citroen-centenary_ 100 jaar

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector’s Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf! Bezoek een van onze Citroën-vestigingen en profiteer van het 100-jarig jubileum!

Nu profiteert u tijdelijk van € 2.500 jubileum voordeel bij aankoop van een Citroën!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

100 jaar Citroën
Nieuwe Citroën C5 AIRCROSS SUV

Citroën onthult de Nieuwe SUV C5 Aircross. Een echte SUV met grote wielen, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakter, stijlkenmerken en vele personalisatiemogelijkheden. Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is in zijn segment onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte (580 tot 720 liter, afhankelijk van hoe ver de stoelen naar voren zijn geschoven).

Vandaag op 15 februari 2018 wordt de derde generatie Berlingo onthuld, een vervolg op het succesverhaal van het originele, simpele en functionele model dat altijd is blijven vernieuwen en synoniem werd voor ‘praktisch denken’. Design en comfort zijn aangepast aan de tijd en het geestige karakter en de praktische inborst versterkt.

De jury van Autobest heeft de resultaten bekendgemaakt: de nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross is verkozen tot “Best Buy Car of Europe”, oftewel de beste nieuwe auto die je in 2018 kunt kopen.

Citroën C3

Nu is het de beurt aan de Citroën C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden!

Gratis Taxatie

Auto Palace Citroën & DS

Uitbreiding AUTO PALACE Groep met het merk Citroën door overname van de activiteiten van Automobielbedrijf Coolen

Per 1 juni 2018 neemt Auto Palace Zwolle BV de Citroën-activiteiten in Apeldoorn en Deventer van Automobielbedrijf Coolen B.V. over. De Citroën-activiteiten van de vestiging Deventer zullen in de bestaande vestiging van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 worden geïntegreerd. De Citroën-activiteiten in Apeldoorn zullen vanuit de bestaande Citroën-vestiging aan de Laan van de Dierenriem 38 worden gecontinueerd. 

Team - AUTO PALACE Citroën Apeldoorn

Team Citroën Apeldoorn

Herbeleef de onthulling van Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross! De uiterst comfortabele SUV waar je op hebt gewacht! 🚗✨ Te bestellen vanaf oktober 2018

Team - AUTO PALACE Deventer

Auto Palace Deventer Citroën