Nieuwe Peugeot 508 SW

Deze maand lanceert Peugeot de nieuwe PEUGEOT 508 SW.  De nieuw Peugeot 508 verandert alles! Zijn lage dynamische vorm en zijn gespierde stijl zorgen voor een compleet nieuwe verschijning. De geweldige wegligging, de nieuwe motoren en de ontelbare technologische features luiden een nieuw tijdperk in. De visionaire rijpositie aan boord, met de nieuwe generatie i-Cockpit met Night Vision, zorgt ervoor dat de 508 een nieuwe standaard van wereldklasse neerzet. Nog even en hij staat in de showroom van onze Peugeot-vestigingen.

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 508 SW, de premium break met een opvallend design, het comfort van een GT, de veelzijdigheid van een station wagon, de sportiviteit van een coupé en superieure kwaliteit en technologie.

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Peugeot 108 NETTO DEAL

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

vanaf € 13.975,-
Private Lease vanaf € 169,- p/m

Peugeot 208 NETTO DEAL

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

vanaf € 16.250,-
Private Lease vanaf € 249,- p/m

Peugeot 2008 NETTO DEAL

Drie uitvoeringen met extra voordeel direct leverbaar.

vanaf € 19.895,-
Private Lease vanaf € 349,- p/m

Gratis Taxatie

Auto Palace PEUGEOT

AUTO PALACE Groep is al meer dan 65  jaar een toonaangevende PEUGEOT-Dealer en Erkend Reparateur in automotive land. Als familiebedrijf hebben wij de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd en staan bij onze klanten dan ook bekend als klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar. Wij hebben Peugeot-vestigingen in Zwolle, Dronten, Emmen, Harderwijk, Hoogeveen, IJsselmuiden/Kampen, Meppel, Raalte en Ommen.
In 2011 ontving Lex Reijnen in Parijs de Trophée de la Qualité 2010 voor de beste Europese Peugeot-dealer op het gebied van de kwaliteit van de service.

Peugeot Professional en SUV serie

Uw (bedrijfs-)auto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze Accountmanagers Zakelijke Markt van Peugeot Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met u mee en adviseren u graag.

Private Lease

Op alle modellen hebben wij scherpe Private Lease-bedragen. Tot en met 31 augustus profiteert u bij de Peugeot 108 van een kosteloze upgrade naar een automaat!

U least al een Peugeot vanaf € 169,-
Peugeot 108                    € 169,-
Peugeot 208                    € 259,-
Peugeot 2008 SUV          € 319,-
Peugeot 3008 SUV          € 409,-
Peugeot 5008 SUV          € 460,-

Bezoek een van onze Peugeot-vestigingen en laat u deskundig informeren over onze Private Lease mogelijkheden en de voorwaarden.

Summer Drive Private Lease PeugeotSummer Drive Private Lease Peugeot