Kom de nieuwe 508 SW niet alleen bekijken in onze showroom, maar maak direct een uitgebreide proefrit.

Peugeot_SUV_3008_5008

De Peugeot SUV-serie biedt u het beste van twee werelden. Compact maar ook ruim. Sfeer maar ook vol luxe. Krachtig maar ook zuinig. Dé SUV’s voor elke zakelijke rijder. U rijdt een Peugeot SUV Blue Lease al vanaf € 223,- netto bijtelling per maand! De zakelijke SUV’s staan bij ons in de showroom, klaar voor een uitgebreide proefrit!

Gratis Taxatie

Auto Palace PEUGEOT

Peugeot PHEV modellen

De toekomst van automotive is momenteel geschreven. Auto’s van de toekomst komen aan en lijken een mobiliteit te beloven zonder plezier, waarbij technologie de enige troef is. Integendeel, bij PEUGEOT geloven we wel dat de toekomst rijk en opwindend zal zijn. De technologie heeft maar één doel: verbeter uw sensaties en rijplezier. Maak je klaar om onze visie van de auto te ontdekken, geïncarneerd door Peugeot e-LEGEND CONCEPT, gematerialiseerd door nieuwe PLUG-IN HYBRID-motoren. #UnboringTheFuture.

Car of the Yera 2019 - PSA

Uw (bedrijfs-)auto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van Peugeot Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met u mee en adviseren u graag.

Nieuwe Peugeot 208 en e-208

Private Lease

Op alle modellen hebben wij scherpe Private Lease-bedragen. U least al een Peugeot vanaf € 199,- een Peugeot 108 Acces 1.0 e-Vti 72
De genoemde prijzen zijn op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar met een eigen risico van € 450,- per niet verhaalbare schade. Prijzen zijn inclusief btw.

Bezoek een van onze Peugeot-vestigingen en laat u deskundig informeren over onze Private Lease mogelijkheden en de voorwaarden.

Peugeot 108 Private Lease Keurmerk Private Lease