Citroën C3

Kiees uw uitbvoering en kies uw upgradebons!

De Citroën C3 is compact maar verrassend ruim, bewijst zich in de stad en op de grote weg en biedt bij elke rit maximaal comfort. Een auto die te leuk is om in één enkele uitvoering op de markt te zetten. Daarom maakten wij maar liefst 36 verschillende uitvoeringen!

Tot en met 31 januari krijgt u bij aanschaf een upgradebonus van € 1.000 cadeau. Die mag u vrij besteden aan een upgrade naar luxere uitvoering, extra fabrieksopties, extra inruil of extra korting op het aanschafbedrag.

Daarnaast rijdt u tijdelijk al vanaf € 299 per maand in een zeer rijk uitgeruste nieuwe Citroën C3 Feel Edition met Private Lease!

Kom dan nu naar onze showroom voor een taxatie van uw huidige auto en een overtuigende proefrit. Zien wij u binnenkort?

Ga direct naar onze actuele voorraad Citroën C3!

Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Citroen Private Lease

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

Technologie van Citroën_Connect

Technologie van Citroën

Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker.

Citroën Connect – Milieu – Motoren – Veiligheid – Comfort – Rijhulp

Nieuwe Citroën C5 AIRCROSS SUV

Citroën onthult de Nieuwe SUV C5 Aircross. Een echte SUV met grote wielen, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakter, stijlkenmerken en vele personalisatiemogelijkheden. Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is in zijn segment onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte (580 tot 720 liter, afhankelijk van hoe ver de stoelen naar voren zijn geschoven).

Vandaag op 15 februari 2018 wordt de derde generatie Berlingo onthuld, een vervolg op het succesverhaal van het originele, simpele en functionele model dat altijd is blijven vernieuwen en synoniem werd voor ‘praktisch denken’. Design en comfort zijn aangepast aan de tijd en het geestige karakter en de praktische inborst versterkt.

De jury van Autobest heeft de resultaten bekendgemaakt: de nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross is verkozen tot “Best Buy Car of Europe”, oftewel de beste nieuwe auto die je in 2018 kunt kopen.

Citroën C3

Nu is het de beurt aan de Citroën C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden!

Auto Palace Citroën & DS

Uitbreiding AUTO PALACE Groep met het merk Citroën door overname van de activiteiten van Automobielbedrijf Coolen

Per 1 juni 2018 neemt Auto Palace Zwolle BV de Citroën-activiteiten in Apeldoorn en Deventer van Automobielbedrijf Coolen B.V. over. De Citroën-activiteiten van de vestiging Deventer zullen in de bestaande vestiging van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 worden geïntegreerd. De Citroën-activiteiten in Apeldoorn zullen vanuit de bestaande Citroën-vestiging aan de Laan van de Dierenriem 38 worden gecontinueerd. 

Team - AUTO PALACE Citroën Apeldoorn

eam Citroën Apeldoorn

Herbeleef de onthulling van Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross! De uiterst comfortabele SUV waar je op hebt gewacht! 🚗✨ Te bestellen vanaf oktober 2018

Team - AUTO PALACE Deventer

Auto Palace Deventer Citroën