Citroën homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Citroën C4 E

De nieuwe CITROËN Ë-C4 - 100% ËLECTRIC

De nieuwe  100% elektrische ë-C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier met een actieradius tot 350 km.
Comfortabel en zorgeloos een Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

OVER DE NIEUWE CITROËN Ë-C4 - 100% ËLECTRIC
Met de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

UITGERUST MET O.A.

  • Automatische airconditioning
  • Active Lane Departure Warning System
  • Parkeersensoren achter
  • Regen- en lichtsensor
  • Veersysteem met Citroën Progressive Hydraulic Cushions®
  • 18” lichtmetalen velgen ‘Hanoï’

U rijdt nu in een nieuwe Ë-C4 uit voorraad vanaf € 33.990 of vanaf € 359 p.m. met Citroën Private Lease. Heeft u een auto in te ruilen? Bereken snel en geheel vrijblijvend de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto. Wat is mijn auto waard?

Citroën C5 Aircross Hybride

Citroën Ë-Days

Profiteer de hele maand juni van extra scherpe aanbiedingen op de ëlektrische en hybrid modellen van Citroën. Zo kunt u met Private Lease een ëlektrische of hybride Citroën rijden voor hetzelfde maandbedrag als dat van de benzineversies!

U rijdt een C5 Aircross SUV of C5 Aircross SUV Hybrid voor een scherpe vanafprijs van €539 p.m. Ook voor de C4 of de ë-C4 betaalt u een scherp maandbedrag van € 379 p.m. Aan u de keuze; benzine of 100% ëlectric. Schaft u liever een ëlektrische Citroën aan? Als u wilt overstappen op een van de ëlektrische of hybrid modellen dan kunt u genieten van een ëlectric premie oplopend tot wel € 2.000,-!

Citroën C5 AIRCROSS Hybrid

Citroën C5 AIRCROSS SUV HYBRID

DE Ë-COMFORT CLASS SUV

Wilt u de duurzaamheid van elektrisch rijden combineren met het rijden van lange afstanden? Dat kan met de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid. De dagelijkse korte ritten rijdt u met de elektrische motor en de lange ritten met de zuinige benzinemotor, alles in het comfort van een Citroën.

Tijdelijk rijdt u al vanaf € 549 p.m. in een C5 Aircross SUV Hybrid, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar met Private Lease. Kiest u liever voor directe aanschaf? Dan profiteert u tijdelijk tot maar liefst € 2.000 ëlectric premie bij particuliere aanschaf. De zakelijke rijder kan rekenen op een scherpe bijtelling vanaf € 272 p.m.

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is de eerste plug-in hybrideauto van het merk. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met als doel om in 2025 voor elk model van het gamma een geëlektrificeerde uitvoering aan te bieden. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd. De Citroën C5 Aircross SUV is op het gebied van comfort de maatstaf in zijn segment. De hybride-uitvoering voegt aan de innovaties van het Citroën Advanced Comfort®-programma de voordelen van een elektrische aandrijflijn toe: geruisloos, soepel en schokvrij rijden, een directe respons op het gaspedaal en een gecombineerde CO²-uitstoot van slechts 32 g/km.

Onze Citroën Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Maak kennis met de NIEUWE Citroën C4 en Ë-C4 100% electric!

De nieuwe modellen markeren een grote stap in het Citroën-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV.
Neem contact op voor de proefritmogelijkheden.

De Citroën C4 en ë-C4 100% ëlectric zijn genomineerd als finalist Car of the Year 2021!

Citroën - Waar bent u naar op zoek?

Waar bent u naar op zoek?

Ga naar onze actuele voorraad bedrijfs- en personenauto's, voor zowel nieuwe als (jong) gebruikte Citroëns!

AUTO PALACE Apeldoorn Peugeot en Citroën

Auto Palace Citroën

Hierbij willen wij u informeren over dat per 1 september jl. onze Citroën Sales- en Aftersalesactiviteiten naar onze Peugeot vestiging aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn zijn verhuisd. Met het samenvoegen van onze twee Franse merken in één vestiging kunnen we onze dienstverlening aan u als klant waarborgen en blijven verbeteren.

De voor u bekende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats zullen ook op de nieuwe locatie voor u klaar staan en u de service bieden die u van Auto Palace gewend bent. Voor u als klant verandert er behalve de locatie dan ook weinig. Heeft u winter- en/of zomerbanden in opslag aan de Laan van de Dierenriem dan zorgen wij voor opslag op de nieuwe locatie.