Citroën SUV Range ACTIE

T/m 31 oktober tot € 2.500,- extra Inruilvoordeel

De Citroën C3 Aircross SUV en de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zijn de meest comfortabele SUV’s in hun segment. Ze zijn ruim, rijk uitgerust en zien er ongelooflijk goed uit! Stapt u nu over, dan profiteert u van een hoge inruilprijs voor uw huidige auto plus een extra inruilpremie tot € 2.500,-! Bezoek een van onze Citroën-vestigingen voor een proefrit. Ga naar onze actuele voorraad C3 en C5 Aircross SUV!

citroen-centenary_ 100 jaar

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector’s Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf! Bezoek een van onze Citroën-vestigingen en profiteer van het 100-jarig jubileum!

Nu profiteert u tijdelijk van € 2.500 jubileum voordeel bij aankoop van een Citroën!

Zoek een auto (maak keuze uit Occasion, Nieuw of  Bedrijfswagens)

Citroen C5 Aircross SUV

NIEUWE CITROËN C5 AIRCROSS SUV: 50.000 EXEMPLAREN VERKOCHT

Zes maanden na de introductie van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zijn er meer dan 50.000 exemplaren verkocht. Daarmee is deze Comfort Class SUV het derde best verkochte model van Citroën. Inmiddels is 1 van de 4 verkochte Citroëns in 2019 een SUV [Citroën C3 Aircross SUV of Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV] en draagt de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV bij aan het succes van Citroën, dat het snelst groeiende merk is in de top 12 van automerken het eerste half jaar van 2019.

Dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma onderscheidt Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zich als de meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke innovaties van Citroën: vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats. De drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van de Nieuwe C5 Aircross SUV de meest flexibele en ruime SUV van zijn segment. De bagageruimte zet met een inhoud van 580 tot 720 liter nieuwe maatstaven in het segment. Het is bovendien een SUV van de nieuwe generatie, met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën.

Wat is Private Lease? Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Groot voordeel van Private Lease is dat u geen onverwachte kosten heeft. U betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Klik hier voor een scherpe Private Lease offerte op maat!

100 jaar Citroën
Technologie van Citroën_Connect

Technologie van Citroën

Bij de ontwikkeling van technologieën staat voor Citroën de mens centraal. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker.

Citroën Connect – Milieu – Motoren – Veiligheid – Comfort – Rijhulp

Nieuwe Citroën C5 AIRCROSS SUV

Citroën onthult de Nieuwe SUV C5 Aircross. Een echte SUV met grote wielen, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakter, stijlkenmerken en vele personalisatiemogelijkheden. Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is in zijn segment onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte (580 tot 720 liter, afhankelijk van hoe ver de stoelen naar voren zijn geschoven).

Vandaag op 15 februari 2018 wordt de derde generatie Berlingo onthuld, een vervolg op het succesverhaal van het originele, simpele en functionele model dat altijd is blijven vernieuwen en synoniem werd voor ‘praktisch denken’. Design en comfort zijn aangepast aan de tijd en het geestige karakter en de praktische inborst versterkt.

De jury van Autobest heeft de resultaten bekendgemaakt: de nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross is verkozen tot “Best Buy Car of Europe”, oftewel de beste nieuwe auto die je in 2018 kunt kopen.

Citroën C3

Nu is het de beurt aan de Citroën C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden!

Auto Palace Citroën & DS

Uitbreiding AUTO PALACE Groep met het merk Citroën door overname van de activiteiten van Automobielbedrijf Coolen

Per 1 juni 2018 neemt Auto Palace Zwolle BV de Citroën-activiteiten in Apeldoorn en Deventer van Automobielbedrijf Coolen B.V. over. De Citroën-activiteiten van de vestiging Deventer zullen in de bestaande vestiging van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 worden geïntegreerd. De Citroën-activiteiten in Apeldoorn zullen vanuit de bestaande Citroën-vestiging aan de Laan van de Dierenriem 38 worden gecontinueerd. 

Team - AUTO PALACE Citroën Apeldoorn

eam Citroën Apeldoorn

Herbeleef de onthulling van Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross! De uiterst comfortabele SUV waar je op hebt gewacht! 🚗✨ Te bestellen vanaf oktober 2018

Team - AUTO PALACE Deventer

Auto Palace Deventer Citroën