Citroën homepage

Maak kennis met de NIEUWE Citroën C4 en Ë-C4 100% electric!

De nieuwe modellen markeren een grote stap in het Citroën-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV.
Neem contact op voor de proefritmogelijkheden.

Citroën C4 en ë-C4

De NIEUWE Citroën C4 en Ë-C4 100% electric zijn nu te bestellen

Citroën maakt de prijzen bekend van de geheel nieuwe C4 en 100% elektrische ë-C4. De modellen markeren een grote stap in het Citroën-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. Met een royale standaarduitrusting, alle voordelen van het Citroën Advanced Comfort®-programma en de beschikbaarheid van drie connectiviteitssystemen en twintig rijhulpsystemen, bieden de karaktervolle Citroën C4 en ëC4 alle kwaliteiten om op te vallen in een segment dat zichzelf opnieuw heeft moeten uitvinden. Het ontwerp van de nieuwe C4 en ëC4 is typisch Citroën. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit in combinatie met een comfortabele, hoge zitpositie en ongekende praktische mogelijkheden voor het gezin en/of een actieve levensstijl.

NU TE BESTELLEN
De nieuwe Citroën C4 en ë-C4 zijn per direct te bestellen. De levering start in januari 2021. Bezoek onze Citroën showrooms voor meer informatie en voor het bestellen.

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Nieuwe Citroën C3

Nieuwe Citroën C3 NU in onze showroom

Het is zover, de Nieuwe Citroën C3 is zojuist bij ons gearriveerd! U kunt als eerste kennismaken en het comfort ervaren tijdens een prettige proefrit.

Personaliseren is het sleutelwoord van de Nieuwe C3 met 97 kleurcombinaties.

Wij bieden u daarom graag een persoonlijke en comfortabele ervaring aan: niet alleen kunt u aangeven in welke Citroën C3 u graag wilt rijden, u maakt uw proefrit helemaal persoonlijk met het drankje, de snack en de muziek van uw voorkeur! Na afloop ontvangt u van ons een hoogwaardige miniatuur van de Nieuwe Citroën C3 ter waarde van € 37. Boek nu een comfortable testdrive en wij nemen contact met u op om deze in te plannen, helemaal op maat voor u.

Nieuwe Citroën C3 v.a. € 269 p.m. inclusief Private Lease FLEX

Kies nu voor het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3, onder andere dankzij de (optioneel) verkrijgbare Citroën Advanced Comfort Seats. Nu tijdelijk met Citroën Private Lease het extra comfort en zekerheid van Private Lease FLEX ter waarde € 20 per maand! Hiermee kunt u onder bepaalde voorwaarden uw auto kosteloos vervroegd inleveren.

Nieuwe Citroën C3 NU in onze showroom

Onze Citroën Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Private Lease ACTIEtarief vanaf €339 per maand voor een C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel in de kleur Polar White en voorzien van Citroën Connect Navigatie DAB+ op basis van 60 maanden en 10.000 km per.

Citroën Ontdek en Comfort op C3 en C5 Aircross SUV

Citroën; Ontdek met Comfort

Het is zover, zomervakantie! Dit jaar maakt u misschien geen verre vliegreis maar gaat u op ontdekkingstocht met de auto.
Ontdek het met comfort! Deze maand geniet u namelijk van extra veel voordeel op de voorraadmodellen van de comfortabele C3 Aircross SUV en C5 Aircross SUV. Private lease vanaf € 299 p.m.* op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar, of profiteer van maar liefst € 2.500 voorraadvoordeel! Zo gaat u extra voordelig op reis in uw comfortabele SUV van Citroën.

*Citroën Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde vanaf Private Lease-prijs is gebaseerd op de C3 Aircross PureTech 110 S&S Feel edition en een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.citroen.nl/ voor alle voorwaarden.

AUTO PALACE Apeldoorn Peugeot en Citroën

Auto Palace Citroën

Hierbij willen wij u informeren over dat per 1 september jl. onze Citroën Sales- en Aftersalesactiviteiten naar onze Peugeot vestiging aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn zijn verhuisd. Met het samenvoegen van onze twee Franse merken in één vestiging kunnen we onze dienstverlening aan u als klant waarborgen en blijven verbeteren.

De voor u bekende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats zullen ook op de nieuwe locatie voor u klaar staan en u de service bieden die u van Auto Palace gewend bent. Voor u als klant verandert er behalve de locatie dan ook weinig. Heeft u winter- en/of zomerbanden in opslag aan de Laan van de Dierenriem dan zorgen wij voor opslag op de nieuwe locatie.